Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η UEFA «πρόδωσε» το δούλεμα

Η UEFA «πρόδωσε» το δούλεμα
Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021 - 23:27
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μέχρι και η UEFA εξέθεσε τον Κλάτενμπεργκ και το θέμα είναι γιατί τον αφήνει να κάνει ό,τι θέλει στην Ελλάδα και δεν τον... μαζεύει. Στο Euro, στο ματς της Γαλλίας με την Πορτογαλία, ο Ισπανός διαιτητής Λαόθ έδωσε πέναλτι σε εύκολη πτώση του Εμπαπέ μετά από επαφή με τον Σεμέδο, με το οποίο ο Μπενζεμά έκανε το 1-1 και τον τέλειωσαν από το Euro!

Όμως, στην Ελλάδα ο Κλάτενμπεργκ εξακολουθεί να κρατάει στους πίνακες τους διαιτητές που προκάλεσαν ενώ στη διάρκεια της σεζόν έπαιρναν και σερί ορισμούς. Μην πάτε μακριά, γίνονται και διεθνείς! Όπως ο Φωτιάς (Πέλλας) που είχε μια από τις χειρότερες διαιτησίες στο ματς Βόλος-Ολυμπιακός 0-0 για τη σεζόν 2019-20 και ο Χούμπελ την είχε χαρακτηρίσει μη αποδεκτή. Επίσης, στους διαιτητές με τους περισσότερους ορισμούς είναι και ο Ευαγγέλου που ήταν VAR σε εκείνο το ματς.

Έκανε πίσω ο Κλάτενμπεργκ ή η FIFA και η UEFA τον ανάγκασαν να κάνει πίσω; Η μήπως είναι στάχτη στα μάτια; Ο Αγγλος θα ξεφτιλιζόταν αν έβγαζε πίνακες διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών, όπως διαλαλούσαν οι... φωνές της «εξυγίανσης», πριν τελειώσουν τα πρωταθλήματα και πριν γίνει γνωστό πόσες ομάδες θα παίξουν στη Superleague 2. Επίσης, θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι αν ο Κλάτενμπεργκ έβγαζε πίνακες, ενώ βρίσκεται στις ΗΠΑ και κάνει τηλεκριτική διαιτησίας για το Euro.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα οι πίνακες θα βγουν μετά τις 15 Ιουλίου με την επιστροφή του Κλάτενμπεργκ στην Ελλάδα. Το παράδοξο είναι ότι οι πίνακες θα βγουν χωρίς να έχουν προηγηθεί οι γραπτές εξετάσεις και τα αγωνιστικά τεστ, άρα και πάλι τα κριτήρια είναι άγνωστα, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ούτε ο μέσος όρος των βαθμολογιών. Επίσης, ουδείς εγγυάται ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ δεν έχει βγάλει ήδη πίνακες, όπως διέδιδαν και δεν διαψεύδονταν, άρα και πάλι πάμε για μια τρύπα στο νερό.

Διαβάστε επίσης