Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καθολική η ξεφτίλα στην Ευρώπη για τους μπουγάτσες!

Καθολική η ξεφτίλα στην Ευρώπη για τους μπουγάτσες!
Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015 - 23:11

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ «ΕΝΔΟΞΟΥ ΛΑΟΥ» ΤΟΥ ΠΑΟΚ!

*** ΟΜΙΛΟΥΜΕ γιά το αγωνιστικό κατάντημα της Εθνικής ομάδας και λέμε ότι ντρεπόμαστε * Η ΑΚΟΜΑ, κάποιοι βγάζουν κραυγές και ζητούν τις κεφαλές όλων επί πίνακι * ΚΑΠΟΙΟΙ άλλοι, οι κατ’ εξοχήν ΑΡΔυποκριτές, κράζουν με αγανάκτηση και προσποιούνται τους αφάνταστα στεναχωρημένους * ΤΟΣΟ πολύ στεναχωρήθηκαν δηλαδή, πού κοντεύουν να πάθουν το επάρατο και αβάσταχτο λαλά * ΚΞΑΙ γιατί όλα αυτά ; * ΓΙΑ το «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ κατάντημα της Εθνικής ομάδας», επαναλαμβάνω, πού ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ καθόλου θέμα ντροπής, αλλά θέμα άμεσης αλλαγής σχεδιασμού, πολιτικής, προσώπων, τακτικής * ΤΟ αν κάνει χαζομάρες δηλαδή ο εκλέκτορας και ο προπονητής δεν ξέρει τι του γίνεται, δεν είναι διόλου θέμα να μας κάνει να... ντρεπόμαστε * ΓΙΑΤΙ να ντρεπόμαστε δηλαδή, πού ο Τσάνας κάνει ό,τι γουστάρουν οι Νιάου, οι Τουϊτες και οι Σαββίδηδες; * ΑΥΤΟΣ ο ίδιος πρέπει να ντρέπεται, κανένας άλλος.
*** ΑΛΛΑ είναι τα πράγματα για τα οποία ΠΡΕΠΕΙ να ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ, ως λαός και ως έθνος * ΑΥΤΑ πού είτε τα κάνουν γαργάρα, είτε τα παραποιούν οι ΑΡΔοΜΜΕμέδες * ΑΥΤΑ πού πραγματικά μας κάνουν ΡΕΖΙΛΙ στην Ευρώπη και όχι πού ο Καρνέζης έφαγε τρία και ο Μόρας δεν μπορεί πλέον να φυλάξει στην άμυνα ούτε τον βετεράνο Νεστορίδη * ΘΕΛΕΤΕ ένα παράδειγμα ΝΤΡΟΠΗΣ για ΟΛΟ το ελληνικό ποδόσφαιρο; * Η ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ, κύριοι ! * Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ της Ντόρτμουντ, πού ΕΥΘΕΩΣ, ρητά, κατηγορηματικά και ΕΠΙΣΗΜΑ κατήγγειλε ότι κάποιοι ΑΛΗΤΕΣ της Τούμπας τους ΛΗΣΤΕΨΑΝ κανονικότατα ! * ΚΑΙ πως τους λήστεψαν ; * ΚΑΤΑ τη … διάρκεια ελέγχου!!!

