Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

3,80: Απόδοση-«τέρας» στο κουπόνι για το «διπλό»!

3,80: Απόδοση-«τέρας» στο κουπόνι για το «διπλό»!
Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023 - 15:44

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΟΠΑΠ Η «ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ;

3,80 : ΑΠΟΔΟΣΗ – ΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΤΖΑΜΠΑΣΟΦΙΑ !

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΕΓΧΩΡΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΊΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ !

«ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΔΟΣΗ.

*** Μάλιστα, κύριοι. Το είδαμε κι' αυτό. Απόδοση – τέρας στο κουπόνι του ΟΠΑΠ, για το σημερινό Αεκ – Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, χθες έδινε 3,80 στο «2», δηλαδή στη νίκη του Ολυμπιακού, ενώ στη νίκη της Αεκ έδινε 2,05 και στην ισοπαλία 3,40.

*** Εχω πολλά χρόνια να παίξω στοίχημα και δεν το παίζω «ειδικός». Όμως, πρέπει να ομολογήσω ότι αυτή η απόδοση με ενόχλησε. Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλη φορά τόσο μεγάλη απόδοση σε ενδεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού σε αγώνα εκτός έδρας και βεβαίως αναφέρομαι σε αγώνα ελληνικής διοργάνωσης μόνο, διότι σε παιχνίδια στο εξωτερικό υπήρξαν και μεγαλύτερες αποδόσεις. Ο φίλος μου ο Κώστας μου θύμισε ότι με την Αρσεναλ στην Αγγλία, η απόδοση στο διπλό ήταν 4,50. Και κερδίσαμε.

*** Αυτή όμως είναι η ρομαντική πλευρά του θέματος. Στο συγκεκριμένο, το 3,80 μπορεί και να λειτουργεί ψυχολογικά υπέρ της Αεκ, της ομάδας και των οπαδών της. Το αντίθετο δε, με τους Ολυμπιακούς. Ισως κάποιοι να το πούν και «αβάντα» στην ομάδα του μικρομέτοχου του ΟΠΑΠ Μεζουρομέτρη. Ισως κάποιοι άλλοι, να το θεωρήσουν σαν εκούσια, στοχευμένη απαξίωση του Ολυμπιακού.

*** Σ' αυτού του είδους τα θέματα, εύκολες οι παρεξηγήσεις και η αποκομιδή λανθασμένων συμπερασμάτων. Σίγουρα η επιτροπή των ειδικών πού εργάζεται για την απόδοση των ποσοστών σε κάθε αγώνα, να έχει λάβει υπ' όψιν κάποιες παραμέτρους, όπως ότι η Αεκ ξεκουράστηκε την Κυριακή ενώ ο Ολυμπιακός έφτυσε αίμα στην Τούμπα.

*** Ότι ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ πού δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσουν να παίξουν, ενώ η Αεκ κατεβαίνει πλήρης και χωρίς προβλήματα. Ότι ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή «διαγκωνίζεται» με τον Πάοκ για την τριτοτέταρτη θέση ενώ η Αεκ κατάφερε να κρεμάσει τον Πάο και να βρίσκεται 1η στη βαθμολογία.

ΜΕ ΠΟΛΩΝΟ VARΙΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ !

*** Υπάρχει όμως και κάτι άλλο, πού ίσως να «βλέπουν» και να λαμβάνουν υπ' όψιν τους οι αρμόδιοι του ΟΠΑΠ. Τον παράγοντα ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ! Και δεν ομιλώ μόνο για τον ... Μαυροβούνιο διαιτητή, αλλά κυρίως για τον ΑΠΙΘΑΝΟ ΠΟΛΩΝΟ, ένα κάποιο Γιάκουβικ πού έβαλαν στο VAR, o οποίος δεν υπάρχει σε κανένα χάρτη διαιτησίας, με βοηθό κάποιο ... Ψάρρη, από την Ζάκυνθο, την πατρίδα του έξοχου Κοντονή !

*** Τέλος πάντων, «Κυριακή κοντή γιορτή» λέει η σοφή παροιμία. Και να σας πω κάτι ; Σήμερα ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ στο πρακτορείο και θα ρίξω ένα ΔΙΠΛΟ από δω μέχρι τη Τζαμπασοφιά ! Την ΑΕΚΟΥΛΑ, άλλωστε, την έχουμε νικήσει και κάτω από χειρότερες συνθήκες. Και αξίζει τον κόπο, για οπαδούς σαν και μένα, να ρισκάρουμε Σ' ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ της τεράστιας ομάδας μας, έστω και όπως πάντα, κόντρα σε όλους και σε όλα.

