Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μεγάλο... άδειασμα του Μπαλτάκου

Το μεγάλο... άδειασμα του Μπαλτάκου
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 - 00:03
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Άρχισαν τα όργανα στο Πάρκο Γουδή. Τόσο ο αναπληρωτής πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρίου όσο και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αστέριος Αντωνίου τάχθηκαν υπέρ του Πογέτ. Ετσι ο πρόεδρος της ΕΠΟ εξαναγκάστηκε σε στροφή 180 μοιρών, εκδηλώνοντας στήριξη στον Ουρουγουανό, αν και, σύμφωνα με πληροφορίες, κινούνταν για να θέσει θέμα απομάκρυνσής του στην επόμενη συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ που γίνεται την Τρίτη (28/11), όμως εξαναγκάστηκε σε αναδίπλωση.

Όπως έχουμε αποκαλύψει οι σχέσεις Μπαλτάκου, Πογέτ είναι τόσο κακές που ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν πηγαίνει ούτε στα αποδυτήρια της Εθνικής. Παρά τη δήλωση συμμόρφωσης από την πλευρά του Μπαλτάκου, ο πόλεμος συνεχίζεται καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θέλει να τον βλέπει και κατ' επέκταση δεν θέλει να ακούει για ΕΠΟ.

«Αν πάμε στο Euro, η άποψή μου είναι ότι ο Πογέτ δεν πρέπει να φύγει», δήλωσε ο αντιπρόεδρος Αστέριος Αντωνίου, ο πρώτος που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Ουρουγουανό. «Η Εθνική πρέπει να προχωρήσει με τον Πογέτ, ακόμα κι αν δεν καταφέρει να πάει EURO», δήλωσε και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Δημητρίου.

Μετά από όλα αυτά και ο Μπαλτάκος εξαναγκάστηκε να κάνει δήλωση στήριξης του προπονητή της Εθνικής: «Ανέκδοτο να μην πάει με την Εθνική ποδοσφαίρου στο Euro 2024».

Σε όλα αυτά υπάρχει και δεύτερη ανάγνωση. Επειδή ήδη είναι γνωστό ότι ο Μπαλτάκος δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία, ενόψει των εκλογών του Ιουνίου, άρχισε να αμφισβητείται από τώρα! Αυτό σημαίνει ότι τα χειρότερα, για αυτόν θα έρθουν στη συνέχεια...

Οι Δημητρίου, Αντωνίου ανήκουν σε διαφορετικά μπλοκ της ΕΠΟ, ο πρώτος στο μπλοκ του νότου και ο δεύτερος στο μπλοκ του βορρά. Ηταν μαζί με τον Μπαλτάκο αλλά δεν είναι τυχαίο ότι άρχισαν να αποστασιοποιούνται και εμφανίστηκαν μετά από καιρό για να κάνουν δηλώσεις διαφορετικής «γραμμής» από αυτή που είχε ο πρόεδρος ο οποίος ήθελε να θέσει θέμα απομάκρυνσης του Πογέτ!

Διαβάστε επίσης