Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα σε ρυθμό ...τραλαλά τραλαλά!

Όλα σε ρυθμό ...τραλαλά τραλαλά!
Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019 - 08:56
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αν κρίνουμε τις αντιδράσεις των αρμοδίων, συμπεραίνουμε ότι δεν έχουν καταλάβει πως η πλειοψηφία των φιλάθλων έχει μείνει άφωνη με αυτά που βλέπει στα γήπεδα, καθώς τα αίσχη συνεχίζονται για τρίτη σερί σεζόν, ακόμη και με το ...ξεχαρVAR. Όλα πάνε σε ρυθμό τραλαλά, τραλαλά, «εξυγίανση» τραλαλά και περνάνε όμορφα, όμορφα...

Παράλληλα «πήξαμε» και από την πολύ ανεξαρτησία! Τόσο καλά είναι τα πράγματα στην ποδοσφαιρική αποικία, έτσι νομίζουν, της Φίφας και της Ουέφας. Η ΚΕΔ έβγαλε τρεις ανακοινώσεις για το ξεχαρVAR. Στην πρώτη «ασχολήθηκε» με τη φάση του Μπαράλες στο ματς Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης, όμως όχι με το οφσάιντ, όπερ σημαίνει πως ότι έχει γίνει μετά, ποδοσφαιρικά και κανονιστικά δεν έχει συμβεί τίποτα. Κατά σύμπτωση η ΚΕΔ ήταν στον ίδιο ρυθμό με την προπαγάνδα. Επίσης, στην τρίτη ανακοίνωση κάνει κριτική σε οκτώ φάσεις, όμως οι τέσσερις είναι από αγώνες του Ολυμπιακού (μια από το ματς με τον Αστέρα και τρεις από το παιχνίδι με την ΑΕΛ).

Γίνεται αντιληπτό πως έδωσαν... ρεσιτάλ «εξυγίανσης». Όμως, η ΚΕΔ δεν πήρε ποτέ θέση, για το αν έπρεπε να μετρήσει ή όχι το γκολ του Βαρέλα, ξέρετε στο ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο οποίο ο Σαββίδης έκανε «ντου» με το όπλο. Επίσης, ο Κομίνης δεν ξαναμπήκε σε ματς του ΠΑΟΚ, ο Κομίνης που μέτρησε το γκολ στα αποδυτήρια.

Και η... αποθέωση του ρεσιτάλ είναι ότι αν και η τρίτη ανακοίνωση της ΚΕΔ «στέκεται» σε τέσσερις φάσεις αγώνων του Ολυμπιακού, δεν πήρε θέση για το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου. Ο Παπαπέτρου αν πήγαινε στο ξεχαρVAR, θα έβλεπε ότι υπάρχει επιθετικό φάουλ του Ακπόμ στον Ευαγγέλου. Άρα, η ΚΕΔ δεν πήρε θέση για ένα ματς που αλλοιώθηκε αποτέλεσμα!

Διαβάστε επίσης

Η... τελειότητα της κοροϊδίας

Η... τελειότητα της κοροϊδίας

Μεγάλη απορία είναι και γιατί παραμένει η επιτροπεία στο ποδόσφαιρο εφόσον έχουν... πετύχει! Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.

Τι ωραία που ξεφτιλίζονται ΕΠΟ και ΚΕΔ!

Τι ωραία που ξεφτιλίζονται ΕΠΟ και ΚΕΔ!

Παρακαλάμε να συνεχιστούν οι ανακοινώσεις για το VAR, επειδή είναι γεμάτες με αυτογκόλ! Διαβάστε, γιατί εκτέθηκαν με τις αναφορές στο ματς Λάρισα-Ολυμπιακός 0-1. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.