Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ακλόνητη και αρραγής η διοίκηση Γκιρτζίκη με 35 ΕΠΣ «μπετό»

Ακλόνητη και αρραγής η διοίκηση Γκιρτζίκη με 35 ΕΠΣ «μπετό»
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 - 19:11

«Αναρωτιέμαι, γιατί όποτε δημιουργείται θέμα αλλαγής της διοίκησης της ΕΠΟ, αντιδρούν οι δημοσιογράφοι που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό;».

Πρόκειται για ένα «ιντερνετικό» σχολιάκι, μια παρατήρηση, αν προτιμάτε, από ένα σίγουρα μη Ολυμπιακό αναγνώστη.

Το ερώτημα είναι εύλογο και βεβαίως πρόκειται για μία κατάσταση που εύκολα δημιουργεί λαθεμένες εντυπώσεις και παρεξηγήσεις.

Οντως, εμείς όλοι, όσοι βρισκόμαστε «κοντά» ή «δίπλα» και παράλληλα στην ιδέα που λέγεται Ολυμπιακός, αισθανόμαστε την ανάγκη να αποδίδεται πάντα και να μην πλήττεται το ΔΙΚΑΙΟ. Και ποιο είναι το δίκαιο, εν προκειμένω; Μα η ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ και μάλιστα ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ διοίκηση της ΕΠΟ, ή αν προτιμάτε, η διοίκηση Γκιρτζίκη. Αυτοί που θέλουν και προσπαθούν απεγνωσμένα να ΠΛΗΞΟΥΝ τη διοίκηση Γκιρτζίκη, δεν είναι απλά οι «κακοί» της ιστορίας. Είναι εκείνοι που ΔΟΛΙΑ και ΥΠΟΥΛΑ θέλουν να ρίξουν αυτή την ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ διοίκηση και στη θέση των στελεχών της να βάλουν άλλους τύπους, πρόθυμους να ενεργούν ως «μπροστινοί», ως «αυτοφωράκηδες», ως «φιλιππινέζες» ανθρώπων που δεν έχουν ούτε το νομικό ούτε και το ΗΘΙΚΟ υπόβαθρο για να ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ, μέσω των μαριονεττών τους, το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εμείς λοιπόν -και πρώτο στη σειρά βάζω τον εαυτό μου- δεν «προστατεύουμε» τη διοίκηση Γκιρτζίκη ως «Ολυμπιακοί», αλλά ως ΦΙΛΟΙ του ποδοσφαίρου και της ποδοσφαιρικής τάξης και νομιμότητας.

Και επειδή τις τελευταίες ημέρες έχει φουντώσει η (βασικά και κύρια καθοδηγούμενη) ειδησεογραφία περί των «εκλογών της ΕΠΟ» (που θα γίνουν τον προσεχή... Οκτώβριο), ας κάνουμε μία επισκόπηση της κατάστασης, προλαβαίνοντας, βασικά, τη δημιουργία ΨΕΥΔΩΝ και ΑΠΑΤΗΛΩΝ εντυπώσεων.

Ούτε... οκτώ δεν είχαν βρει τον Γενάρη!

Στις δύο πιο πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις για τη διοίκηση της ΕΠΟ, η «παράταξη» που διοικεί ακόμη και σήμερα κέρδισε με ΑΝΕΣΗ. Την πρώτη φορά με επικεφαλής τον Γιώργο Σαρρή, πήρε τις εκλογές με ψήφους 36 έναντι 20 της παράταξης Γκαγκάτση.

Την τελευταία φορά, τον Γενάρη του 2015 και λίγο πριν από τις πολιτικές εκλογές, η διοίκηση Γκιρτζίκη εξελέγη σχεδόν ΠΑΜΨΗΦΕΙ, αφού η αντίπαλη, αντιπολιτευόμενη παράταξη, δεν κατάφερε να βρει ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΟΚΤΩ που απαιτούνταν να υποστηρίξουν την υποψηφιότητά της, για να επισημοποιηθεί!

Στου... Προκρούστη!