Τα κλεφτρόνια της μπουγάτσας

*** ΜΑΛΙΣΤΑ, κύριοι *ΜΕ επιστολή τους στην ΟΥΕΦΑ, οι υπεύθυνοι της Ντόρτμουντ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ότι κατά τη διάρκεια του... ελέγχου πού γινόταν στους οπαδούς της ομάδας, από ανθρώπους του ΠΑΟΚ, πριν μπούνε στο γήπεδο, ΕΧΑΣΑΝ τα προσωπικά τους αντικείμενα, όλα τα πράγματά τους ! * ΤΑ διάβαζα και δεν μπορούσα να τα πιστέψω ! * ΜΑ τόση ΞΕΦΤΙΛΑ πια ; * ΜΑ, είναι τόσο ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΣ ο... ένδοξος λαός της μπουγάτσας ; * ΔΙΟΤΙ – και αυτό είναι άλλου είδους ΡΕΖΙΛΙΚΙ – αυτοί πού η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξουσιοδοτεί να «κάνουν έλεγχο» στις πόρτες, ΟΠΑΔΟΙ είναι, παλιοί και θερμοκέφαλοι οπαδοί, πού αποδεικνύονται απλά ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ, πέρα από ΠΡΕΖΟΝΙΑ, πού είναι οι περισσότεροί τους!
*** ΑΗΔΙΑ και αγανάκτηση προκαλεί, φίλοι μου, η καταγγελία της Ντόρτμουντ * ΚΑΙ προσωπικά εγώ, όπως και αμέτρητοι φίλοι μου, ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ για το ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ενός μέρους οπαδών μιάς ιστορικής ομάδας * ΚΑΙ βεβαίως, ουδείς μπορεί να μιλήσει για... «προβοκάτσια» ή για «βαλτή καταγγελία», διότι ακριβώς την κάνει η Μπορούσια Ντόρτμουντ, από τις πιο γνωστές και ιστορικές ομάδες της Γερμανίας.

Σαν τους... Τζιχαντιστές της Παλμύρα κατέστρεψαν το σύμπαν!

*** ΒΕΒΑΙΩΣ, ο... ένδοξος λαός του ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε ο μόνος, ούτε ο πρώτος λαός της... «προσφυγιάς» πού επιδίδεται στην επιστήμη της κλοπής και της ληστείας * ΜΕ αυτού του είδους τα εύσημα, είναι στολισμένοι και άλλοι ένδοξοι λαοί, με πρώτη - πρώτη φυσικά την επίσης ένδοξη ΑΕΚούλα ! * ΘΥΜΗΘΗΚΑ πρόχειρα, τι είχε κάνει ο ένδοξος λαός της Κούλας πριν από δώδεκα χρόνια και συγκεκριμένα τον Μάϊο του 2003 ! * ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ αγώνας ήταν στο γήπεδο «Νίκος Γκούμας» για την Κούλα * ΤΗΝ επομένη, έμπαιναν οι μπουλντόζες * ΓΙΑ κατεδάφιση * ΘΑ τα πούμε παρακάτω γι’ αυτή.
*** ΤΕΛΟΣ πάντων, ήταν το ΑΕΚούλα – Αρης Θεσσαλονίκης * ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ με σκορ 4-0 και αμέσως μόλις ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη, γίνεται το σώσε! * ΜΠΑΙΝΕΙ μέσα ο ένδοξος λαός και αρχίζει τις ΚΛΟΠΕΣ, τις ΛΗΣΤΕΙΕΣ, τις καταστροφές * ΜΟΝΟ με τους Τζιχαντιστές στην Παλμύρα συναγωνίζονται οι καταστροφές πού έκανε ο ένδοξος λαός της... προσφυγιάς ! * ΘΑ μου πείτε, εντάξει, την άλλη μέρα άρχιζε ο κατεδάφιση, τι πειράζει πού κατέστρεφαν τα πάντα, από εστίες, χορτάρι, τσιμέντα, ξύλα, σίδερα, τα πάντα όλα, πού λέει και ο αγαπητός Νικόλας * ΑΝ έτσι το βλέπετε, πάω πάσο * ΕΓΩ όμως το βλέπω σαν ΕΠΙΔΕΙΞΗ βαρβαρότητας, ΒΡΟΜΙΑΣ και ΣΑΠΙΛΑΣ.

Δεν άφησε ούτε κολυμπηθρόξυλο η... «προσφυγιά»!

