Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει ονοματεπώνυμο: Ιωάννης Αλαφούζος!

Το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει ονοματεπώνυμο: Ιωάννης Αλαφούζος!
Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 - 21:18

Τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής, δεν είναι το κυρίαρχο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι κυρίαρχο πρόβλημα μόνο για τον Παναθηναϊκό και τον ιδιοκτήτη του. Το γενικότερο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι άλλο και έχει ονοματεπώνυμο : Λέγεται Ιωάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είχε από ημέρες πριν ( από τις 13 Νοεμβρίου, στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας) κατονομαστεί επίσημα, από την ΠΑΕ ως υπεύθυνος για ό,τι συμβεί, αν συμβεί ο,τιδήποτε.

Ο κ. Αλαφούζος, στο διάστημα πού πέρασε μέχρι την ημέρα του αγώνα δεν έκανε κάτι πού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «απάντηση» στην επίσημη και συγκεκριμένη κατηγορία πού του απηύθυναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Αντίθετα, προτίμησε την «μυστική συνάντηση» με τον υφυπουργό Σταύρο Κοντονή, επαφή η οποία αποκαλύφθηκε τυχαία και ενώ δεν υπήρξε η παραμικρή ενημέρωση από το υφυπουργείο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στα parapolitika.gr.

Διαβάστε επίσης

Πρόβλημα με ονοματεπώνυμο και σαθρές δικαιολογίες

Πρόβλημα με ονοματεπώνυμο και σαθρές δικαιολογίες

Ο Μανώλης Γαβαθιώτης γράφει για την απόλυτη κωμωδία. Πριν καν τεθεί θέμα παραίτησης από τον κ. Αλαφούζο, πρόλαβαν τα μέλη του Δ.Σ. του να τον μεταπείσουν, χρησιμοποιώντας το ακλόνητο επιχείρημα: «Αν φύγεις εσύ, θα... φύγουμε κι εμείς»!