Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΕΠΟ: Το... ρεσιτάλ ντροπής για να μην αλλάξουν οι ισορροπίες

ΕΠΟ: Το... ρεσιτάλ ντροπής για να μην αλλάξουν οι ισορροπίες
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 - 16:05
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Στην ΕΠΟ δεν έχουν σε τίποτα να διακωμωδούν και να γελοιοποιούν τον θεσμό της ΕΕ και το κάνουν για να μην αλλάξουν οι ισορροπίες. Στην ΕΕ της Παρασκευής, που έγινε στη Θεσσαλονίκη, όμως δεν ανακοίνωσαν ότι διεξήχθη στο «Μακεδονία Παλλάς» του Σαββίδη, συζητήθηκε η αντικατάσταση του Λεωνίδα Θωμαΐδη, ο οποίος παραιτήθηκε.

Για να καταλάβετε τι γίνεται σημειώστε το εξής: Ο Θωμαΐδης ανήκε στο μπλοκ του νότου που στηρίζεται από την ΑΕΚ! Εγινε κουμπάρος με τον Μπαλτάκο και παραιτήθηκε!

Για να μην ξεφεύγουμε: Πρώτος αναπληρωματικός ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας Αστέριος Τόκας, ο οποίος ανήκει στο μπλοκ του βορρά. Ομως, οι ισορροπίες θα άλλαζαν υπέρ του μπλοκ του βορρά που στηρίζεται από τον ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που πάρει τη θέση. Για αυτό παραιτήθηκε κι αυτός.

Επόμενος αναπληρωματικός ήταν ο Σταύρος Σαρηγιαννίδης της ΕΠΣ Χαλκιδικής, αυτός που πρότεινε στη ΓΣ να παίρνει μισθό ο Μπαλτάκος. Αν και διέπρεψε, είχε την τύχη του Τόκα! Παραιτήθηκε κι αυτός, επειδή ανήκει στο μπλοκ του βορρά, άρα θα άλλαζαν οι ισορροπίες!

Όλα έγιναν για να πάρει τη θέση του μέλους της ΕΕ της ΕΠΟ ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Διονύσης Βισβίκης την κενή θέση. Ο Βισβίκης ανήκει στο μπλοκ του νότου.

Συμπέρασμα: Στην ΕΠΟ είναι τόσο… αγαπημένοι που δεν έχουν εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον! Προτιμούν να εκτίθενται με παραιτήσεις, παρά να αλλάξουν οι ισορροπίες, έστω μέχρι το καλοκαίρι που θα κάνουν εκλογές.

Σημειώστε ότι η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας θα έχει δυο παράγοντες στην ΕΕ. Ως γνωστόν μέλος της ΕΠΟ είναι και ο πρόεδρος της Τάκης Παπαχρήστος. Να προσθέσουμε ότι ο Θωμαΐδης ή Μότσαρτ είναι κολλητός του Θωμά Μητρόπουλου.

-Ασχετο: Τι Γιάννης, τι Γιαννάκης!

Διαβάστε επίσης

Για αυτό φέρνουν ανύπαρκτους διαιτητές

Για αυτό φέρνουν ανύπαρκτους διαιτητές

Τινάζουν το πρωτάθλημα στον αέρα αφού είναι χειρότεροι και από αυτούς της «εξυγίανσης». Η απόφαση της Super League οι Μάνταλος, Φρόιντφελντ έκαναν κουρέλι, όμως δεν παραιτούνται λόγω ανικανότητας.