*** ΔΙΟΤΙ δεν είναι μόνον οι καταστροφές στο γήπεδο * ΟΙ ένδοξοι Κούληδες, κραυγάζοντας … «ερχόμαστε», έκαναν ντού και ΜΕΣΑ στις εγκαταστάσεις * ΟΠΟΥ δεν άφησαν ούτε … κολυμπηθρόξυλο στη θέση του ! * ΛΗΣΤΕΥΤΗΚΑΝ τα πάντα ! * ΣΚΕΤΑ ντουβάρια έμειναν οι τοίχοι των εγκαταστάσεων του σταδίου * ΕΚΛΕΒΑΝ αδιακρίτως, ό,τι … μπορούσαν να κουβαλήσουν ! * ΜΙΛΑΜΕ για κομπιούτερς, μιλάμε για έρ κοντίσιον, μιλάμε για ΤΑ ΠΑΝΤΑ ! * ΟΛΑ τα σούφρωσε ο ένδοξος λαός της … προσφυγιάς, πού βεβαίως, δεν έπαψε ούτε στιγμή να … ζητωκραυγάζει * ΚΑΙ ξέρετε ποια είναι η μεγάλη πλάκα ; * ΟΤΙ μετά από ώρες, όταν είχε κλαπεί ή καταστραφεί και η τελευταία ίντσα του σταδίου, βγήκε ο τότε πρόεδρος, ο γίγας Γρανίτσας και δήλωσε : * «ΤΑ επεισόδια έγιναν πάνω στον … ενθουσιασμό του κόσμου, για την κατεδάφιση του γηπέδου» !
*** ΜΑΛΙΣΤΑ, κύριοι και μη σας φαίνεται παράξενο * ΑΥΤΟΙ είναι οι ΑΕΚτζήδες παράγοντες, διαχρονικά * Ο ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ, μάλιστα, μπορεί να καταταχθεί στην πιο … βελτιωμένη έκδοσή τους ! * Α, και μία άλλη λεπτομέρεια, ενισχυτική των παραπάνω * ΤΟ μόνο πού δεν βρήκαν οι μαινόμενοι … «ερχόμαστε» να καταστρέψουν ή να σουφρώσουν, ήταν τα κάποια ολιγοστά έπαθλα και άλλα κειμήλια, πού κανονικά έπρεπε να βρίσκονται στις προθήκες του μέμπερς κλάμπ * ΔΕΝ … ήταν εκεί, όμως και ξέρετε γιατί; * ΟΠΩΣ αποκαλύφθηκε αργότερα, τα είχε πάρει ο Μάκης Ψωμιάδης και τα είχε μεταφέρει … σπίτι του, για να … «είναι ασφαλή»!

Στην περιφερειάρχισσα για τα ΕΙΚΟΣΙ... πρώτα ο Νιάου!

*** ΑΥΤΟΙ είναι οι ΑΕΚτζήδες, επαναλαμβάνω * ΤΟ έχει το DNA τους να είναι τέτοιοι και αυτό δεν αλλάζει, δεν αλλοιώνεται * ΔΥΣΚΟΛΟ, πολύ δύσκολο να τους παρακολουθήσεις πως ελίσσονται, πως κινούνται, τι σκέπτονται και τι κάνουν, ανά πάσαν στιγμή * ΘΕΜΑ σήμερα σχετικά με την ενωσίτικη επικαιρότητα, το ραντεβού πού κλείστηκε μεταξύ του Μελισσανίδη και της Ρένας Δούρου, της περιφερειάρχισσας (δεν γράφω... «περιφερειάρχιδος», για να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις μου ) * Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ «έκανε την αίτηση» ( καλά, καταλάβαμε ) και η Δούρου τη δέχτηκε * ΕΤΣΙ, θα δούμε να συμβαίνει κάτι πού μπορεί να θεωρηθεί και αρκετά πρωτότυπο * ΤΟ φυσιολογικό μέχρι τώρα, ήταν να πηγαίνουν οι περιφερειάρχες στον Μελισσανίδη ( γραφείο ή κότερο κ.λ.π. ) * ΤΩΡΑ, έχουμε τον Μελισσανίδη να πηγαίνει στο γραφείο της Δούρου ! * Ε, ΚΑΤΙ... είναι κι’ αυτό, μη μου πείτε.
*** ΤΕΛΟΣ πάντων, η επίσκεψη έχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ σκοπό * ΝΑ δεχτεί η περιφερειάρχισσα να ΞΗΛΩΘΕΙ το δημόσιο (το οποίο εκπροσωπεί ) και να ΔΩΣΕΙ στον Μελισσανίδη τα ΕΙΚΟΣΙ ( δεν είναι βεβαίως τα μόνα, αυτά είναι τα... προαπαιτούμενα !!!) για να φτιάξει το ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ! * ΤΟΥ Μελισσανίδη, επαναλαμβάνω, είναι το γήπεδο πού θα χτίσουμε ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ από το υστέρημά μας, μέσω βεβαίως – όπως πάντα – ΕΥΚΑΜΠΤΩΝ πολιτικάντηδων * (ΑΛΗΘΕΙΑ, κυρία Δούρου, πόσες φορές σας τηλεφώνησε ο κυρ Αλέκος, για να δεχτείτε το ραντεβού ; * ΚΙ αν δεν μας το πείτε, κάποτε θα το μάθουμε, μην ανησυχείτε).

