Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σενάρια για απαράδεκτους ορισμούς ενόψει Λαμίας

Σενάρια για απαράδεκτους ορισμούς ενόψει Λαμίας
Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020 - 22:28
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ανοιχτό βιβλίο είναι η προπαγάνδα. Τα «παπαγαλάκια» του βορρά έχουν χάσει τη φαντασία τους, εκτός αν το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν επίδειξη δύναμης. Πάντως, τα χειρότερα έρχονται αλλά στον Ολυμπιακό έχουν γνώση...

Όλες αυτές οι αντιδράσεις, δήθεν να παρέμβει ο Χούμπελ και οι φωνές ότι τάχα ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε, δείχνουν πως όσο βλέπουν τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση τόσο θα τρελαίνονται! Παράλληλα, θα κορυφωθούν και τα αγωνιστικά μπλόκα εναντίον των «ερυθρολεύκων», όπως έκαναν στην Ξάνθη, στη Νέα Σμύρνη, Παναθηναϊκό (στο ΟΑΚΑ) και στον Βόλο.

Στη διαιτητική πιάτσα κυκλοφορούν φήμες ότι... παίζουν να σφυρίξουν οι Θεσσαλονικείς, Ζαχαριάδης ή Παπαδόπουλος, μπορεί και ο Σέζος (Κιλκίς). Ασφαλώς, και πρόκειται για επιλογές οι οποίες είναι «άστα να πάνε». Κανονικά, οι συγκεκριμένοι θα πρέπει να... αποκλειστούν από τα παιχνίδια των Πειραιωτών και ταυτόχρονα η ΚΕΔ να μας... χαιρετήσει.

Όπως εξελίσσονται τα πράγματα στη διαιτησία πρέπει να παρέμβουν η FIFA και η UEFA. Αυτή είναι η μόνη λύση. Η επιστασία δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Δεν είναι δυνατόν ο Χούμπελ να χαρακτηρίζει μη αποδεκτά τα λάθη των Ευαγγέλου (Αθηνών), Φωτιά (Πέλλας) και Φίλου (Βοιωτίας) και να παίρνουν μέρος στο σεμινάριο των διαιτητών και βοηθών της Superleague που ξεκινά την Πέμπτη (09/01). Μάλιστα, για μην έχουν... απώλειες, δεν έχουν προγραμματίσει ούτε αγωνιστικά τεστ, παρά έλεγχο φυσικής κατάστασης.

Διαβάστε επίσης