Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έκαναν το πρωτάθλημα σαν τα μούτρα τους οι «σύμμαχοι»

Έκαναν το πρωτάθλημα σαν τα μούτρα τους οι «σύμμαχοι»
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 - 17:27

ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ «ΣΥΜΜΑΧΟΙ»: ΔΥΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ... «ΧΙΛΙΟΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥΝΤΑΙ» !

«ΘΥΣΙΑ» Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ !

ΚΑΙ ΤΙ ... ΕΓΙΝΕ, ΑΝ ΒΡΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΕΡΙΕΡΓΗ» ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΗΤΤΑ ;

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ

ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΜΕΣΩ ΣΚΑΪΠ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΜΜΕ :

ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ !

ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΗ, ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΑΠΌ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΙ, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ Χ2 !

*** Ετσι πού λέτε. Τέλειωσε και η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Πάοκ, πού έφαγε τα μούτρα του στη Τζαμπασοφιά, αύξησε ... προς τα κάτω τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό. Δεκατέσσερις βαθμούς πίσω είναι ο Πάοκ και ο κόσμος του, όπως γράφουν, βράζει.

*** Όχι δηλαδή ότι γράφουν κάτι περί αυτού στα ρώσικα. Οοοχι, εκεί έχει δοθεί εντολή να μη γράφεται τίποτα, Ούτε γκρίνια, ούτε διαμαρτυρία, ούτε για διαιτησία, ούτε για την Αθήνα την πουτάνα, ούτε για το κράτος του νότου, ούτε τίποτα. Εντολή είναι και αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω. Ακόμα και στους διακόσιους τόσους συνδέσμους, αυτούς πού κραυγάζουν βρίζοντας και βρίζουν κραυγάζοντας, επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή.

*** Τώρα θα μου πείτε, αφού ο αρχηγός απουσιάζει, εδώ και τρία χρόνια, Δεν έχει καμία σημασία αυτό, λέω εγώ, διότι μπορεί η φυσική του παρουσία να μην υπάρχει, υπάρχει όμως το σκάϊπ. Ετσι δεν το λένε ; Μέσω του σκάϊπ, δηλαδή, ο αρχηγός μπορεί να δίνει το παρόν και τις εντολές, όσο βροντερό θέλει. Και κανείς δεν μπορεί να του αντιμιλήσει. Ούτε καν ο Μάκης, ο «Βρούτος» του ρώσου «Ιούλιου Καίσαρα»

*** Ετσι πού λέτε. Με κάτω τα χέρια έχασε ο Πάοκ από την Αεκούλα, πού τον πήρε φαλάγγι απ' την αρχή. Ευκαιρία δεν έκανε ο Πάοκ, με τον Αθανασιάδη, τον τερματοφύλακα να περνάει ένα ανέμελο και ειδυλλιακό απόγευμα. Μέχρι και ο Αμέτι Μουχαμέτι, ο αναπληρωματικός του Χατζηασαφή, φάνταζε σαν ήρωας του αγώνα, και ο όσιος Ελίασον πέρναγε τους αμυντικούς «σαν» σταματημένους ντριμπλάροντας σε σλόου μόσιον. Με τον Λιβάϊ να απογειώνεται σε ανοιχτούς αεροδιάδρομους και τον πολυδιαφημισμένο πιτσιρικά τον Κουλιαράκη, να προσπαθεί να κολυμπήσει στο φουρτουνιασμένο πέλαγος, μοιράζοντας ... ασίστ στους αντιπάλους του !

*** Κομβικό ήταν αυτό το παιχνίδι για τον Πάοκ, διότι μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Βώλο, αν έχανε από την Αεκ θα έχανε και κάθε επαφή με την πρώτη θέση και τον τίτλο. Για την Αεκ δεν ήταν το ίδιο, διότι άλλο οι εννιά βαθμοί διαφορά, πού θα πήγαινε αν έχανε, άλλο οι δεκατέσσερις πού πήγε ο Πάοκ. Το ρεζουμέ λοιπόν, είναι ότι ο Πάοκ πάπαλα, νάδα, πού λένε οι Λατίνοι, καπούτ, πού λένε οι Γερμανοί.