Ατέλειωτα τα λεφτά για έργα το 1985

*** ΕΔΩ λοιπόν, παρακαλώ την κυρία Δούρου να μου επιτρέψει, σαν μεγαλύτερός της στα χρόνια, να της θυμίσω ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ το ελληνικό ΔΗΜΟΣΙΟ έχει χρηματοδοτήσει την ΑΕΚ!
* ΝΑΙ, την ΑΕΚ, επαναλαμβάνω, όχι κάποιο γήπεδό της, αλλά ΜΕΣΩ του γηπέδου της ! * ΚΑΙ δεν βάζω τα διάφορα «άρθρα» με τα οποία της χαρίστηκαν χρέη ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ * ΜΙΑ καταγραφή κάνω, των χρημάτων, των ζωντανών μετρητών, πού ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ στην ΑΕΚ με αιτία το γήπεδό της * ΟΜΙΛΩ φυσικά για το γήπεδο πού κατεδαφίστηκε το 2003, το Νίκος Γκούμας.
*** Η ΠΡΩΤΗ χρηματοδότηση του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας, έγινε το 1979, προεκλογική περίοδο, όταν κάποιοι ΦΑΥΛΟΙ πολιτικάντηδες έδωσαν λεφτά του δημοσίου για να ανεγερθεί η νέα, δυόροφη εξέδρα * ΤΟ 1985, πάλι προεκλογικά, άλλοι πολιτικάντηδες έδωσαν λεφτά για «έργα», προκειμένου το Νίκος Γκούμας να γίνει … «ευρωπαϊκών προδιαγραφών ! * ΤΟΤΕ μάλιστα, το γήπεδο είχε ΚΛΕΙΣΕΙ για δύο χρόνια και η ΑΕΚ έπαιζε στο ΟΑΚΑ * ΤΑ χρήματα πού δόθηκαν τότε, ουδέποτε καταμετρήθηκαν ! * ΗΤΑΝ, όμως, ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ .

«Members Club» : Το... όραμα των ΤΡΙΑΝΤΑ εκατ.

*** Ο ΣΕΙΣΜΟΣ της Πάρνηθας το 1999 ήταν ακόμη μία ευκαιρία να δοθούν μερικά εκατομμύρια για να αρχίσουν άλλα έργα στο Νίκος Γκούμας! * ΗΤΑΝ έργα υποστύλωσης και... στατικότητας, με τον φόβο της επανάληψης άλλου σεισμού * ΒΕΒΑΙΩΣ, είχαν προηγηθεί καμιά ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ εκατομμύρια από το τότε ΚΡΑΤΟΣ, για να γίνει πραγματικότητα το όραμα του –ποιού... άλλου ; - ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, πού ήθελε πάση θυσία να φτιαχτεί ένα... MembersClub «εφάμιλλο» των καλύτερων ευρωπαϊκών σταδίων! * ΝΑΙ, ΤΡΙΑΝΤΑ δόθηκαν τότε στην ΑΕΚ για το μεγαλοπρεπές «μέμπερς κλάμπ», πού παραδόθηκε στο κοινό σαν μία ανεκτίμητης αξίας κιτσαρία, πού προκαλούσε με την εμφάνισή του ΦΥΣΙΚΑ, ύστερα από τέσσερα – πέντε χρόνια και το μέμπερς κατεδαφίστηκε, μαζί με το υπόλοιπο γήπεδο.
*** ΚΑΙ ήρθε, επιτέλους, η... άγια ώρα, η ώρα της δικαίωσης των αγώνων της... προσφυγιάς! * ΗΤΑΝ η 9η Απριλίου του 2003, όταν η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ της κυβερνήσεως Σημίτη έβαζε την υπογραφή της κάτω από την άδεια κατεδάφισης του Νίκος Γκούμας, με την σύγχρονη ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ευρώ! * ΒΕΒΑΙΩΣ και τότε, όπως και σήμερα, όπως και διαχρονικά συμβαίνει σε περιπτώσεις ΛΑΜΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ από την πολιτεία «για έργα», είχε βρεθεί η ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΗ δικαιολογία : * ΟΤΙ αμέσως μετά την κατεδάφιση, «θα χτιζόταν νέο γήπεδο, ολυμπιακών προδιαγραφών», πού «θα εντάσσονταν στα ολυμπιακά έργα για τους ΟΑ του 2004»! * ΤΕΤΟΙΟ παραμύθι, σε τόσο ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ να τρώει φούμαρα λαό ! * ΝΑΙ, μην ξεχνάμε... ένδοξο λαό διαχρονικών κοπαδιών με πρόβατα και γίδια.
*** ΤΟ θέμα αυτό είναι όμως ατελείωτο και η υπερήφανη, αδαμάντινη και κρυστάλλινη ιστορία της Κούλας, αστέρευτη πηγή * ΚΑΠΟΙΑ στιγμή, θα επανέλθουμε...

