Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ!

ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ!
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 - 16:55

(ΛΕΖΑΝΤΑ) : *** Αναρτημένο πριν από επτά χρόνια, όταν ακόμη την έπο διοικούσαν οι Σαρρής, Γκιρτζίκης κ.λ.π. από λειτουργούς της αθλητικής δημοσιογραφίας πού ... σέβονται το εθνόσημο, τη γαλανόλευκη, τη σημαία, μέχρι και τις μπουτίδες των ποδοσφαιριστών της εθνικής ομάδας. Διαχρονικά, βεβαίως. ***

*** Το θέμα με τον εκτελεστικό διευθυντή της έπο, είναι πολύ απλό. Τους είπε, ξερά, «θα είναι ο Φιλιππούσης». «Μα δεν τον θέλουνε όλοι», τόλμησε ο άλλος. «Θέλουνε – δεν θέλουνε, ο Φιλιππούσης θα είναι. Τέρμα» ! ***

'.*** Α, να μην ξεχάσω. Δέκα ευρώ, μου είπαν, θα είναι η τιμή για να βγάλει κανείς σέλφι με τον Ατσούτσουνο Αετό ! Κι' από κεί κονόμα, ρε Δημήτρη ; ***

*** Δέκα ευρώ θα στοιχίζει και η τυρόπιτα. Χωρίς τυρί μέσα, φυσικά ***

*** Από το διαδίκτυο : «Το πρωτάθλημα μεικτών κ15 των ΕΠΣ το κέρδισε η Κοζάνη, αλλά δεν κλήθηκε κανένας παίχτης της περιοχής εκείνης στις εθνικές ομάδες Νέων ή Παίδων» ***

*** «Στον Πάπας οφείλεται η καταστροφή της Ξάνθης, κατά τους Μαλαδένη και Τζάντζο. Σιγά μην τους πιστέψουμε. Και τα προηγούμενα με τις αποκαλύψεις για τα ξενοδοχεία; Για τις μετοχές, που πηγαινοερχόταν Ξάνθη Θεσσαλονίκη Κύπρο Ροστόφ; Κι εκεί ο Πάπας; Αυτός ήταν στο Αβαείο και μοίραζε, τι μοίραζε δηλαδή, αγόραζε άζυμον άρτον;» Παν. Βάγγης ( [email protected]) ***

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ

ΜΕ ΟΣΜΗ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ» ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΠΟ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ !

ΟΙ ΩΜΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΜΑΦΙΑΣ :

ΑΛΛΟΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ, ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝ Η ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΙ !

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ κα ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

*** Οσμές «εγκληματικής οργάνωσης» αναδύονται από του Γουδή, όπου τα γραφεία της έπο. Οι προχθεσινές καταγγελίες της Σούπερ Λίγκας, οι οποίες μέχρι χθες το βράδυ δεν είχαν καμία απάντηση από την έπο, είναι πολύ σοβαρές και θα έπρεπε, ήδη να έχουν προκαλέσει την ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.

*** Το αδίκημα της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, προκειμένου φυσικά να ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ σε δικαστικές υποθέσεις, δεν είναι απ' εκείνα πού μπορεί να κάνει κανείς «τα στραβά μάτια», ειδικότερα βέβαια οι δικαστικές αρχές.

*** Να θυμηθούμε τι ακριβώς αναφέρεται για το θέμα αυτό στη συγκεκριμένη επιστολή της Σ.Λ. πού δεν αφήνει καμία αμφιβολία για την πιθανότητα «ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ» από τη διοίκηση της έπο, πού νομικά κινείται στο όριο της παρανομίας :

*** «Μας κοινοποιείται ανάμεσα στα έγγραφα που σχετίζονται με την σημερινή (σ.σ. 27/9) συνεδρίαση και μια «απόφαση» της Εκτελεστικής Επιτροπής αναφορικά με την «παραπομπή» της Πρωτοδίκη κας Πετροπούλου στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ με το ερώτημα της «παύσης» της. Ανεξάρτητα από το εάν θα μπορούσε η όχι η ΓΣ να «παύσει» ένα δικαστή διορισμένο σε ένα δικαστικό όργανο της ΕΠΟ με τη διαδικασία που ορίζει ο νόμος, το θέμα είναι πλέον και άνευ αντικειμένου, αφού η κυρία Πετροπούλου παραιτήθηκε «για λόγους ευθιξίας» από τις 16.09.2022. Αντί για προτάσεις άνευ αντικειμένου λοιπόν καλό θα ήταν να μας αναφέρετε ποιοι ήταν οι «λόγοι ευθιξίας» που οδήγησαν όχι μόνο την κα Πετροπουλου αλλά – όπως φαίνεται - και τους συναδέλφους της στην Επιτροπή Δεοντολογίας στην παραίτηση.