*** Καταστροφή ήταν για τον Πάοκ αυτή η ήττα. Και τι έγινε ; Βράζει, λέει, ο κόσμος του. Και τι έγινε ; Αδικήθηκε, λέει, από τη διαιτησία. Και τι έγινε ; Είδατε εσείς κανένα να μιλάει ; Εξαφανιζόλ έγιναν όλοι, σαν το αφεντικό τους. Πού είναι ο Μάκης ο «Βρούτος», ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ του Μελισσανίδη και του Γιαννάκη της Αεκ ; Αφαντος ο λαλίστατος σε άλλες περιπτώσεις Μάκης.

*** Κι' εκείνο το Γιουρίκι, πού «πουλάει μούρη» πάντα πριν τους αγώνες και μετά λουφάζει ; Πού πήγε να κρυφτεί ; Εξαφανισμένος ο Κυριάκος Κυριάκος, πού ο αποτυχών στις περασμένες εκλογές υποψήφιος. Ούτε ανάσα δεν ακούγεται από τον αρχιδούκα της Τούμπας. Κανείς τους δεν μιλάει, κανείς τους δεν ανοίγει το στόμα του, πλην των ωρών του φαγητού, βεβαίως, το οποίο συνεχίζεται κανονικά.

*** Βράζει – δεν βράζει λοιπόν ο κόσμος του Πάοκ, ένα και το αυτό. Εκείνο πού ήταν να γίνει, έγινε. Και για να γίνουμε πιο ρεαλιστές, ο Πάοκ έπρεπε να θυσιαστεί για να κάνει χώρο στην Αεκ. Τι στην ευχή, καρντάσια είναι, φίλοι, σύμμαχοι, αδέλφια, ό,τι λέξη θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Επρεπε λοιπόν ο ένας να γίνει θυσία για να προχωρήσει ο άλλος. Ετσι το βλέπω εγώ δηλαδή.

*** Και γιατί να κάνει πίσω ο Πάοκ και όχι η Αεκούλα ; Αυτό, είναι ένα ερώτημα πού πρέπει να τεθεί στα αφεντικά. Πολλά λέγονται και ακούγονται, αλλά δεν γράφονται. Μέχρι και θέματα πού αφορούν την πολιτική ζωή ακούγονται, αλλά βεβαίως κανείς δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει. Το θέμα είναι ότι Σ' ΑΥΤΗ τη 10η αγωνιστική, ΔΥΟ παιχνίδια μεταξύ πρωτοπόρων έγιναν και για τα δύο τους γίνονται πολλές και μεγάλες συζητήσεις.

*** Οσον αφορά τον Πάοκ, για τον οποίο και αρχίσαμε να μιλάμε, το γεγονός ότι από τόσο νωρίς έμεινε εκτός τίτλου, πειράζει πολύ κόσμο, αλλά γρήγορα θα ξεπεραστεί. Και να με θυμηθείτε, το Σάββατο πού θα παίξει στην Τούμπα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, και άνετα θα κερδίσει και γκολ θα ρίξει και τα Ορκ της εξέδρας θα ζητωκραυγάσουν και θα ... προσκυνήσουν το ... πλάνο του Μπότου και του Κλεφτοκοτέτσκου, με τα νέα παιδιά, πού η συμμορία της έπο έχει υποσχεθεί να τα κάνει διεθνείς, για να πάρουν μεταγραφές και να χοντροκονομήσει ο μπεζαχτάς του ρώσου.

*** Ούτως ή άλλως, βλέπετε, φέτος θα παίξουν ΟΛΟΙ στην Ευρώπη. Και ο πρωταθλητής και οι τρείς επόμενοι στη βαθμολογία. Και σίγουρα, οι φίλοι θα φανούν στην ανάγκη, να βάλουν πλάτη και αυτοί να βγεί η Παοκάρα πάλι στην Ευρώπη να γοητεύσει και το ευρωπαϊκό κοινό.

*** Και κανείς δεν ξεχνάει ότι τουλάχιστον για τον πρώτο γύρο, ο Πάοκ το καθήκον του το έκανε. Κέρδισε – όπως κέρδισε – τον Ολυμπιακό. Αυτό και μόνον αρκεί να τον ... συγχωρέσουν και τα Ορκ και οι Ουγκ και όλες οι τρομακτικές παράκτιες φυλές του Θερμαϊκού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Η «D-Day» των Τρικάλων!

Η «D-Day» των Τρικάλων!

Η μέρα που ο Ολυμπιακός κόσμος έγραψε το δικό του, απλησίαστο ρεκόρ! Γράφει στο σημερινό Πολλά… εν ολίγοις, ο Μανώλης Γαβαθιώτης!