Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπουδαίο ηγέτη και όχι απλά πρόεδρο εκλέξανε

Σπουδαίο ηγέτη και όχι απλά πρόεδρο εκλέξανε
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 10:19

ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΕ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ :

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΚΛΕΞΑΝΕ

*** Εγραψαν οι ζαβοί : «Μόνος υποψήφιος ήταν ο Μαρινάκης, αλλά πήρε μόνο εννέα ψήφους». Απεγνωσμένα ηλίθια ο προσπάθεια να δώσουν μία αρνητική χροιά στο γεγονός. Μην τυχόν δηλαδή και γράψουν καμιά ... καλή κουβέντα και παρεξηγηθούν !

*** Ότι ο Μαρινάκης πήρε εννέα στους δεκαπέντε, είναι η μία όψη της ψηφοφορίας. Ότι όμως ΚΑΜΙΑ ομάδα δεν τον ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ, είναι η άλλη. Αλλά μέχρις εκεί δεν φτάνει η ζαβομάρα.

*** Πέντε ΠΑΕ, λέει, ψήφισαν λευκό. Η μάλλον τέσσερις, διότι ο Βώλος του Μπέου δήλωσε ... απών. Όταν έρθει η ώρα του ταμείου, θα είναι σίγουρα παρών. Από τους πρώτους – πρώτους θα εμφανιστεί, με την τσίμπλα στο μάτι.

*** Οι άλλοι τέσσερις, πού δεν ψήφισαν Μαρινάκη, είναι οι γνωστοί σύμμαχοι της εξυγλιανσης, Μπάογκ, Αεκ και Πόα. Φυσικά, αν η εκλογή παιζόταν για μία ψήφο, ο Γιαννάκης οι Αλαφούζος θα ψήφιζε ναι στον Βαγγέλη, ασυζητητί. Τώρα όμως, όταν την ώρα της ψηφοφορίας όλοι ήξεραν τι θα γινόταν, για λόγους ευνόητους «ψήφισε» λευκό.

*** Ετοιμοι ήταν οι ΑΡΔ των Μέσων των δύο δικεφάλων, να ξεκινήσουν τις γνωστές βρομιές τους. Να αρχίσουν τα υπονοούμενα για να ξεσηκώσουν τους οπαδούς του Πόα, με το γνωστό βλακώδες συκοφαντικό, ότι δήθεν ο Αλαφούζος είναι ... «του Ολυμπιακού»

*** Βεβαίως, το ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα πού δεν κέρδισε φέτος ο Ολυμπιακός, είναι κάτι πού δεν χωράει στο μουχλιασμένα τους μυαλά. Όπως δεν χωράει και το ότι ο Αρης είναι η ομάδα πού έσπασε το αήττητο του πρωταθλητή. Και μάλιστα, σε εποχή πού ακόμη ο Ολυμπιακός δεν είχε σιγουρέψει τον τίτλο.

*** Τι λένε γι' αυτές τις ... μικρολεπτομέρειες τα ζαβά ; Μα ... τίποτα ! Τι να πούν δηλαδή, αφού δεν τους συμφέρει ; Απλά, κάνουν σαν να μην ξέρουν.

*** Ο τέταρτος «παρών» της ψηφοφορίας, ήταν η Λαμία. Δηλαδή, ο Πανουργιάς. Δεν ξέρω γιατί, αλλά όταν τον βλέπω ή τον ακούω να κάνει δηλώσεις σχετικά με το ποδόσφαιρο, μου δίνει την εντύπωση ... «Τραγέλαφου» ! Μισός Πάοκ και μισός Αεκ. Θα το λέγαμε και ... «ΜΠΑΕΚ», δηλαδή.

*** Θυμίζει και ολίγον Ψαρόπουλο, η περίπτωσή του. Μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν να γίνει πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, όπως ο Ψαρόπουλος τότε στην έπο. Τελικά όμως δεν έγινε, γιατί αλλάξανε τα κόζα.

*** Όπως και να 'χει, από δω και πέρα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα πορευτεί με Βαγγέλη Μαρινάκη, ΟΧΙ με την τυπική ιδιότητα του προέδρου, αλλά με την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ιδιότητα του ΗΓΕΤΗ.