*** Καθώς επίσης και να μας διευκρινίσετε, κύριε Πρόεδρε, και αν ισχύουν όσα καταγγέλλονται για εσάς προσωπικά ότι παρεμβαίνετε σε δικαστές που στελεχώνουν τα δικαστικά όργανα της ΕΠΟ, και μάλιστα για αυτές τις παρεμβάσεις σας, σας έγιναν παρατηρήσεις από την Πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης κα Μπιτζούνη»

*** Ας το πάρουμε λοιπόν απ' την αρχή. Η υπόθεση της Πρωτοδίκη κας Πετροπούλου, μέλους της Επιτροπής δεοντολογίας της έπο, εμφανίστηκε μετά την αναφορά του προέδρου Μπαλτάκου ότι ... «καθυστερεί να εκδώσει τις αποφάσεις της», πού συνοδευόταν και από την ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΑΓΕΝΕΙΑΣ και ΘΡΑΣΥΤΗΤΑΣ απειλή του ότι θα φέρει το θέμα της στην ( αυριανή ) γενική συνέλευση, προκειμένου να την ... απαλλάξουν από τα καθήκοντά της. Δηλαδή, να την παύσουν, να την απολύσουν !

*** Ποιοι θα αποφάσιζαν κάτι τέτοιο και για ποιόν ; Κάποιοι ποδοσφαιρικοί παράγοντες απ' όλη την Ελλάδα, ΜΙΑ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ, ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ, ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟ από ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ! Δεν γνωρίζω ποιάν ακριβώς εσωτερική ανάγκη του Μπαλτάκου θα ικανοποιούσε η με αστεία δικαιολογία απομάκρυνση μίας δικαστικού από την ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ Επιτροπή Δεοντολογίας της Ομοσπονδίας, αλλά αυτό ήταν κάτι που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, διότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΝ από το νόμο.

*** Όπως και να έχει, όμως, η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ δικαστικός, αποφάσισε ότι δεν έπρεπε να ανεχτεί άλλο αυτό το περιβάλλον και υπέβαλε αμέσως την παραίτησή της για λόγους ευθιξίας, εκεί πού έπρεπε.

«ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ» ;

*** Το δεύτερο θέμα όμως πού αναφέρεται στην επιστολή, είναι ακόμα πιο σοβαρό ! Αφορούν καταγγελίες για ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ από ΤΟΝ ΙΔΙΟ τον πρόεδρο της επο ! Και το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ακόμη, ότι ΗΔΗ ΤΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ γι' αυτές τις παρεμβάσεις, από την ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ κα Μπιτζούνη, πού είναι Πρόεδρος στην Επιτροπή Ελέγχου Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης της Ομοσπονδίας.

*** Ο Μπαλτάκος ακόμη δεν έχει αντιδράσει σ' αυτές τις ΤΡΟΜΕΡΕΣ κατηγορίες εναντίον του. Ισγως και να μην αντιδράσει ποτέ. Κατ' επανάληψη μάλιστα μέχρι σήμερα έχει υποστεί περιφρονητικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, δημόσια, χωρίς καμία αντίδραση. Είναι και αυτή μία μέθοδος, ένας τρόπος παθητικής άμυνας. Κάτι σαν αυτό πού λέει ο θυμόσοφος λαός, ότι «σε φτύνουν και λες ότι ψιχαλίζει».

*** Το πρόβλημα όμως δεν είναι το τι κάνει, ή προτίθεται να κάνει ο Μπαλτάκος. Είναι η γενικότερη λειτουργία της απονομής ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ στην έπο. Βλέπουμε με ΕΚΠΛΗΞΗ κάποιες ομάδες – και κατά βάση ο Πάοκ και η Αεκ – να ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ, να ΜΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΚΑΝ, να ΜΗΝ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ εναντίον τους. Είναι οι λεγόμενες ... «αλεξίσφαιρες» ομάδες πού φαίνεται σαν να απολαμβάνουν ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ από τα δικαιοδοτικά όργανα.

*** Όλα αυτά, πού δεν είναι του παρόντος να αναλυθούν λεπτομερέστερα, έρχονται σαν ΟΥΡΑ διαφόρων ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ( χωρίς εισαγωγικά ) πού έχουν συμβεί τα χρόνια της «εξυγίανσης» εναντίον ΕΝΤΙΜΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και προκάλεσαν τεράστια αναταραχή στην ποδοσφαιρική και την νομική κοινωνία, αλλά και τις παραιτήσεις των θυμάτων αυτού του ιδιότυπου, ποδοσφαιρικού μπούλινγκ.

*** Τον Νοέμβριο του 2021, παραιτήθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της έπο ο Πρόεδρος του Διοικητικού Εφετείου κ. Αθανάσιος Κουτρίκης, όταν άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητό του. Ακολούθησε, λίγες μέρες αργότερα, άλλο ένα μέλος του Διαιτητικού, η κα Αγγελική Σπετσεροπούλου.

*** Πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2021, παραιτήθηκαν από την Επιτροπή Εφέσεων της έπο οι δικαστικοί κες Μαργαρίτα Στενιώτη και Αλκηστη Σιάννου. Αυτά, πριν από την εκδίκαση της έφεσης του πάοκ για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας.

*** Το κύμα των παραιτήσεων στην επο είχε ξεκινήσει από το 2020, με επτά συνολικά Εφέτες είτε να παραιτούνται, είτε να μην αποδέχονται καν τον διορισμό τους. Οι φήμες πού συνόδευαν την κάθε αποχώρηση ή παραίτηση, μιλούσαν καθαρά για ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ από το ποδοσφαιρικό παρακράτος που ΔΙΟΙΚΕΙ, με τακτικές και μεθόδους εγκληματικής οργάνωσης την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ακόμα ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ακόμα και στην εποχή της ... «Ολικής Μελέτης», πού ... θα έσωζε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το γκάζι της Ελλάδας και το φρένο της Ιρλανδίας

Εποϊκός θρίαμβος ! Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στου Γουδή και την Πρρριστίνα !

*** Τι μπάλα ήταν αυτή ; Πανδαισία ποδοσφαιρικού θεάματος, κύριοι. Πού πολύ σωστά αποδόθηκε από τίτλο της εφημερίδας μας : «Πάτησε γκάζι η εθνική και έριξε τριάρα» !

*** Βεβαίως. Το ότι ταυτόχρονα είχε πατήσει φρένο η αντίπαλος Βόρειος Ιρλανδία, δεν είναι γεγονός άξιο υπόμνησης.

*** Η νίκη της μικτής ομάδας της έπο, πού εμφανίζεται με το προσωνύμιο «Εθνική Ομάδα», χαιρετίστηκε με ξέφρενους πανηγυρισμούς βασικά από τον «σουστάκια» προπονητή Πογέτ. Και από άλλους οπαδούς της ίδιας φιλοσοφίας

*** Την ίδια ώρα, στην μαγευτική Πρρριστίνα η Εθνική Κοσόβου διέλυαν την Κύπρο με 5-1. Την Κύπρο πού πριν λίγες μέρες είχε νικήσει την Ελλάδα. Υπήρξαν και εκεί χαρές και πανηγύρια, αλλά όχι στον βαθμό της Ριζούπολης.

*** Απολύτως δικαιολογημένοι οι πανηγυρισμοί των Ελλήνων οπαδών. Η Ελλάς όχι μόνο τερμάτισε πρώτη σε έναν όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας της ΟΥΕΦΑ και ανέβηκε στη Β΄ Εθνική, αλλά ταυτόχρονα κέρδισε και το δικαίωμα να διεκδικήσει μία θέση στο επόμενο Γιούρο, ακόμα και αν ... δεν καταφέρει να προκριθεί στα προκριματικά!

*** Ε. μη μου πείτε ότι δεν είναι απλησίαστο αυτό το επίτευγμα ! Ούτε καν η κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού το 2004 δεν ήταν τόσο εμφατικό ! Τα θυμάστε αλήθεια εκείνα τα παλιά ; Με την διοίκηση της «εγκληματικής» πού μετά τη βάφτισαν «συμμορία» και μετά ... τον ήπιαν και το βούλωσαν ;

*** Τέλος πάντων, καλύτερα να επικεντρωθούμε στην ... «οβίδα του Μάνταλου» στο 3ο γκολ, πού προκάλεσε τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις του Πογέτ σε βαθμό ... εξάρθρωσης ! Ηταν ... δουλεμένο στην προπόνηση, προφανώς.

*** Μετά απ' αυτό, είμαι βέβαιος ότι ο Πογέτ θα είναι αύριο παρών στα Θυρανοίξια. Πρώτο τραπέζι πίστα, μάλιστα.

*** Για τον Μπένετ δεν γνωρίζω. Ισως ξέρει η Λαμπαδαρίου, αλλά πού να τη βρείς να τη ρωτήσεις.

*** Για κάποιους άλλους όμως ξέρω πολύ καλά ότι θα είναι κι' αυτοί εκεί, παρόντες στην ιστορική στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αναφέρομαι στα μέλη της γενικής συνέλευσης της έπο, η οποία γίνεται το πρωϊ, τελειώνει το απογευματάκι και μετά, όοολοι μαζί οι βλαχοπρόεδροι, «ξυν γυναιξί και τέκνοις», πού λέγανε οι αρχαίοι, θα πάνε να ... προσευχηθούν στο «Μελισσανίδειο».

