Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο πυρ το εξώτερον για μια λάθος λέξη

Στο πυρ το εξώτερον για μια λάθος λέξη
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 - 22:08

Τους φταίνε όλοι και όλα, επειδή δεν μπορούν να σταυρώσουν τίτλο

Κατακεραύνωσαν τον Γκιρτζίκη, αυτοί που σε μια πρόταση τριάντα λέξεων μπορούν να κάνουν είκοσι εφτά σαρδάμ!

Λάθος έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο κ. Γιώργος Γκιρτζίκης. Πάνω στη ρύμη του λόγου του, είπε ότι η Εθνική δεν θα πάει στο Μουντιάλ της Γαλλίας, αντί να πει ότι η Εθνική δεν θα πάει στο Euro της Γαλλίας! Μάλιστα! Τόσο… φριχτό το λάθος του προέδρου, που βεβαίως αναπαράχθηκε και προβλήθηκε από τους ΑΡΔοΜΜΕμέδες – έχιδνες. Αυτούς που παράγουν δηλητηριώδεις εκκρίσεις και είναι έτοιμοι να τις εξακοντίσουν ανά πάσα στιγμή, σε οποιαδήποτε ευκαιρία, εναντίον παντός μη αρεστού στους πάτρωνές τους.

Τα έβαλαν λοιπόν με τον κ. Γκιρτζίκη, με αφορμή αυτό το φραστικό λάθος. Βρήκαν την ευκαιρία να τον κατακεραυνώσουν τον άνθρωπο, να τον χλευάσουν, να τον μειώσουν και, βεβαίως, έτσι να… αποδείξουν την ακαταλληλότητά του για πρόεδρος της ΕΠΟ! Οτι δηλαδή δεν κάνει για πρόεδρος της ΕΠΟ, επειδή είπε ότι η Εθνική δεν θα πάει στο Μουντιάλ, αντί να πει στο Εuro της Γαλλίας!

ΑΡΑ… βουνό δίκιο έχουν ο κ. Αλαφούζος, ο κ. Μελισσανίδης και ο κ. Ιβάν –ο Θεός να μας κόβει μέρες και να τους δίνει χρόνια– που δεν τον θέλουν στην ΕΠΟ, που επιθυμούν και πασχίζουν να τον αντικαταστήσουν ! Οι τρεις μπροστάρηδες της εξυγίανσης που έχουν βάλει στόχο να γκρεμίσουν την εκλεγμένη διοίκηση της ΕΠΟ «πάση θυσία».

Στην πυρά λοιπόν ο Γκιρτζίκης, που καμιά φορά τυχαίνει να μπερδέψει τα λόγια του. Στο πυρ το εξώτερον! Οταν δεν είναι καλός ρήτωρ, δεν μπορεί να είναι και καλός πρόεδρος, έτσι δεν είναι;

ΑΡΑ… να τον αλλάξουμε. Να βγάλουμε τον Γκιρτζίκη και να βάλουμε αυτόν που θέλουν οι άγιοι ημών Πατέρες, ο Πατήρ Τουϊτης, ο Πατήρ Νιάου και ο Πατήρ Ιβάν ο εκ Ροστόφ. Ποιον θέλουν; Εντάξει, ο καθένας θέλει από έναν διαφορετικό, αλλά δεν θα κολλήσουμε κιόλας εκεί. Ολο και θα βρεθεί κάποιος να συμφωνήσουν. Αρκεί να φύγει ο Γκιρτζίκης και μετά… βλέπουμε!

Ξεπερνούν και Αρμένιο ιερέα που λέει το «Πιστεύω» !

Ένα καλό ερώτημα που προκύπτει: Ποιοι είναι οι «χλευαστές» του κ. Γκιρτζίκη; Θα σας μιλήσω για τους πιο… επιφανείς! Κάποιους που βγαίνουν και στα… ραδιόφωνα, τρομάρα τους και όταν τύχει να τους ακούσεις, ανατριχιάζεις από την σφυριχτή τους άρθρωση, από το ακατανόητο συντακτικό τους, από το ακαταλαβίστικο λεξιλόγιό τους. Αυτοί που δεν μπορούν να μιλήσουν βάζοντας στη σειρά δύο προτάσεις. Αυτοί που αρθρώνουν λόγο ανάμεσα σε ένα διαρκές … «έεε…» αμηχανίας.

Ναι, αυτοί που σε μια πρόταση τριάντα λέξεων μπορούν να κάνουν είκοσι εφτά σαρδάμ! Αυτοί που μπορούν να ξεπεράσουν σε ακατανόητη ομιλία ακόμη και Αρμένιο ιερέα, την ώρα που λέει το «Πιστεύω» στη γλώσσα του!

Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, αλλά δεν ξέρουν την τύφλα τους. Αυτοί που, τέλος, θεωρούν μεγάλη υποχρέωσή τους προς τους πάτρωνές τους να επιτίθενται σε κάθε πρόεδρο της ΕΠΟ που δεν έχει τύχει της εγκρίσεως των αφεντικών τους. Τα ίδια έκαναν και στον Γιώργο τον Σαρρή, τα ίδια και στον Γκαγκάτση. Και γιατί; Μα για ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ λόγο: Διότι οι ομάδες τους ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ τομέα ! Διότι ο Ολυμπιακός παίρνει όλα τα πρωταθλήματα, με ΟΛΕΣ τις διοικήσεις και ΟΛΟΥΣ τους προέδρους της ΕΠΟ.

Για όλα τους φταίει ο Ολυμπιακός

Αυτός είναι ο λόγος, φίλοι μου, των ΑΙΣΧΡΩΝ εν πολλοίς και ΑΝΗΘΙΚΩΝ επιθέσεων σε ανθρώπους που όχι μόνο δεν τους έχουν πειράξει, αλλά και που κάνουν τη δουλειά τους με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Ολοι οι πρόεδροι της ΕΠΟ, επί εποχής Κόκκαλη αλλά και Μαρινάκη περισσότερο, είναι … «του Ολυμπιακού»! Οι πρόεδροι της ΕΠΟ… «φταίνε» που ο Πόα και ο Μπάουγκ δεν σταυρώνουν τίτλο και αυτοί φταίνε που και η Κούλα στο τέλος της περιόδου το μόνο που θα έχει κερδίσει θα είναι δύο κρεάτινα αγαλματίδια. Ένα υπερμέγεθες για το πρωτάθλημα και ένα μικρότερο για το Κύπελλο.

Ναι, λοιπόν, ρε θρασίμια ΑΡΔοΜΜΕμεδάκια της τσούτσας, ο ΚΥΡΙΟΣ Γιώργος Γκιρτζίκης έκανε ένα λάθος. Μπέρδεψε τα λόγια του, όπως συμβαίνει ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους.

Σαν εσάς, όμως, θέλει καμιά ντουζίνα για να ποτίζουν τη γλάστρα του γραφείου του, να του φέρνουν καφέ και να του κάνουν αέρα.

Ευκαιρείτε;

Ποιος έγραψε την ανακοίνωση «των διεθνών» για τον Κατσουράνη;

Κοινή δήλωση για την αποχώρηση του Κώστα Κατσουράνη από την ενεργό δράση εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής.

΄Η τέλος πάντων, αυτοί που εκπροσωπούν τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής.

΄Η τέλος πάντων, αυτοί που ξέρουν ότι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής δεν θα τους διαψεύσουν.

Ναι, βεβαίως, αμφισβητώ ότι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής, τουλάχιστον ΟΛΟΙ τους, συμμετείχαν στη σύνταξη του κειμένου που δόθηκε στις εφημερίδες, για τον απλό λόγο ότι οι περισσότεροι δεν υπήρξαν ποτέ συμπαίκτες στην Εθνική με τον Κατσουράνη, ώστε να γνωρίζουν και να… «παραδέχονται» την «έντονη προσωπικότητά του», τη «δεδομένη ποδοσφαιρική αξία του» και βεβαίως την ανάδειξή του σε «έναν από τους ηγέτες της Εθνικής» !

Είναι εμφανές ότι αυτό το κείμενο συντάχθηκε από άλλους και όχι από ποδοσφαιριστές της Εθνικής.
Και αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, θα ήθελα πολύ να ακούσω για τον Κατσουράνη την γνώμη κάποιων ΠΙΟ ΠΑΛΙΩΝ, όπως ο Φάνης Γκέκας, ο Γιώργος Σαμαράς κ.λπ.

Βεβαίως, είναι γνωστό και παραδεκτό ότι… «ο αποθανών δεδικαίωται». Ομως, όχι και να παρουσιάζεται με τη μορφή της αναμφισβήτητης, γενικής παραδοχής.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 14/10/2015)

Διαβάστε επίσης

Η.... δημόσια διαβούλευση και το εν ψυχρώ έγκλημα

Η.... δημόσια διαβούλευση και το εν ψυχρώ έγκλημα

Ο Μανώλης Γαβαθιώτης γράφει ότι απαραίτητη προϋπόθεση για το χτίσιμο ενός γηπέδου, είναι να υπάρχουν δύο πράγματα: Η άδεια και τα λεφτά! Η εταιρεία του Μελισσανίδη, δεν διαθέτει τίποτα εκ των δύο.