Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκστρατεία για τη «δικαιολόγηση» των ακριβών διαρκείας

Εκστρατεία για τη «δικαιολόγηση» των ακριβών διαρκείας
Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 09:43

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΖΑΜΠΑΣΟΦΙΑΣ – Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΔ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ» ΤΩΝ ΑΚΡΙΒΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΒΑΦΤΙΣΑΝ ... «ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ» ΤΗΝ ΟΠΑΠΑΡΙΝΑ !

ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΏΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΕΤΣΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ «ΑΝΕΛΑΒΕ» ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ !

*** Φιλότιμες προσπάθειες καταβάλλουν οι σιτιζόμενοι στο Πρυτανείο του ποδοσφαιρικού παρακράτους για να δικαιολογήσουν τις πολύ υψηλές τιμές των διαρκείας της Τζαμπασοφιάς. Ιδού τι γράφει κορυφαίος ΑΡΔ πού το παίζει πάντα «ναι μεν αλλά», όταν είναι να δικαιολογήσει τις κονόμες του αφεντικού του ( ενός εκ των τριών από τους οποίους τα τσεπώνει )

*** «Η ΠΑΕ ΑΕΚ προσφέρει στον πελάτη-οπαδό ένα υπερσύγχρονο νέο γήπεδο» !!!

*** Λοιπόν, άκου ΑΡΔάκο προσεκτικά. ΚΑΜΙΑ ... «ΠΑΕ ΑΕΚ» δεν ... «προσφέρει γήπεδο» σε κανένα. ΕΜΕΙΣ, σαν κράτος, σαν ελληνικό δημόσιο ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ και ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ γήπεδο στην ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ της ΠΑΕ ΑΕΚ. Και αν έχεις ίχνος αμφιβολίας ( πού ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, διότι ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΡΕΙΣ ) ιδού ένα μικρό ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΕΙΓΜΑ. Μία ΕΙΔΗΣΗ πού γράφτηκε και πού ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ ποτέ ως τώρα :

*** «Πέτσας: «Νέο, αλλά ιστορικά βαρύ το γήπεδο της ΑΕΚ» : Πρωινή επίσκεψη στο «νέο, αλλά ιστορικά βαρύ, γήπεδο της ΑΕΚ» ανέφερε σε σχόλιο του στα social media ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας ! Την «OPAP Arena» επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης (7/6) ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, για να επιθεωρήσει τις εργασίες του νέου γηπέδου, αλλά και του έργου της υπογειοποίησης.

*** Και εν συνεχεία σχολίασε σε ανάρτησή του την επίσκεψη αυτή. «Πρωινή επίσκεψη στο νέο, αλλά ιστορικά βαρύ, γήπεδο της AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος. Το Υπουργείο Εσωτερικών χρηματοδοτεί την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης ομβρίων και της προσβασιμότητας από το Άλσος και περιμετρικά του γηπέδου. Ενισχύουμε τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας!», ανέφερε χαρακτηριστικά»

*** Αυτή είναι η είδηση. Ο Πέτσας πήγε και παρακολούθησε, παρέα με τον δήμαρχο Βούρο ( κολλητό του Μελισσανίδη, βεβαίως βεβαίως ) ανέλαβε, ως ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ – τρομάρα μας – να ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ όοολα τα ΕΡΓΑ βεβαίως, βεβαίως, πού απαιτούνται για την ολοκλήρωση των εργασιών ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. Φυσικά, αυτό το έκανε για να ... «ενισχύσει τη βιώσιμη αστική κινητικότητα» και όχι για ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΛΑΤΗ όπως θα του έχει ζητήσει ο Ασπρομάλλης πού ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ να τα πηγαίνει καλά με ΟΟΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις και να έχει πάντα δικούς του, «ανθρώπους – κλειδιά» για να κάνει τα κουμάντα του.