Περί Εθνικής ομάδας

*** ΜΟΥ γράφει : «Σε άλλες εποχές και κάτω από άλλες φάσεις θα σας έλεγα...''Παιδιά όχι τέτοια λόγια για την Εθνική που κάποτε μας έκανε περήφανους και μας έβγαλε στους δρόμους !Τι διά ’λο ρε παιδιά ; Είμαστε Έλληνες !'' και άλλα τέτοια γραφικά... Αλλά νομίζω σε μια ομάδα πού ‘φερε τον πιγκουίνο για προπονητή, που πλακωνότανε συνέχεια με τον Καραβούτα ,σε μια Εθνική που ακόμα κάνει κουμάντο ο Φύσσας και το πράσινο ασκέρι του, σε μια εθνική που απαξίωσαν έναν... Ρανιέρι και τώρα είναι σε κάποια... Λέστερ στην Αγγλία και την έχει δεύτερη και σε μια ομάδα που ο Καραβούτης δε παραιτείται από ευθιξία αλλά περιμένει την απόλυσή του για να...κονομήσει από το ελληνικό δημόσιο, νομίζω ότι της αξίζει αυτά που παθαίνει φίλε Μάνο ! Το μόνο που πραγματικά με στεναχωρεί είναι που έχει μέσα τόσο νέα παιδιά και μπαλαδόρους, όπως ο Τοροσίδης, ο Μανωλάς, ο Σάμαρης, ο Μήτρογλου, παιδιά που γι αυτά πριν καναδυό χρόνια μίλαγε όλη η Ευρώπη κι έχουν πέσει στην απαξίωση του...Πέλκα ,του Καρέλου και του κάθε απίθανου πού ‘χει μαζωχτεί εκεί μέσα ! Κρίμα...» ( Δημήτρης Κάρλες )

*** ΦΙΛΕ, εγώ δεν είδα ούτε λεπτό από την Εθνική * ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ το Αλβανία – Σερβία και … αποζημιώθηκα στο τέλος * ΑΥΤΗ η Εθνική, απλά ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ! * ΒΕΒΑΙΩΣ, οι απόψεις μου για το ποιος κιτι φταίει, δεν είναι όμοιες με των άλλων * ΑΥΤΟ δα... έλειπε ! * ΘΑ αναφερθώ ευρύτερα, μετά τον αγώνα με την Ουγγαρία

*** ΑΠΟ Δευτέρα, ΟΛΟΙ ΓΑΥΡΟ παιδιά ! * ΕΚΕΙ θα φιλοξενούνται πλέον τα «Πολλά... εν Ολίγοις» * ΣΤΗΝ τελευταία σελίδα, φυσικά * ΣΑΣ... περιμένω με το καλό...

Διαβάστε επίσης