Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Που είναι ο βόθρος, να μας πει για «το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών»;

Που είναι ο βόθρος, να μας πει για «το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών»;
Κυριακή, 9 Απριλίου 2023 - 16:37

ΟΛΟΙ προ των ευθυνών τους. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουν και το ίδιο αίσχος στηρίζουν και συντηρούν! Όλοι τους φταίνε και έχουν μερίδιο ευθύνης για τα χάλια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για τα αίσχη που βιώνουμε καθημερινά, για το σημερινό αίσχος με τον Ρατσκόφσκι και την ετσιθελική αλλαγή του με ΕΛΛΗΝΑ στο ΑΕΚ-Άρης! Το σύστημα δρα ανεξέλεγκτο και η κυβέρνηση κάθεται και παρατηρεί. Παρατηρεί τους βόθρους των ΜΜΕ να… βάζουν πλάτη σε εκείνους που διαλύουν το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Αλήθεια, αναρωτιόμαστε. Που είναι ο βόθρος, να μας πει για το «πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών»; Που είναι να μας πει για το ότι πρέπει να το… χαιρόμαστε, τα πλέι οφ έχουν… «ενδιαφέρον»; Που είναι οι αισχροί προπαγανδιστές του συστήματος, να μας πουν για τον… αδέκαστο Μπαλτάκο και τον Μπένετ τον ικανό και άλλα τέτοια; Που είναι όλοι αυτοί που μας λένε ότι έπεσε ο Ολυμπιακός από την πρώτη θέση και έχουμε… αξιόπιστο πρωτάθλημα!

Να μας λέει αυτά ο βόθρος, ξέρει… Και μη μας λέει για τα αίσχη που συντελούνται από εκείνους στους οποίους βάζει πλάτη και στηρίζει! Είτε γιατί… πληρώνουν, είτε για πόλεμο στον Ολυμπιακό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πονάει μέχρι και με τη Νότιγχαμ, ο Λαλάκης

Πονάει μέχρι και με τη Νότιγχαμ, ο Λαλάκης

Το διανοείστε ότι ο πρώην πρασινοφρουρός και τα πρασινοφρουράκια του ασχολούνται με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, για να γράψουν για… υφυπουργούς και άλλα τέτοια γραφικά; Και όμως, συμβαίνει.