*** Ερωτώ λοιπόν και πάλι. Ποια ... «ΠΑΕ ΑΕΚ προσφέρει γήπεδο» στον τύπο πού ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ να βάλει το χέρι στην τσέπη τόσο βαθιά, ώστε να πιάσει κάλτσα ; Είναι και το άλλο. Πες μας επί τέλους, ρε ΑΡΔάκο, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ το γήπεδο ; Δεν λέω ποιος το ΠΛΗΡΩΝΕΙ γιατί αυτό το ξέρουν και οι ... γάτες., Λέω σε ποιόν ανήκει, ποια είναι η ιδιοκτησία του. Και το ρωτώ, επειδή ΝΟΜΙΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΚ, στην οποία είχε ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ το οικόπεδο πού χτίστηκε το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

*** Σε ποιόν ΑΝΗΚΕΙ λοιπόν το νέο γήπεδο, η περίφημη Ο.Παπαρίνα πού ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΟΟΛΟΙ ΜΑΣ, από το πρώτο θεμέλιο μέχρι το τελευταίο φτερό του Ατσούτσουνου Αετού ; Εσείς πού ξέρετε και έχετε άκριες, συνεννοηθείτε με το αφεντικό σας και ξεκαθαρίστε μας, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ; Ανήκει στην ερασιτεχνική ; Ανήκει στην ΠΑΕ ; Ανήκει στον Μελισσανίδη ; Ανήκει στην οικογένεια Μελισσανίδη ; Όχι τίποτ' άλλο δηλαδή, αλλά να γνωρίζουμε ΟΟΟΛΟΙ ΜΑΣ ποιος είναι αυτός πού ... «μας προσφέρει» αυτό πού ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ !

*** Υ.Γ. : Προς όλα τα ΑΡΔάκια και πάντα ενδιαφερόμενο. Στα 78 μου χρόνια ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑ στην άσκηση του επαγγέλματός μου. Φυσικά, δεν πρόκειται να φοβηθώ ΤΩΡΑ, στα ... τελευταία λεπτά του αγώνα συν τις καθυστερήσεις. Δεν έχω πλέον ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΩ. Τέλος, για Ο,ΤΙ διαβάζετε τώρα και για Ο,ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ τις επόμενες ημέρες ΥΠΑΡΧΟΥΝ στοιχεία και αντίγραφά τους στη φύλαξη ΕΜΠΙΣΤΩΝ προσώπων, πού είναι εξουσιοδοτημένα, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, να τα παραδώσουν στη Δικαιοσύνη ***

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΙΣΙΟΝ ΤΟΥ ... ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΤΕΝΜΠΕΡΓΚ !

*** Ο Μπαλτάκος, ο οποίος σύμφωνα με πολύ κόσμο ενεργεί κατόπιν «εισηγήσεων» του ποδοσφαιρικού παρακράτους ( Γιαννάκης κλπ. ) συνεχίζει την συγκρουσιακή του πολιτική, απτόητος και εκ του ασφαλούς. Όλα δείχνουν ότι οι εντολές πού έχει πάρει από αυτούς πού τον ανακάλυψαν ( παραγοντικά για το ποδόσφαιρο ) και τον βοήθησαν να εκλεγεί πρόεδρος στη έπο, είναι επίθεση σε όλα τα μέτωπα και βεβαίως, «μη σε νοιάζει, εμείς καθαρίζουμε στις δύσκολες».

*** Η «κατά μέτωπον επίθεση» έχει δύο στόχους. Ο πρώτος είναι ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη, ή, αν προτιμάτε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός. Το ότι ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη «χαλάει την πιάτσα», με τα μεγάλα έσοδα πού προσελκύει και τις απλησίαστες για άλλη ελληνική ομάδα μεταγραφές, είναι το κυρίως κίνητρο για τις απεγνωσμένες προσπάθειες του παρακράτους των αποτυχημένων.

*** Και βεβαίως, οι ίδιοι έχουν και κάθε λόγο να αναπολούν τις ένδοξες μέρες των συριζανέλ, με τις ... υπουργάρες πού τους έκαναν όλα τα χατίρια και τους ΧΑΡΙΖΑΝ εκτός από γήπεδα, μέχρι και τίτλους, πού είχαν να δουν από δεκαετίες και βάλε.

