Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζει να παίζει άμυνα στην ΕΠΟ η παραμύθα

Συνεχίζει να παίζει άμυνα στην ΕΠΟ η παραμύθα
Τρίτη, 4 Απριλίου 2023 - 11:18

Ακούστε τώρα συλλογισμό… νηπίου: Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει προπονητές και παίκτες μέσα στη σεζόν, οπότε για το γεγονός ότι δεν είναι στην κορυφή… δεν φταίει ο Μπαλτάκος και ο Μπένετ. Αλλά ο ίδιος ο Ολυμπιακός. Συλλογισμός επιπέδου νηπιαγωγείου.

Στο μεταξύ το φετινό πρωτάθλημα έχει αλλοιωθεί με 1000 τρόπους τόσο εις βάρος του Ολυμπιακού, όσο και υπέρ των αντιπάλων του. Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός δεν παίρνει στο γήπεδο ΟΥΤΕ αυτά που δικαιούται. Δεν παίρνει… σφύριγμα. Όχι… σφύριγμα, γενικά. Σφύριγμα που να ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ!

Βλέπετε, η παραμύθα είναι εδώ για να παίζει άμυνα στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ και στον Μπαλτάκο και στον Μπένετ. Φυσικά γιατί εξυπηρετούν τα συμφέροντα της ομάδας που πληρώνει την παραμύθα, αλλά και της ομάδας που… αγαπάει ο μπροστάρης της παραμύθας, ο γνωστός Λαλάκης. Επομένως, ψάχνει η παραμύθα να βρει άλλοθι για τα αίσχη της «εξυγίανσης», στις διαφοροποιήσεις στον πάγκο και στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Δεν πείθει, όμως. Κανέναν. Ούτε τους φανατικούς αντι-Ολυμπιακούς. Γιατί, βλέπετε, εκείνους τους έχει ποτίσει με το δηλητήριου του «καλά του κάνουν του Ολυμπιακού και τον αδικούν». Οπότε, θέλοντας και μη… ακόμη και οι πιο φανατικοί αντι-Ολυμπιακοί… μαρτυρούν. Ότι ο Ολυμπιακός αδικείται…

Συνεχίζει να παίζει άμυνα στην ΕΠΟ η παραμύθα. Σταθερά. Και αυτό από μόνο του, βεβαίως, τα λέει όλα… Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πονάει μέχρι και με τη Νότιγχαμ, ο Λαλάκης

Πονάει μέχρι και με τη Νότιγχαμ, ο Λαλάκης

Το διανοείστε ότι ο πρώην πρασινοφρουρός και τα πρασινοφρουράκια του ασχολούνται με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, για να γράψουν για… υφυπουργούς και άλλα τέτοια γραφικά; Και όμως, συμβαίνει.