Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός θα τους ξεμπροστιάζει μέχρι να τους τελειώσει

Ο Ολυμπιακός θα τους ξεμπροστιάζει μέχρι να τους τελειώσει
Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2024 - 00:25
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τι θέλουν οι «χαλίφηδες», τα «χαλιφάκια», τα «χαλιφάτα», οι αρμόδιοι (δυστυχώς!) και όσοι κινούνται στο παραποδόσφαιρο; Να συνεχιστεί η κατρακύλα του αθλήματος και να αλλοιώνουν τη βαθμολογία με... όχημα τη διαιτησία και την ακατάλληλη ΕΠΟ;

Εχουν και θράσος! Θέλουν ο Ολυμπιακός η ομάδα με τους περισσότερους φιλάθλους να παραμείνει θεατής, ενώ τη φοβούνται και επιχειρούν όχι μόνο σε κάθε ντέρμπι αλλά σε κάθε ματς να την μπλοκάρουν! Τρομερά πράγματα! Σε ποιό όνειρο το έχουν δει αυτό; Με βάση τη μέχρι τώρα πολιτική του, ο Ολυμπιακός ήταν, είναι και θα παραμείνει ο εφιάλτης τους.

Είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να υπομένει την αδικία σε βάρος του, ενώ εμπράκτως έχει αποδείξει ότι ενδιαφέρεται και για το γενικό καλό του αθλήματος τόσο επί προεδρίας Μαρινάκη στη Super League που έφερε τη χορηγία-μαμούθ, επιχείρησε να δρομολογήσει την επαγγελματική διαιτησία, έκανε προτάσεις για τα βία και για άλλα θέματα. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να αδικείται συνέχεια, παντού και πάντα από τη διαιτησία. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τα διαιτητικά εγκλήματα που γίνονται εδώ είναι πρωτοφανή και χωρίς τα προσχήματα, ενώ υπάρχει και VAR που πλήρωσε ο ελληνικός λαός.

Η κατάντια τους είναι ότι φέρνουν μέχρι και ξένους διαιτητές οι οποίοι είναι χειρότεροι από τους Ελληνες της «εξυγίανσης». Με Περέιρα και με Κλάτενμπεργκ στην ΚΕΔ δεν γινόταν τέτοια αίσχη από τους αλλοδαπούς ρέφερι ούτε δυσκολεύονταν να βρουν καλούς ξένους διαιτητές. Αυτό το... βιολί άρχισαν από τότε που αναβαθμίστηκε ο Μάνταλος (και έγινε αναπληρωτής πρόεδρος) αρχικά με τον Μπένετ, ενώ το... τερμάτισαν με τον άφαντο Φρόιντφελντ ο οποίος δέχεται να έρχονται διαιτητές από κατώτερου επιπέδου πρωταθλήματα που δεν είναι διεθνείς, όπως ο Σλοβάκος Μαρέφκα. Παρεμπιπτόντως, την Τρίτη (9/1) θα έχει και τηλεδιάσκεψη με την ΚΕΔ και μπορεί να βγάλουν και Δελτίο Τύπου για τη διαιτησία στο Καραϊσκάκη. Μακάρι, να γελάσουμε κιόλας. Αν και κανονικά πρέπει να παραιτηθούν.

Ας το καταλάβουν όλοι, αρμόδιοι και κρυπτόμενοι πίσω τους. Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να τους αφήσει σε χλωρό κλαρί. Θα τους ταράξει στη νομιμότητα. Οι καταγγελίες του είναι το μεγάλο όπλο του και αναμένεται όχι μόνο να τις συνεχίσει αλλά να γίνουν περισσότερες και εντονότερες.

«Πάμε να τους βάλουμε φυλακή»

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» ότι σε 10-15 μέρες θα καταθέσει τη μήνυση εναντίον της «εγκληματικής οργάνωσης» που έχει αλώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως είπε θα περιλαμβάνονται στοιχεία αλλά και ονόματα.

Επίσης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και κορυφαίος ποινικολόγος, στις ίδιες δηλώσεις του, αποκάλυψε και τι του είπε ο Μαρινάκης: «Οταν έγινε η συζήτηση με τον Μαρινάκη για το πόστο μου και γενικότερα την παρουσία μου στον Ολυμπιακό ήταν μια η απόφαση. Πάμε μέχρι τέλους, πάμε να τους βάλουμε φυλακή. Για αυτό επέλεξε εμένα. Και το 2002 τους έβαλα φυλακή και το 2012. Σαν Ολυμπιακός θα κάνω επισκέψεις στους πολιτικούς αρχηγούς, να τους ενημερώσω. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουν αυτοί οι εγκληματίες αυτό που κάνουν»...

Διαβάστε επίσης

Για αυτό φέρνουν ανύπαρκτους διαιτητές

Για αυτό φέρνουν ανύπαρκτους διαιτητές

Τινάζουν το πρωτάθλημα στον αέρα αφού είναι χειρότεροι και από αυτούς της «εξυγίανσης». Η απόφαση της Super League οι Μάνταλος, Φρόιντφελντ έκαναν κουρέλι, όμως δεν παραιτούνται λόγω ανικανότητας.