Πώς έχει η κατάσταση αυτήν τη στιγμή; Οι Ενώσεις που στηρίζουν τη διοίκηση Γκιρτζίκη, εξακολουθούν να είναι όσες περίπου στηρίζουν τη συγκεκριμένη παράταξη εδώ και πολλά-πολλά χρόνια. Η δυναμική τους υπολογίζεται πάνω σε ένα σταθερό, ανελαστικό πυρήνα άνω των ΤΡΙΑΝΤΑ Ενώσεων, σε σύνολο 56, οι οποίες είναι «μπετό» και αυτός ο αριθμός δεν αλλάζει με τίποτα.

Στην απέναντι πλευρά, οι Ενώσεις που αναμένεται να στηρίξουν την αντιπολίτευση είναι πάνω-κάτω οι ίδιες, όσες ήταν και την προηγούμενη φορά. Δηλαδή, είκοσι τον αριθμό, που «με τα πολλά» και «με τα χίλια ζόρια» μπορεί να γίνουν και είκοσι μία με είκοσι δύο το ανώτατο! Πάνω από κει, ο κόσμος να χαλάσει, ακόμα και στο... κρεβάτι του Προκρούστη να τις βάλεις, ο αριθμός δεν μεγαλώνει με τίποτα.

Ποιες είναι αυτές οι Ενώσεις; Σύμφωνα με την διαπιστωμένη (και δοκιμασμένη όπως είπαμε) «ανθρωπογεωγραφία», οι Ενώσεις που πρόσκεινται (ή πιθανόν να πρόσκεινται) στην αντιπολιτευόμενη πλευρά της... «συμμαχίας των τριών» («μαγικός»... αριθμός το... ΤΡΙΑ, αν συμφωνείτε) είναι οι εξής: Κιλκίς, Θεσσαλίας, Μακεδονίας, Κοζάνης, Ηπείρου, Αρτας, Ανατολικής Αττικής, Κυκλάδων, Ηλείας, Σάμου, Αιτωλοακαρνανίας και... ΑΘΗΝΑΣ (!!!). Μόλις χθες, οι καλοθελητές «πρόσθεσαν», μάλλον αυθαίρετα, και τη Λέσβο, λόγω μιας διαφωνίας του προέδρου της κ. Ψαρόπουλου σχετικά με τον καθορισμό των Ομίλων των μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Δεν γνωρίζω, αλλά και ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ότι η Λέσβος του κ. Ψαρόπουλου θα «μετακομίσει» στην παράταξη των Μελισσανίδη, Σαββίδη, Αλαφούζου, λόγω μιας διαφωνίας. Δεν μπορώ να το πιστέψω δηλαδή και νομίζω ότι τελικά θα δικαιωθώ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟ.

Πάμε παρακάτω και θα προσπαθήσω να εξηγήσω το γιατί βάζω την Αθήνα στη συγκεκριμένη πλευρά, αν και ο πρόεδρός της, κ. Παναγιώτης Δημητρίου, την περασμένη Τρίτη βρέθηκε στη σύναξη των 14 ΕΠΣ οι οποίες πρόσκεινται στη σημερινή διοίκηση.

Στη συγκεκριμένη σύναξη (για την οποία σας είχα ενημερώσει από πριν) παρευρέθηκαν και οι δεκατέσσερις που είχαν κληθεί. Δηλαδή οι Πειραιάς, Δυτική Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Φθιώτιδα, Ευρυτανία, Φωκίδα, Ημαθία, Εύρος, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Πρέβεζα, Σάλα (5Χ5) και ΑΘΗΝΑ.

Τα της Αθήνας

Τι συμβαίνει, όμως, με την Αθήνα, που εμφανίζεται και στα δύο ταμπλό; Ουδείς αμφιβάλλει για την πίστη και αφοσίωση του προέδρου της ΕΠΣ Αθήνας, στην παράταξη την οποία έχει υποστηρίξει και εξακολουθεί να υποστηρίζει. Εκείνο, όμως, που ακούγεται έντονα και δεν αμφισβητείται, είναι οι ΣΥΝΕΧΕΙΣ και ΕΠΙΜΟΝΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ που δέχεται, προκειμένου να ΣΤΗΡΙΞΕΙ την παράταξη των «τριών». Πιέσεις στις οποίες βεβαίως πρωταγωνιστούν και κυριαρχούν οι ΓΝΩΣΤΟΙ «ηγέτες» των ΔΥΟ βασικά μεγάλων αθηναϊκών ΠΑΕ! Το επιχείρημα που χρησιμοποιούν φορτικά, προς τον κ. Δημητρίου, είναι ότι «δεν μπορεί ως Ενωση της Αθήνας να μη βρίσκεται στην παράταξη των δύο μεγαλύτερων συλλόγων της Αθήνας».