*** Και επειδή αυτό πού αναγνωρίζουν άπαντες, εχθροί και φίλοι στον ΗΓΕΤΗ του ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ στο ελληνικό ποδόσφαιρο Ολυμπιακό, είναι ότι ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΠΙΑΣΤΕΙ, η επιτυχία στην προσπάθεια για την ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΑΝΟΔΟ του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι απόλυτα εξασφαλισμένη ***

ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΔΟΜΜΕΜΕΔΕΣ

ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ... «ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ» ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΑ

ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΪΣΜΑ ΣΑΝΟΥ ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

*** Ξέρασαν πάλι οι ΑΡΔ του sκατοsite. Εξέμεσαν, για να το πούμε πιο κομψά. Και τι εξέμεσαν ; Ότι, δήθεν, «υπάρχουν φήμες» πως ο Αμπουμπακάρ Καμαρά μεταγράφεται από τον Αρη στον Ολυμπιακό με αντάλλαγμα πέντε εκατομμύρια και ... ένα Λοβέρα ελεύθερο. Και το εμετικό κείμενο, διανθίζεται με τα γνωστά υπονοούμενα και τις νύξεις περί «σχέσεων» Ολυμπιακού και Αρη, πού ξεφεύγουν από τα όρια της νομιμότητας.

*** Ως συνήθως, θα μου πείτε. Ναι, ΕΤΣΙ κάνουν πάντα τα ζαβά ΑΡΔόνια, απευθυνόμενα βεβαίως σε ΖΑΒΟ αναγνωστικό κοινό. Όμως, κάπου υπάρχουν και όρια. Και ΑΥΤΗ ΕΔΩ η στήλη, ειδικά, έχει ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ στο αναγνωστικό της κοινό πως δεν πρόκειται να αφήνει ποτέ, τίποτα, να πέφτει κάτω, εφ' όσον αφορά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Δεν πρόκειται ποτέ να αφήσουμε ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΟΙΣ ΚΥΣΙ.

*** Ας δούμε λοιπόν πιο προσεκτικά το ΕΜΕΤΙΚΟ δημοσίευμα πού παρουσιάστηκε με την ΦΟΥΣΤΙΚΗ ταμπέλα των ΔΗΘΕΝ φημών. Κατ' αρχήν, πίσω από τον φερετζέ των «φημών», υπάρχει ένα ΨΕΥΤΙΚΟ και ΑΠΟΤΗΛΟ ποσόν, βγαλμένο ενσυνείδητα, ΕΞΕΠΙΤΗΔΕΣ δηλαδή, για τη δημιουργία εντυπώσεων στις ... «απορροφητικής» νοημοσύνης μάζες των ζαβών αναγνωστών τους

*** Κανείς βεβαίως από το ζαβό αναγνωστικό κοινό δεν θα έβαζε το μυαλουδάκι του να δουλέψει και να αναρωτηθεί το απλό : «Καλά, και πού το ξέρουν οι δημοσιογραφάρες μας ότι ο Ολυμπιακός δίνει πέντε εκατομμύρια για τον Καμαρά; Ο ...Μαρινάκης τους το είπε, ή έχουν κανένα κατάσκοπο στο στενό του περιβάλλον και τους ενημερώνει» ;

*** Και γιατί όμως να είναι πέντε εκατομμύρια και να μην είναι έξη ; Και γιατί όχι δώδεκα, ή εικοσιεπτά ; Η θα βοηθήσεις τον φίλο σου, όταν έχει μεγάλη ανάγκη, είτε όχι. Και στο κάτω – κάτω, χαμένα δεν θα πάνε, αφού ισχυρίζονται ότι ο Αρης είναι ομάδα του Ολυμπιακού, έτσι δεν είναι ;

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ ;

ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ, ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ

*** Θα δανειστώ πάλι το αρχείο του αγαπημένου μας blog «Αθλητική Διαπλοκή», για να θυμηθούμε περιπτώσεις που τα ΑΡΔοΜΜΕσα ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ανεπανόρθωτα στην λυσσαλέα τους προσπάθεια να θίξουν, να μειώσουν, να απαξιώσουν, να λασπώσουν, να συκοφαντήσουν τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

*** Είναι οι ίδιοι που μιλάγανε για «αλλοίωση των play offs» όταν ο Ολυμπιακός κατέβηκε «με τα δεύτερα» κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τελικά τα δεύτερα του Ολυμπιακού νίκησαν τον Άρη, ενώ τα «πρώτα» του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ έχασαν από τον Άρη λίγα 24ωρα μετά !