*** Το πρώτο θέμα με το οποίο ασχολήθηκε ο Μπαλτάκος, είναι η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. Με πρώτο στόχο την αλλαγή του Κλάτενμπεργκ. Για τον οποίο, θα θυμίσω ότι έχει ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ πιέσεις, ύβρεις και απειλές κατά της ζωής του. Φυσικά, από ΤΟ ΙΔΙΟ και ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ποδοσφαιρικό παρακράτος. Όλα δείχνουν ότι τώρα πλέον «έχει αναλάβει» ο στόχος ε είναι ίδιος. Απλά, έχει αλλάξει η μέθοδος..

*** Τώρα, το θέμα εκδίωξης του Κλάτενμπεργκ πού θα μπορούσε κα εκληφθεί και ως μήνυμα, έχει αναλάβει «να προχωρήσει» ο Μπαλτάκος. Ο οποίος, όπως διαβάζουμε σε ενήμερα ρεπορτάζ, έχει ... αρχίσει ήδη να ψάχνει για άλλους αρχιδιαιτητές. Οι οποίοι, βεβαίως, θα περάσουν πρώτα από την ... οντισιόν του Γιαννάκη. Και ίσως, περάσουν και καμιά βόλτα απ' το κόττερο, κάποιο απογευματάκι.

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΗ Η ΜΗ ΟΜΟΦΩΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ

ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ !

*** Δεύτερο θέμα, η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών εσόδων, πού αν δεν είναι ΟΜΟΦΩΝΗ και ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗΣ, για ΟΟΟΛΕΣ τις ΠΑΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, διότι δεν θα διαφέρει από ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ περιουσιακών στοιχείων. Ο νόμος είναι σαφής, και βεβαίως, πρόκειται για νόμο πού έχει δεχτεί και το διαιτητικό δικαστήριο της Ομοσπονδίας πού αποτελείται από ανώτατους δικαστικούς

*** Τι έκανε λοιπόν ο Μπαλτάκος. Ενεργώντας ως πρόεδρος της έπο και ... εντολοδόχος της προκοπής του ελληνικού ποδοσφαίρου ; Προσπαθεί, εξασφαλίζοντας απόφαση της Εκτελεστικής του Επιτροπής, να ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ την συμφωνία του Ολυμπιακού με την COSMOTE, συμφωνία ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟΥ ΥΨΟΥΣ για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου και ενέκρινε γι' αυτό το ΕΝΑ από τα ΤΡΙΑ συνολικά χρόνια της.

*** Το σκεπτικό του μπλοκαρίσματος, είναι, λέει, ότι του χρόνου θα ισχύει η κεντρική διαχείριση. Θα το βάλει, λέει, στη γενική συνέλευση και θα το περάσει στο καταστατικό της Ομοσπονδίας. Οπως επίσης, θα περάσει, από τη γενική συνέλευση και ... ποινές για τις ΠΑΕ πού δεν θα δεχτούν την κεντρική διαχείριση ! Δηλαδής ... τον Ολυμπιακό και ονόματα δεν λέμε.

*** Και για να τα κάνουμε πιο λιανά, αν ο Ολυμπιακός δεν δεχτεί να μοιραστεί τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ με τον Μπέο, τον Πανουργιά της Λαμίας με τους 571 θεατές, τον Κωστούλα πού θέλει να αποφασίζει αντί για τους μεγάλους κ.λ.π.θα ... φάει υποβ9ιβασμό, ή ό,τι άλλο σκεφτεί ο Γιαννάκης, πο΄λυ θα είναι όλος δικός του !