Αυτό τουλάχιστον ξέρω εγώ και βεβαίως δεν μπορώ να αποκλείσω την άσκηση ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ πιέσεων. Είδος το οποίο ΗΔΗ έχει ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ (ΕΠΣ Καρδίτσας) και απασχολεί ήδη τη Δικαιοσύνη.

Τι θα πράξει στο τέλος η ΕΠΣ Αθήνας; Αγνωστον αυτήν τη στιγμή. Προς το παρόν, πάντως, «ακουμπάει» πάνω σε δύο βάρκες.

Ποιοι «κάηκαν» και ποιος... «έχει περισσέψει»

Ας δούμε τώρα το θέμα του υποψήφιου προέδρου που θα βάλουν επικεφαλής της παράταξής τους οι δυνάμεις της «συμμαχίας». Οι περισσότερες από τις περιπτώσεις που έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα, έχουν ήδη «καεί». Για παράδειγμα, η περίπτωση του κ. Γραμμένου της ΕΠΣ Μακεδονίας «δεν παίζει». Ούτε βεβαίως και του πρώην γ.γ.Α. κ. Λυσσαρίδη.

Ακόμη, η υποψηφιότητα του κ. Σπύρου Καλογιάννη (προέδρου της Football League) είναι εκτός πλάνου εδώ και αρκετό καιρό. Δεν «εγκρίθηκε» τελικά ο Σπύρος, λόγω της φήμης που απολαμβάνει ως «κλασική περίπτωση φίλου του Μελισσανίδη», με όλες τις ερμηνείες που μπορεί κανείς να δώσει στη φράση.

Εκείνος που εξακολουθεί να «περπατάει» σαν περίπτωση (ή τουλάχιστον που καταβάλλεται προσπάθεια να παραμείνει στον αφρό των υποψηφίων) είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κ. Παπαχρήστος, που προωθείται «μανιωδώς» από την ΑΕΚ, υπέρ της οποίας μάλιστα είχε καταθέσει σε πρόσφατη δίκη ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής!

Ο συγκεκριμένος, όμως, πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, συναντά ισχυρότατες αντιδράσεις ΜΕΣΑ από το συμβούλιό του, στην Αιτωλοακαρνανία! Δεν είναι λίγοι οι σύμβουλοι που ενοχλήθηκαν σφόδρα από την εμφαντική του πρωτοβουλία υπέρ της συγκεκριμένης ΠΑΕ, με αποτέλεσμα να αναμένονται ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ που μπορεί και να είναι ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΕΣ γι’ αυτόν!

Ιδιες δυσκολίες, όμως, σχετικές με αντιδράσεις μελών του Δ.Σ. του, αντιμετωπίζει και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρτας, ο καταγγείλας και βασικός μάρτυρας της μάλλον... οπερετικής υπόθεσης της «πυραμίδας» στη διαιτησία. Μιας υπόθεσης που ουσιαστικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και που τυπικά... ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ για πολύ ακόμη.
Εκλογές, τέλος, πρόκειται να γίνουν τόσο στην Ανατολική Αττική όσο και στην ΕΠΣ Κυκλάδων, όπου υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ηττηθούν οι σημερινές τους διοικήσεις και η νέα κατάσταση που θα δημιουργηθεί να «αλλάξει ρότα».

Αυτή είναι η κατάσταση τη σημερινή χρονική στιγμή στο «προεκλογικό», ας το πούμε, παρασκήνιο και βεβαίως, πρέπει να επαναλάβω ότι οι ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ Ενώσεις που στηρίζουν τη διοίκηση Γκιρτζίκη είναι ΜΠΕΤΟ, με τάση να ΑΥΞΗΘΟΥΝ συν τω χρόνω και η «συμμαχία» της... υγείας, των Μελισσανίδη, Σαββίδη και Αλαφούζου, να υποστεί ένα ακόμα πατατράκ, αυτήν τη φορά ίσως ακόμα πιο ΗΧΗΡΟ από τις προηγούμενες.