*** Είναι οι ίδιοι που ξεφτιλίστηκαν όταν έλεγαν ότι ο Άρης είναι ένοχος για πλαστογραφία στην υπόθεση Λάσκοφ μέχρι που έφαγαν το χαστούκι από το CAS. Είναι οι ίδιοι που ξεφτιλίστηκαν όταν έλεγαν ότι υπάρχει transfer bridge για τη μεταγραφή Ρόουζ στην Λέγκια και ότι η FIFA θα παρέμβει, κάτι που δεν συνέβη ποτέ.

*** Είναι οι ίδιοι που ξεφτιλίστηκαν όταν έλεγαν ότι ο Άρης θα συμφωνήσει με την Cosmote γιατί το ίδιο έκανε το «αφεντικό», ο Ολυμπιακός και ότι οι δύο ομάδες πάνε «πακέτο». Και τελικά, ο Άρης συμφώνησε με τη Nova. Είναι οι ίδιοι που ξεφτιλίστηκαν με την απαγόρευση μεταγραφών στον Άρη λόγω της υπόθεσης Ντουρμισάι που όμως το CAS έχει δώσει αναστολή και ο Άρης κινείται κανονικά.

ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΝΑΙ – ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΜΕ ΠΑΟΚ

ΓΙΑ ΜΕΛΙΣΣΗ – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΔΟΜΕΣΑ

*** Αλλά μια ... πουταναφέραμε, καλό είναι να θυμόμαστε, πού και πού κάποιες περιπτώσεις για τις οποίες οι ΑΡΔ δεν έβγαλαν ποτέ άχνα. Όπως για παράδειγμα, την πολυτάραχη υπόθεση Μελίσση. Ήταν το 2008, όταν ο Παναθηναϊκός είχε χρήμα με ουρά λόγω πολυμετοχικότητας και ο ΠΑΟΚ βρισκόταν σε δεινή οικονομική κατάσταση.

*** Εκείνη την εποχή λοιπόν,( και πάλι με τη βοήθεια της «Αθλητικής Διαπλοκής» τα παρακάτω ) ο Παναθηναϊκός έδωσε 2.200.000 ευρώ για να αποκτήσει από τον ΠΑΟΚ τον αμυντικό Χρήστο Μελίσση ο οποίος τελικά αγωνίστηκε μόλις 607 αγωνιστικά λεπτά στον Παναθηναϊκό ! Επίσης ο Παναθηναϊκός απέκτησε από τον ΠΑΟΚ την ίδια περίοδο τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο έναντι 2.000.000 ευρώ.

*** Συνολικά για τις 2 μεταγραφές, τα ταμεία του ΠΑΟΚ ενισχύθηκαν με 4.200.000 ευρώ παίρνοντας τεράστια ανάσα σε μία πολύ δύσκολη εποχή. Το εντυπωσιακό είναι ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πουλούσε «πακέτο» τους 2 ποδοσφαιριστές έναντι 3.000.000 ευρώ αλλά ο Παναθηναϊκός απέκτησε πρώτα τον έναν και μετά τον άλλον πληρώνοντας όπως είδαμε συνολικά 4.200.000 ευρώ !

Σαν να μην έφτανε αυτό, το καλοκαίρι του 2008, εταιρεία ιδιοκτησίας του τότε μετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Ανδρέα Βγενόπουλου στήριξε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με χορηγία. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία τροφίμων «VIVARTIA Α.Ε.Β.Ε.» υπέγραψε συμφωνία προβολής του κρουασάν Molto έναντι 5.500.000 ευρώ! Κάπως έτσι ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός έσωσε από το οικονομικό αδιέξοδο τον ΠΑΟΚ σε μία πολύ δύσκολη εποχή.

*** Ας φανταστούμε σήμερα ότι κάποια εταιρεία συμφερόντων Μαρινάκη δίνει επίσημα χορηγία συγκεκριμένα στην ΠΑΕ Άρης, τι θα είχε γίνει άραγε... Εδώ το Shopflix έδωσε χορηγία σε τόσες ΠΑΕ και άρχισαν οι θεωρίες συνωμοσίας!