*** Μάλιστα λοιπόν, λέω εγώ. Και ... ποτς γκένεν αυτό, θα ρώταγε ο ανεκτίμητος Ογκουντσότο ; Δηλαδή, η έπο του Μπαλτάκου θα έχει καταστατικό ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ και δεν θα την ενοχλήσει κανένας ; Μωρέ μπας και νομίζουνε πως αν έχουν απόφαση γενικής συνέλευσης των βλαχοπροέδρων, μπορούν να κάνουν Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ χωρίς να κινδυνεύουν με τις ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ;

*** Μπορεί να είναι κι' έτσι. Ο κυνισμός πού δείχνει ο Μπαλτάκος, ενεργώντας κάτω από την ασπίδα του ποδοσφαιρικού παρακράτους, δείχνει την διάθεση πού υπάρχει για σφοδρή σύγκρουση, πού ΘΑ ΑΓΓΙΞΕΙ και ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ. Δηλαδή, πιστεύω ότι απώτερος στόχος της συγκρουσιακής του διοικητικής πορείας, είναι η σύγκρουση με την κυβέρνηση, και μάλιστα περίοδο πού μπορεί να χαρακτηριστεί και προεκλογική, με τις γνωστά αδύνατα σημεία της πολιτικής συμπεριφοράς τέτοιες περιόδους.

*** Είμαι βέβαιος ότι προχθές έγινε μόνο μία αρχή. Η σύγκρουση θα κορυφωθεί τον επόμενο μήνα με αρχές Αυγούστου, όταν ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ οι ΑΙΩΝΙΑ τηλεοπτικά άστεγες ΠΑΕ, γνωστές και εξαιρετέες, θα αρχίσουν ΠΑΛΙ τις απειλές και τους εκβιασμούς προς την κυβέρνηση, απαιτώντας να τους βρεί ... τηλεοπτικό συμβόλαιο, γατί οι ίδιες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΕΣ να βρούνε κάποιο πού να ικανοποιεί τις απαιτήσεις τους !

Τέλος τ' αστεία με τους Μπαλτάκους

*** Θα ξαναζήσουμε πάλι τα κατ' έτος καμώματα των αρπαχτικών, με όπλο την έναρξη του πρωταθλήματος πού το αυτοδιοικούμενο ποδόσφαιρο ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ αν ... δεν του εξασφαλίσει η κυβέρνηση συμβόλαιο, όπως κάθε χρόνο. Με τη ζημιά κατά κανόνα να αναλαμβάνει να καλύψει η ... ΕΡΤ, πού βεβαίως πληρώνουμε όλοι εμείς.

*** Αυτό πού σαν «κανονικός» Ελληνας πολίτης ΘΑ ΗΘΕΛΑ από την κυβέρνησή μου, είναι ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ, επιτέλους ΣΟΒΑΡΑ με τους ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥΣ οικονομισάριους δήθεν «επενδυτές» και τους εντολοδόχους τους στη έπο και να τους ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΒΗΧΑ, μια και καλή. Τέλος τα αστεία με τους Μπαλτάκους και με την τακτική του «κάνω ότι δεν βλέπω» για να μην οξυνθούν – τάχατες - τα πνεύματα.

*** Ο ίδιος ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ δεσμεύτηκε να ΕΠΙΒΑΛΕΙ την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ της ολιστικής μελέτης, σύμφωνα πάντα με ΤΟΙΥΣ ΝΟΜΟΥΣ του ελληνικού κράτους. Και ο ίδιος ο πρωθυπουργός πρέπει να ξέρει, ιστορικά αποδεδειγμένο αυτό, πως η ΟΛΙΓΩΡΙΑ σχετικά με την εφαρμογή των νόμων, προς όφελος των ΛΑΜΟΓΙΩΝ, ουδέποτε ωφέλησε πολιτικά στην εκλογική διαδικασία, Τρανή απόδειξη, το βούλιαγμα της προηγούμενης κυβέρνησης συριζανέλ, στις πριν από τρία χρόνια εκλογές.

Δίκαιο αίτημα της ΑΕΚΑΡΑΣ : Να κατοχυρωθεί ο τίτλος του μπαταχτσή Πρωταθλητή !