Απόλυτα «ελληνοποιημένος», μακράν κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα!

Το στοιχείο που έχει σημαδέψει μέχρι σήμερα τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Κύπελλο, είναι η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ των εφεδρειών του και βασικότερα των ΝΕΩΝ ποδοσφαιριστών του. Ολοι οι νεαροί παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν μέχρι αυτήν τη στιγμή έχουν δώσει δείγματα καταπληκτικού ταλέντου, με τους περισσότερους να εμφανίζουν εικόνα ΕΤΟΙΜΟΥ ποδοσφαιριστή να πλαισιώσει και να ενισχύσει ακόμα και την πρώτη ομάδα των πρωταθλητών!

Δεν είναι μόνον ο Τσιμίκας έτοιμος. Είναι και ο Σάλιακας. Είναι και ο Μανθάτης. Είναι και ο Λάτσι. Πίσω απ’ αυτούς, ο Ρέτσος, ο Βατουσιάδης. Και βεβαίως, ο δοκιμασμένος και άριστος Πραξιτέλης Βούρος.

Δεν υπάρχουν αυτοί οι παίκτες ως ταλέντα αυτή την εποχή στον ελληνικό χώρο. Είναι το ανφάν γκατέ, είναι ο αφρός του ποδοσφαίρου μας στη γενιά του μέλλοντος. Και ομιλώ μόνον για τους Ελληνες, διότι και μόνο η ύπαρξή τους απομυθοποιεί και διαψεύδει τον μύθο ότι ο Ολυμπιακός στηρίζεται μόνο στις μεταγραφές του, ακριβών ξένων ποδοσφαιριστών.

Η αλήθεια είναι εντελώς αντίθετη. Ο Ολυμπιακός διαθέτει περισσότερους από δεκαοκτώ Ελληνες παίκτες, που θα μπορούσαν να σχηματίσουν πανίσχυρη ενδεκάδα, ικανή να πρωταγωνιστήσει και να χτυπήσει ακόμη και τίτλο στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Παίκτες σαν τους Καπίνο, Σάλιακα, Βούρο, Αυλωνίτη, Τσιμίκα, Ρέτσο, Μπουχαλάκη, Λάτσι, Φορτούνη, Μανθάτη, Ιωαννίδη, συγκροτούν μία ενδεκάδα πρόχειρη, αλλά αποτελούμενη αποκλειστικά και μόνο από ελληνόπουλα, που μπορεί να επικρατήσει σε αναμέτρησή της με ΟΠΟΙΑ ομάδα της Superleague. Και αυτό, μόνον ένας Ολυμπιακός θα μπορούσε να το επιτύχει.

«Τα εν οίκω, μη εν... (Βλαχο)δήμω»

Εκείνο που ενόχλησε πολλούς φίλους στην περίπτωση Βλαχοδήμου, είναι κάποιες δηλώσεις του που αφορούν ΚΑΙ τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα: «Ευκαιρίες πήρα και στην Ξάνθη και στον Ολυμπιακό. Εξαίρεση αποτελεί η τελευταία διετία που ανήκα στον Ολυμπιακό, αλλά δεν έπαιζα εκεί. Και στη Γαλλία, όμως, στη Νιμ τα πήγα καλά. Ο Παναθηναϊκός είναι κάτι διαφορετικό για μένα. Είναι ένα άλλο επίπεδο».

Αλλο επίπεδο, λοιπόν, ο Πόα για τον Βλαχοδήμο, όχι σαν τα επίπεδα του Ολυμπιακού και της Ξάνθης, έτσι; Ούτε, υποθέτω, σαν το επίπεδο του Πλατανιά, του Εργοτέλη και της Αουγκσμπουργκ, τις οποίες τίμησε ο Βλαχοδήμος με την παρουσία του κάποιες εποχές.

Και επειδή σ’ αυτή τη στήλη δεν ισχύει το γνωστό... «τα εν οίκω μη εν (Βλαχο)δήμω», ας θυμηθούμε πρόχειρα μερικά στοιχεία σχετικά με την καριέρα του νεαρού ποδοσφαιριστή και την ικανότητά του να σκοράρει.

