Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πονάει μέχρι και με τη Νότιγχαμ, ο Λαλάκης

Πονάει μέχρι και με τη Νότιγχαμ, ο Λαλάκης
Δευτέρα, 17 Απριλίου 2023 - 14:15

Ρε φίλε, ειλικρινά δηλαδή. Τι πόνο ατελείωτο τους έχει προκαλέσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Τι οδύνη είναι αυτή που νιώθουν και τι αδιανόητη πρεμούρα κατά του Προέδρου του Ολυμπιακού βγάζουν, διαρκώς; Τους ενοχλεί τόσο πολύ ο Μαρινάκης, ώστε δεν τους ενδιαφέρει αν θα του κάνουν πόλεμο ως Πρόεδρο του Ολυμπιακού ή την Νότιγχαμ… Η γελοιότητα ορισμένων φτάνει σε τέτοια δυσθεώρητα επίπεδα, ώστε πάει μέχρι το… Νησί; Πονάει μέχρι και με τη Νότιγχαμ, ο Λαλάκης! Δεν ξανάγινε!

Το διανοείστε ότι ο πρώην πρασινοφρουρός και τα πρασινοφρουράκια του ασχολούνται με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, για να γράψουν για… υφυπουργούς και άλλα τέτοια γραφικά; Και όμως, συμβαίνει. Σου λέει ο Λαλάκης, «τα δικά μου τα αφεντικά δεν μπορούν να διοικήσουν ούτε τις ομαδούλες τους εδώ στην Ελλάδα και παλεύουν με το ζόρι να πάρουν ένα πρωτάθλημα, με φουλ διαιτησία και φουλ σύστημα πίσω τους... Και ο Μαρινάκης θα παίρνει εδώ τα πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό, κόντρα στην ‘εξυγίανση’ και θα διοικεί ομάδα και στην Premier League; Ε, όχι…».

Φανταστείτε οδύνη… Φανταστείτε σύμπλεγμα. Φανταστείτε εμμονή! Φανταστείτε στενομυαλιά και φανταστείτε ρούβλι που πέφτει, για να γράφονται τέτοιες γελοιότητες, για τον Μαρινάκη και τη Νότιγχαμ Φόρεστ! Λίγο να πάρουν από την αίγλη της Premier League παλεύουν οι ανύπαρκτοι… Και δεν μπορούν… Απλώς γραφικοποιούνται…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Λαλάκης σε άλλη σφαίρα φαντασίας, οράματα για «σχέσεις» που χαλάνε και προπαγάνδα παιδικού σταθμού

Λαλάκης σε άλλη σφαίρα φαντασίας, οράματα για «σχέσεις» που χαλάνε και προπαγάνδα παιδικού σταθμού

Ο Άρης, περισσότερο από όλους τους «εξυγιαντές» μαζί, στέρησε το πρωτάθλημα από τον Θρύλο φέτος. Και ο πρώην πρασινοφρουρός πρέπει κάπως να το πουλήσει αυτό, στους λιγοστούς που τον διαβάζουν.