Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η συμμορία κάνει ό,τι γουστάρει! Ένα ακόμη ματς στον... αέρα!

Η συμμορία κάνει ό,τι γουστάρει! Ένα ακόμη ματς στον... αέρα!
Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 - 13:49
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο οι τύποι τελικά, δεν εξηγείται διαφορετικά… Τα όσα έχουν γίνει με την αντικατάσταση των Πολωνών διαιτητών, έχουν κάνει ρεζίλι την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για τα καλά. Καλά ο Μπένετ με τον Μάνταλο, έχουν εξελιχθεί σε… φοβερά πιόνια στη σκακιέρα της συμμορίας που κάνει ό,τι γουστάρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα τον εξευτελισμό του.

Δεν είναι τυχαίο αν δείτε, την κοινή γραμμή που υπάρχει. Έτρεξε ο Διαμαντόπουλος να… παραλάβει τους Πολωνούς διαιτητές για να τους «παρκάρει» στο ξενοδοχείο, να πάει ο Μπένετ, για να τους πει ότι θα παίξει ο Διαμαντόπουλος! Μιλάμε για την… παράσταση τώρα, δεν υπάρχουν αυτά που συμβαίνουν και κλασσικά, δεν ιδρώνει αυτάκι!

Η ΑΕΚ, αμέσως έσπευσε με θέση της να πάρει τα κομμάτια του Διαμαντόπουλου. Ε ναι, δεν μπορεί αυτό το «πουλέν» της εδώ και χρόνια, να μείνει έτσι εκτεθειμένο. Δεν γίνεται. Και δεύτερο πέναλτι είδε στο ΑΕΚ-Άρης και δεδομένα και τρίτο θα έβλεπε αν χρειαζόταν. Δεν χρειάστηκε, όμως, για λόγους που όλοι είδαμε…

Τα νέα τερτίπια της ΚΕΔ του Μπένετ και του Γιαννάκη, με συμπαίκτη πάντα τον υποτακτικό Σταύρο, θέλουν ΣΚΑΝΔΑΛΟ και με τον ορισμό του διαιτητή στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ, στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Μπένετ, είχε υποσχεθεί στον Αγκάγιεφ από το Αζερμπαϊτζάν ότι θα παίξει αυτό το ματς! Υπήρξε η τραγωδία των Τεμπών εκείνη την ημέρα και σωστά ο Πρωθυπουργός αποφάσισε την αναβολή του ματς τότε. Και; Μεσολάβησε τόσος καιρός για τη ρεβάνς του Κυπέλλου και ο Μπένετ δεν ξεχνά. Είναι ικανός να μας πείσει ότι δεν ήθελε να πληρώσει άλλα εισιτήρια ως εξήγηση, γιατί φέρνει τον διαιτητή από το Αζερμπαϊτζάν για να διαιτητεύσει στο Καραϊσκάκη!

Είχε τάξει στον Αγκάγιεφ αυτό το ταξίδι στην Ελλάδα. Αυτόν του είχαν πει ότι ήθελαν, αυτός έπρεπε να έρθει. Εδώ ο τύπος είναι ανίκανος να ορίσει διαιτητή Elite σε ντέρμπι των αιωνίων, τώρα θα έψαχνε, όταν πριν λίγες ώρες η γνωστή συμμορία έκανε ό,τι έπρεπε για να αντικαταστήσει τους Πολωνούς διαιτητές με τον Διαμαντόπουλο; Φέρνει έναν ακόμη διαιτητή πρώτης κατηγορίας και τινάζει ένα ακόμη ματς στον… αέρα. Και σε πολλούς μπορεί να φαίνεται τυπική διαδικασία λόγω του 3-0 του πρώτου αγώνα, αλλά μόνο έτσι δεν είναι. Στην τελική, πρέπει να καταλάβετε ότι ακολουθεί ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ για το πρωτάθλημα στη συνέχεια. Μια αποβολή για παράδειγμα, εκεί θα εκτιθεί. Με αυτά τα «κομάντο» σε αποστολή, έχετε εσείς καμιά αμφιβολία για το τι μπορούν να δουν τα μάτια μας;

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Μια συμμορία, ξεφτιλίζει το ποδόσφαιρο. Ένας οίκος ανοχής με άδεια, λειτουργεί δεδομένα πολύ καλύτερα απ’ ότι η ομοσπονδία που έχει χάσει τη λαλιά της γι’ αυτό που συνέβη. Βγήκε ο Μάνταλος να δώσει εξηγήσεις στη «Δίκη» και γέλασε ο κόσμος. Εδώ οι άνθρωποι έλεγαν πως τους Πολωνούς διαιτητές παρέλαβε άνθρωπος της ΕΠΟ, για να μάθουμε όλοι αργότερα πως αυτός ήταν ο Διαμαντόπουλος! Δίκιο έχουν πλάκα-πλάκα. Άνθρωπος της ΕΠΟ είναι, από τα γνωστά «πουλέν» του Γιαννάκη και της παρέας του. Αυτή η αγωνία άλλωστε όταν πήγε στο VAR και είδε ότι ξεφτιλίζεται ξανά, τι… στάχτη στα μάτια;

Εγώ ένα πω, που εισπράττω. Ο κόσμος του Ολυμπιακού «βράζει». Είναι άλλο κεφάλαιο το αγωνιστικό, μια ήττα της ομάδας, άλλο αυτό. Η επίδειξη δύναμης που κάνει η συμμορία, με στόχο να πλήξει για τα καλά τον Ολυμπιακό… Καταλάβετέ το ακόμη και οι «ευαίσθητοι», ο πόλεμος που γίνεται με κάθε τρόπο στον Ολυμπιακό, δεν έχει προηγούμενο. Τον θέλουν τέταρτο, τον θέλουν στην απ’ έξω για τα καλά.

Υ.Γ.: Για όλα υπάρχει απάντηση και το μενού μπορεί να έχει κι εκπλήξεις…

Διαβάστε επίσης