Με την Ξάνθη, λοιπόν, είχε ΤΡΙΑ γκολ. Με τον Ολυμπιακό είχε ΔΥΟ γκολ. Με τον Πλατανιά πέτυχε ΠΕΝΤΕ γκολ, με την Αουγκσμπουργκ ΔΕΝ ΕΙΧΕ σκοράρει. Με τον Εργοτέλη ΔΕΝ ΕΙΧΕ σκοράρει. Με τη Νιμ, τελευταίο του σταθμό, πέτυχε ΔΥΟ γκολ σε δώδεκα συμμετοχές. Και όταν τον ΥΠΟΒΙΒΑΣΑΝ στη Νιμ Β’, έπαιξε ΜΟΝΟ ΕΝΑ παιχνίδι, όπου πέτυχε ΔΥΟ γκολ.

Αυτά μέχρι σήμερα. Τώρα που... ανέβηκε επίπεδο, ίσως να καταφέρει να ανεβάσει λίγο και τα στατιστικά του.

Μαϊμουδιές τα περί... «πυραμίδας»!

Κραυγάζουν εδώ και αρκετό καιρό οι ΑΡΔομεΜΜΕδες, περί κάποιας... «πυραμίδας», ως «σκάνδαλο» στη διαιτησία: «Δεμένη η πυραμίδα» και διάφορα τέτοια.

Ο εμπεριστατωμένος δημοσιογραφικά σχολιασμός μου επικεντρώνεται στον εξής, λαϊκό, αφορισμό: Τον κακό τους τον καιρό και τον μαύρο τους τον φλάρο!

Υπόθεση «πυραμίδα», με την ποινική μορφή «σκανδάλου», ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Ή, για να το πούμε αλλιώς, δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ που να μπορεί να απασχολήσει τη Δικαιοσύνη, πέραν των αρχικών καταγγελιών, οι οποίες βεβαίως έγιναν για ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, που ΔΕΝ αφορούν τη διαιτησία.

Θα πρέπει να βρούνε, λοιπόν, κάτι άλλο οι ΑΡΔοΜΜΕμέδες και οι προστάτες τους, να απασχολήσουν τους οπαδούς τους, γιατί δικαστικά αυτό το θέμα είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ.

Δεν χάνει ποτέ από ομάδα με φανέλα «ΟΠΑΠ»

Στα Γιάννινα παίζει η ΑΕΚούλα αυτή την αγωνιστική. Προγνωστικά δεν θα κάνω, αλλά θα αναφέρω ένα στατιστικό στοιχείο, που μπορεί και να παίζει ρόλο. Το «κλέβω» από τη δημοφιλή ιντερνετική σελίδα redsagainsthemachine.gr και τον εκλεκτό φίλο savvas gridlock. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΙ ΗΤΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Και το ερώτημα του savvas: «Είναι τυχαίο αυτό; Καταλαβαίνει τώρα κανείς το πόσο σημαντική είδηση ήταν η συνεργασία του Ολυμπιακού με τη stoiximan, ώστε να σπάσει το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ; Καταλαβαίνει κανείς το γιατί ο ΟΠΑΠ απέσυρε τον Ιούλιο την πρότασή του για κεντρική χορηγία και ήθελε συζητήσεις με κάθε ΠΑΕ ξεχωριστά για ατομικά συμβόλαια; Αλλιώς ελέγχεις τις ομάδες μία-μία κι αλλιώς όλες μαζί...».

Φυσικά, εγώ δεν πιστεύω με τίποτα ότι μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να ελέγχεται με οποιοδήποτε τρόπο από την ΑΕΚ, «μέσω ΟΠΑΠ». Καλό είναι, όμως, να ’χουμε όλοι στο βάθος του μυαλού μας ότι η ομάδα της Ηπείρου έχει χορηγό στη φανέλα της το «Τζόκερ».