*** «Αγαπητέ Μανώλη , Αναρωτιέμαι διαβάζοντας το τελευταίο άρθρο σου αν ισχύει ότι μόνο τα κοροιδα πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους σε αθλητές και σε όσους συναλλάσσονται μαζί τους ενώ οι μπαταξήδες συνεχίζουν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα παράνομα και παράτυπα διότι απλά στην Ελλάδα του αυτοδιοίκητου δεν εφαρμόζεται ο νόμος η οι κανονισμοί που έχουν ψηφισθεί από τα σωματεία που συγκροτούν τον διαβόητο ΕΣΑΚΕ ενώ γράφουν και στα παλιά τους τα παπούτσια τις ποινές ΒΑΝ που κοινοποιεί η FIBA .

*** Είναι αδιανόητο οι κρατικοί θεσμοί που θεωρητικά προστατεύουν τους πολίτες από τις παρανομίες τρίτων να φέρονται εμπράκτως ως συνεργάτες των παρανομούντων με διαγραφές χρεών εκατομμυρίων επιβραβεύοντας την παρανομία με ατιμωρησία ενω οποίος φουκαράς χρωστά μερικά κατοστάρικα € και δεν μπορεί να πληρώσει Εφορία, Τράπεζες κλπ να τον ενοχλούν καθημερινά , να του αρπάζουν από τον λογαριασμό του ότι έσοδο εισπράττει ενώ ανενόχλητοι βγάζουν στο σφυρί οποίο περιουσιακό στοιχείο έχει.

*** Έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν θεωρητικά όσοι από τα σωματεία πληρώνουν κανονικά τις υποχρεώσεις τους προς αθλητές κλπ αποφασίσουν ότι ως εδώ η κοροϊδία και δεν θα πληρώνουν ούτε 1 € στον ΕΣΑΚΕ μέχρι να αποβληθούν οι μπαταξήδες η πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους . Έτσι αυτός ο περίφημος συνεταιρισμός που 4 από τους 12 ετσιθελικά δεν πληρώνουν φράγκο και απαιτούν να πληρώνουν μόνο οι άλλοι 8 αν θα συνεχίσει να υφίσταται η θα διαλυθεί άμεσα για να δημιουργηθεί νέος χωρίς τους μπαταξήδες.

*** Σε ένα σοβαρό κράτος που σέβεται τους πολίτες τα αρμόδια όργανα θα είχαν ήδη επέμβει όχι χαρίζοντας εκατομμύρια, αλλά βάζοντας τα πράγματα σε νόμιμη βάση .

*** Επειδή η ΑΕΚ του ποδοσφαίρου , του μπάσκετ και πρόσφατα του Χάντμπολ απέδειξε ότι δεν έχει καμία πιθανότητα και ελπίδα να διεκδικήσει τον τίτλο του Πρωταθλητή το μόνο που της απέμεινε είναι να κατοχυρώσει τον τίτλο του Μπαταξή Πρωταθλητή στο μπάσκετ αρχικά και έπονται τα άλλα αθλήματα οσονούπω για να μην μείνει κανείς από τους επενδυτές της ΚΟΥΛΑΣ χωρίς τίτλο, Με φιλικούς χαιρετισμούς. Costas Zarmpalas» ***

*** Συγχαρητήρια κ. Μαλακατέ και από καρδιάς εύχομαι στο ένδοξο τριφύλλι πάντα τίτλους τέτοιας αξίας ***

*** Σαράντα σουϊτες, προς εβδομήντα χιλιάρικα εκάστη, μας κάνουν κοντά στα τρία εκατομμυριάκια. Πλερώστε ρε, να γίνει και καμιά μεταγραφή ! ***

*** Γιατί είναι ... αλλιώς να είσαι Αεκ. Πιο μάγκας δηλαδή και κυρίως ... πιο νοήμων ***

*** «Για τα εισιτήρια διαρκείας, άλλοι δίνουν προτεραιότητα στους παλαιούς κατόχους και άλλοι στους κατόχους στη β' και στη γ' κατηγορία. Είναι διαφορετικά να είσαι ασανσέρ, να έχεις πολλές εναλλακτικές κατηγοριών αντί μιας» Παν. Βάγγης ***

*** Η στήλη Πολλά Εν Ολίγοις δημοσιεύθηκε στον Κόκκινο Πρωταθλητή στις 23/6/2022. ***

Διαβάστε επίσης