*** Οι μεταγραφές τύπου Μελίσση και Χριστοδουλόπουλου και οι χορηγίες στον ΠΑΟΚ γιατί δεν προκαλούσαν αντίστοιχές υποψίες και ειρωνείες για τριγωνικές συναλλαγές, ύποπτες δοσοληψίες και πιθανές εξαρτήσεις;

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ :

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ !

*** Σε διαδικτυακή συνέντευξη πού παραχώρησε, πριν από λίγες μέρες, ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΚΑΕ Αεκ, κ. Μάκης Αγγελόπουλος είπε μεταξύ άλλων : «Δεν έχει χρέη η ΚΑΕ. Ο φετινός ισολογισμός θα κλείσει με μηδενικές υποχρεώσεις. Έχουμε κάποια βάρη που κουβαλάμε από το παρελθόν αλλά τώρα όμως είμαστε πολύ καλά».

*** Λυπάμαι πού θα τον διαψεύσω, αλλά όταν υπάρχει σε τόσο μεγάλη έκταση το φαινόμενο της ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ και της ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, κάποιος πρέπει να το πράξει. Και βέβαια, ό,τι θα διαβάσετε παρακάτω, είναι ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ με ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και αξιόπιστες μαρτυρίες.

*** Η ΚΑΕ Αεκ λοιπόν, ΧΡΩΣΤΑΕΙ και όχι απλά χρωστάει, αλλά χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά και καμιά ... δεκαπενταριά άλλες γλώσσες. Η ΚΑΕ Αεκ χρωστάει, επειδή ... ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. Δεν πληρώνει ΚΑΝΕΝΑ και δεν αναφέρομαι μόνο στις πρόσφατες αποκαλύψεις μου, για τα σχεδόν ΤΡΙΑ εκατομμύρια σε ξένους αθλητές και μάνατζερς και προπονητές, ή το ΑΝΩ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ στο ηλεκτρικό ρεύμα του κλειστού. Αναφέρομαι και σε χρέη σε μικροεπιχειρηματίες, εργαζόμενους, μεροκαματιάρηδες, ελεύθερους επαγγελματίες κ.α.

ΜΕ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΦ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΕΚ

*** Να μιλήσουμε όμως πιο αναλυτικά για το ηλεκτρικό πού ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ η ΚΑΕ Αεκ, αλλά η ΔΕΗ δεν το κόβει, παρά το γεγονός ότι ο λογαριασμός έχει φτάσει στα ύψη. Εδώ λοιπόν θα αποκαλύψω ότι μέχρι σήμερα μεσολαβεί, κατόπιν επανειλημμένων και συνεχών παρακλήσεων του κ. Αγγελόπουλου, η διεύθυνση του ΣΕΦ, ζητώντας από τη ΔΕΗ να κάνει λίγη ακόμη υπομονή.

*** Τώρα, ως πότε θα πρέπει να κάνει υπομονή, ουδείς γνωρίζει. Είναι πάντως το λιγότερο ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ, να κόβεται το ρεύμα σε ευάλωτα νοικοκυριά για ένα – δυό κατοστάρικα χρέος και να μην εγγίζεται η εταιρεία του κ. Αγγελόπουλου με το ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ χρέος.

*** Πάμε παρακάτω. Η ΚΑΕ Αεκ χρωστάει γύρω στα 800 ευρώ στον υδραυλικό, πού έβαλε πέρυσι τον Σεπτέμβριο τα καζανάκια στις τουαλέτες, προκειμένου να μπορούν να λειτουργήσουν όταν η ομάδα μπήκε στο κλειστό.

*** Εκείνες οι ημέρες ήταν και οι μόνες πού έβαλε κάποια χρήματα η ΚΑΕ Αεκ στο γήπεδο. Το συνολικό ποσόν για μπασκέτες, δάπεδο, παρκέ στον αγωνιστικό χώρο (δεν χρειαζόταν πουθενά αλλού, διότι το γήπεδο ήταν ήδη λειτουργικό ) ήταν 65.000 ευρώ ! Εξ αυτών, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΦΕΙΛΗ σε ύψος περίπου των μισών των 65.000 ( 30 με 35 χιλιάρικα πού ΑΚΟΜΑ εκκρεμούν ) !

ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ !

Ο ... ΛΙΟΛΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ !

*** Η ΚΑΕ Αεκ δεν έχει πληρώσει ΠΟΤΕ για πετρέλαιο, δηλαδή για τη θέρμανση του κλειστού. Πολλοί μάλιστα λένε ότι στο ανυπόφορο κρύο του γηπέδου οφείλονται, κατά μεγάλο βαθμό και διάφοροι τραυματισμοί αθλητών, πού σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της περιόδου.

*** Τελευταία φορά πού μπήκε πετρέλαιο στα καζάνια του σταδίου, ήταν όταν αγωνίστηκε εκεί η Εθνική ομάδα. Τότε αναγκάστηκε να αναλάβει τα έξοδα ο πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Λιόλιος με απόφαση του οποίου αγοράστηκαν 18 τόνοι πετρελαίου. Όταν ολοκληρώθηκε η εκδήλωση, είχαν περισσέψει 4,5 τόνοι, για τους οποίους υπήρξε παράκληση από τη διεύθυνση του σταδίου, να μείνουν για να βγεί ο χειμώνας. Και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, έκανε δεκτό το αίτημα.

*** Ηλεκτρολόγος μόνιμος για τις εγκαταστάσεις του σταδίου, πού είναι υποχρεωτικό να υπάρχει, δεν υπάρχει. Όπως επίσης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ φύλαξη στο γήπεδο, πού και αυτή ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Ούτε πυροπροστασία υπάρχει, ούτε πυρασφάλεια.

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ !

*** Το στάδιο είναι χωρίς φύλακα, παραδομένο στο έλεος των γύφτων πού ληστεύουν άνετα τον χαλκό από τα καλώδια, κυριολεκτικά όποτε γουστάρουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι πρόσφατα οι συμμορίες των γύφτων «χτύπαγαν» ΕΠΙ ΕΞΗ ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ την εντελώς απροστάτευτη περιουσία του ελληνικού λαού

*** Υπάρχουν κι' άλλα, πολλά. Το ρεζουμέ όμως είναι ότι η ΚΑΕ Αεκ του κ. Μάκη Αγγελόπουλου, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ούτε και έχει πληρώσει μέχρι σήμερα περισσότερα από λίγες δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να συντηρήσει και διατηρήσει ένα στάδιο πού της δόθηκε για ορισμένο χρονικό διάστημα ΜΕ ΟΡΟΥΣ τους οποίους ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΗΡΗΣΕ. Αναρωτιέμαι, αν ο κ. Αυγενάκης έχει να πεί κάτι, σχετικά με όλα αυτά.

*** Πέφτουν πολύ έξω όσοι νομίζουν ότι οι μεταγραφές του Ολυμπιακού είναι μια απλή μπόρα πού θα περάσει. Δεν πρόκειται για μπόρα. Για τον κατακλυσμό του Νώε πρόκειται ***

*** Αποφάσισαν, διαβάζω, στο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας να αλλάξουν οι ποινές για δωροδοκίες και στησίματα και να γίνουν από μείον δέκα βαθμοί έως υποβιβασμός. Μεταξύ αυτών πού ψήφισαν, υποθέτω, δεν υπάρχει κανένας πού δωροδόκησε ή έστησε αγώνα ως τώρα ***

*** - Πώς θα περάσεις το καλοκαίρι σου; - Θα διαβάζω για τον Πινέδα που ενδιαφέρεται η ΑΕΚ μας και στο τέλος θα δούμε σε ποια άλλη ομάδα θα καταλήξει. ( AEK Tweet Club@aektweetclub ) ***

*** Ξέρω ανθρώπους μέσα από τον Ολυμπιακό, πού διαβεβαιώνουν πως αυτός πού θα βγάλει μάτια φέτος είναι ο Φατινγκά. Εχω ακούσει όμως από περισσότερους ότι η αποκάλυψη λέγεται Ντιπί Κεϊτά ! Όπως και να έχει, θα τους δούμε και τους δύο και θα τους κρίνουμε ***

*** Ενδιαφέρουσα η πληροφορία : «Δάσκαλε είδα ΑΡΔάκι σε κεντρικό φανάρι, να πουλάει διαρκείας της οπαπαρίνας. Φορούσε μίνι με τακούνια και περούκα» George Poulikarakos ***

*** Η στήλη Πολλά Εν Ολίγοις δημοσιεύθηκε στον Κόκκινο Πρωταθλητή στις 25/6/2022.***

Διαβάστε επίσης