*** Μην ανησυχείτε, και κεράκι θα ανάψουν και θα γονατίσουν να ζητήσουν άφεση από τον Γιαννάκη. Όχι, αν θέλουν ας κάνουν κι' αλλιώς.

*** Κάτι άκουσα για πούλμαν, πού θα τους πάρει και θα τους πάει μαζικά στην Ο.Παπαρίνα. Ναι, με την προϋπόθεση ότι το πούλμαν θα πληρωθεί από την έπο, Τι δηλαδή, να επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός του γηπέδου ;

*** Ευρώ το ευρώ τα μαζεύουμε, να αρχίσουμε τώρα να τα ξοδεύουμε όπου να 'ναι ; Ας έρθουν καλύτερα με τη συγκοινωνία οι βλαχοπρόεδροι. Η με τα πόδια, το ίδιο μας κάνει ***

ΟΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

*** «Επίτηδες δεν τελείωσε ο τίγρης τα έργα ασφαλείας του νέου γηπέδου. Όλα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έχουν σημασία. Και στο συγκεκριμένο παιχνίδι κάπου 1000-1500 κάφροι της αεκούλας θα βρίσκονται ΕΝΤΟΣ αγωνιστικού χώρου. Δεν τους νοιάζει αν έρθουν ή όχι αντίπαλοι οπαδοί. Εκείνο που τους νοιάζει είναι να κάνουν στο ποδόσφαιρο όσα κάνουν και στο χάντμπολ» George Poulikarakos ***

«ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ»

*** Θέμα και αυτό στην αυριανή γενική συνέλευση της έπο. Ο πρόεδρος Τάκης Μπαλτάκος θα καταθέσει αίτημα για καταβολή μισθού και άλλων αποδοχών με τη μορφή εξόδων παραστάσεων και αποζημιώσεων. *** Τώρα, αν σύμφωνα με το νόμο η θέση του προέδρου είναι τιμητική και άμισθη, αυτή είναι λεπτομέρεια χωρίς σημασία. «Νόμος είναι το δίκιο του Μπαλτάκου», σύμφωνα με μία δημοφιλή στην έπο παράφραση του γνωστού συνθήματος

*** Και στο κάτω – κάτω, το αν στα ΕΝΝΕΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ του συνόλου των αποδοχών των εργαζομένων στον εργασιακό παράδεισο του Γουδή προστεθούν και μερικές ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ χιλιάδες προεδρικής αποζημίωσης, εντάξει, δεν τρέχει και τίποτα. Σάμπως από την ... τσέπα μας θα βγούνε ; ***

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ

«Αγιο είχαν πού δεν υπάρχει θύρα 99» !

«Κάποιοι πλήρωσαν από τον Ιούνιο μέχρι και 7.000 € για ένα εισιτήριο διαρκείας. Τους είχες διαβεβαιώσει -μέσω κύκλων/ρεπόρτερ Α3Κ- ότι τον Αύγουστο, την πρώτη αγωνιστική, θα μπουν στην οΠΑΠΑΡΙνα. Στη συνέχεια, με ύφος επιθεωρητή Κάλαχαν τους έστειλες στα τσιμέντα του high class θερέτρου δισεκατομυριούχων της Ριζούπολης -με σειρά προτεραιότητας- για να δουν από κοντά τον Πέτρο Μάνταλο.

*** Φτάσαμε αισίως Οκτώβριο και την 6η αγωνιστική. Σήμερα τους λες ότι δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας (μέχρι 7.000€) και πρέπει να πληρώσουν 21 ευρώ επιπλέον (Άγιο είχαν που δεν υπάρχει θύρα 99)... για να μπουν στην οΠΑΠΑΡΙνα, επειδή είναι τα "ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ"...OMG...!!! ...μια εκδήλωση μοναδική διαγαλαξιακά και διασυμπαντικά, την οποία, έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν μέχρι και εξωγήινοι σε κάποιο μακρινό αστρικό σύστημα.

*** Και μόνο που το σκέφτηκες και το ξεστόμισες όλο αυτό, βρε ΣΑΤΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗ και δεν σε έχει επικηρύξει όχι μόνο η Original αλλά μέχρι και η Yakuza... αξίζεις το απόλυτο respect από μένα. Από σήμερα και στο εξής, IQ θα είναι ο δείκτης νοημοσύνης που στην υψηλότερή του τιμή θα χαρακτηρίζει μόνο ΕΣΕΝΑ ως την απόλυτη διάνοια και στην χαμηλότερη, τους Τάσο Τσατάλη & Γιάννη robe city». ( Maximvs Decimus Constantine Aurelius ) ***

*** Η στήλη του Μανώλη Γαβαθιώτη, Πολλά… εν ολίγοις, δημοσιεύθηκε στον Κόκκινο Πρωταθλητή, στις 29/9/2022. ***

Διαβάστε επίσης