Η εκδίκαση της υπόθεσης του ξυλοδαρμού του Κύρου Βασάρα, με την οποία ασχολήθηκε μόνο ο «ΓΑΥΡΟΣ», αποκαλύπτοντας σημαντικά στοιχεία της δικογραφίας, πήρε αναβολή για τον Οκτώβριο του 2016, λόγω της απεργίας των dικηγόρων. Εμείς, πάντως, εδώ είμαστε. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το θέμα και θα σας ενημερώνουμε διαρκώς για μία ιστορία που κρατάει πέντε χρόνια τώρα και ακόμη δεν έχει επιλυθεί. Σκοπός της δικαιοσύνης, εξάλλου, είναι να τιμωρηθούν οι φυσικοί αυτουργοί, αλλά και να βρεθούν και οι ηθικοί αυτουργοί, εκείνοι που διέταξαν αυτό το χτύπημα.

***Σε απόλυτη συσπείρωση και σύμπνοια η παράταξη που διοικεί την ΕΠΟ, σε αμηχανία η «συμμαχία της... υγείας» που θέλει να διοικεί με «μπροστινούς» και «αυτοφωράκηδες» το ελληνικό ποδόσφαιρο

*** Ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού ήταν εκείνος που, πριν αρχίσει η κλήρωση, έπιασε τα μπαλάκια για να ελέγξει την θερμοκρασία τους. Αφού τα μάλαξε, τα έσφιξε και τα ζύγισε στη χούφτα του, απεφάνθη: Ολα είχαν θερμοκρασία δωματίου.
Οταν ομιλούν οι ειδικοί...

*** Το πρώτο αίτημα για τους προσεχείς αγώνες Κυπέλλου ανήκε στον ΠΑΟΚ: Θέλει διαιτητή Κομίνη και για τα δύο ματς με Πανιώνιο.

*** Ο Βασίλης Κωνσταντίνου απείλησε ότι στην επόμενη κλήρωση ο Παναθηναϊκός θα επαναφέρει το αίτημα για τα μπαλάκια. Τόσο βέβαιος είναι ότι η ομάδα του θα είναι παρούσα και στην επόμενη κλήρωση!
Ο... Ατρόμητος, άραγε, τι λέει επ’ αυτού;

*** Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αν για την ΑΕΚούλα η κλήρωση ήταν ιδανική, για τον Παναθηναϊκό ήταν... ΙΔΕΩΔΗΣ! Δεν μπορούσε να του τύχει πιο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟΣ αντίπαλος από τον Ατρόμητο.

*** Ο πρόεδρος Ψαρόπουλος, πάντως, όταν βρεθεί με τον Κοντονή θα πρέπει να διευκρινίσει ποιαν ακριβώς Ενωση, τη Λέσβο ή τη Μυτιλήνη, εκπροσωπεί. Διότι εκεί στην κυβέρνηση του Τσίπρα έχει διαπιστωθεί μία δυσκολία στον διαχωρισμό.

*** Αποφάσισα να το γράφω κάθε δεκαπέντε ημέρες, για να το εμπεδώσουν άπαντες. Ιδού, λοιπόν: Η ΑΕΚ δεν μπορεί να μετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, διότι σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA είναι ένοχη εσκεμμένου (δόλιου) υποβιβασμού προκειμένου να γλιτώσει από τα χρέη της. Η ποινή είναι ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, κατά τη διάρκεια των οποίων θα πρέπει να ΚΕΡΔΙΖΕΙ μία θέση από αυτές που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, για να σβήσει η χρονική διάρκεια της ποινής της.

Επομένως, ΟΠΟΙΑ και αν είναι η θέση την οποία θα καταλάβει και μετά τα πλέι οφ, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο: Απλά, θα ΣΒΗΝΕΤΑΙ μία χρονιά της ποινής της.

(Προκαλώ τον γνωστό ΨΕΥΤΗ της ΑΕΚ, εκείνον που διατυμπάνιζε επί μήνες ότι ο Ολυμπιακός... δεν θα παίξει στην Ευρώπη -που τάχα το... ήξερε, διότι είναι... ειδικός στα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου- να με διαψεύσει).

*** Περιμένω... εναγωνίως την προσπάθεια του Κοντονή να επιβάλει την ισχύ της κάρτας φιλάθλου, για να δω πώς θα... μπαίνει στο γήπεδο ο... απλός φίλαθλος της ΑΕΚ!

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 16/01/2016)

Διαβάστε επίσης