Η ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ, Η ΑΠΛΑ ΨΕΥΤΗΣ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΛΗ

*** Και καλά, ο Τσατάλης πού έγραφε για πέντε με επτά εκατοστά δεν πιάνεται. Ανήκει σε άλλη κατηγορία. Εσύ ρε Γιάννη Καραλή με τη μπιστόλα, πού έγραψες για 7 εκατοστά, τι έχεις να μας πείς τώρα πού αποκαλύφθηκε ότι ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι η διαφορά σε δύο σημεία ήταν 1 και 2,5 εκατοστά ; Τι έγινε, δεν διάβασες το φα πριν αναρτήσεις την παπαριά σου, ή απλώς είσαι ενσυνείδητος ΨΕΥΤΗΣ ; Να σας χαίρεται και τους δύο η ομάδα σου. Είστε αυτοί πού της αξίζουν ***

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣΙΑΣ : Η ΜΕΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, Ο ΔΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ !

*** Λοιπόν, να τα ξαναπούμε. Η μοιρασιά των λαμόγιων ΕΓΙΝΕ την ίδια μέρα πού πάρθηκαν κι' άλλες, σημαντικές αποφάσεις. Παραμονή της πρόσφατης γενικής συνέλευσης της Επο, αυτά, στο ίδιο ξενοδοχείο.

*** Η μοιρασιά αφορούσε τους δύο τίτλους. Του πρωταθλητή και της Κυπελλούχου. Για το πρωτάθλημα, η απόφαση ήταν να το πάρει η Αεκ. Με δεδομένη την κατά το δυνατόν βοήθεια στον Μπάοκ να πάρει τη δεύτερη θέση, πού οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα όμως να δοθεί κάθε είδους βοήθεια στο Μπάοκ, ώστε να πάρει το κύπελλο

*** Τέλος, αποφασίστηκε για τον πρόεδρο της Επο Τάκη Μπαλτάκο να βάλει υποψηφιότητα και να κατέβει με το κόμμα του Βελόπουλου στις εκλογές. Ετσι, δεν θα προβληματίζεται πλέον για το οικονομικό θέμα, αλλά ούτε και για το όριο ηλικίας το οποίο θα εμποδίσει την ανανέωση της θητείας του για την επόμενη τετραετία

ABOUT ΑΡΗΣ : Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΤΖΑΜΠΑΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ

*** «Κατρακύλησε», λοιπόν στη βαθμολογία ο Αρης. Από την 5η θέση, πήγε στην 6η. Τον «καβάλησε» δηλαδή και ο Βώλος του Μπέου, η ομάδα του ενός. Και ... πού είστε ακόμα, λέω εγώ, πού ΕΙΧΑ ΜΑΝΤΕΨΕΙ και ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ τι έμελε να συμβεί. Πάμε λοιπόν όχι πολύ, δέκα μέρες πίσω και αμέσως μετά το Αεκ – Αρης 3-0 στη Τζαμπασοφιά. Στο φύλλο της 1ης Φεβρουαρίου, με τίτλο «ABOUT ΑΡΗΣ : Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΖΑΜΠΑΣΟΦΙΑ» έγραφα επί λέξει :

*** «Εμπάουτ Αρης, δυό λόγια. Πρώτον, δεν ήταν ακριβώς ... αγώνας αυτός πού έγινε στη Τζαμπασοφιά. Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου ήταν. Με αφετηρία την ΑΠΟΦΑΣΗ της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ( διότι αποκλείω να ήταν του προπονητή ) να ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ, δηλαδή να τα δώσουν όλα, στον αγώνα – ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

*** Δεύτερον, η ομάδα ήταν εμφανώς «σκασμένη», δείχνοντας ότι δεν είναι σε θέση να βγάλει δύο δύσκολους αγώνες σε μία εβδομάδα. Οπότε το θέμα πλέον πάει στην επιλογή. Ποιο θα διαλέξουμε δηλαδή, το πρωτάθλημα ή το Κύπελλο, για να ρίξουμε το βάρος ; Επέλεξαν το Κύπελλο, ίσως γιατί το θεώρησαν πιο «προσιτό». Και την πάτησαν.

*** Τρίτον, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΠΙΑ, ότι ο Αρης θα τα καταφέρει και φέτος να βγεί στην Ευρώπη. Την Κυριακή, παίζει εκτός με τον Ιωνικό πού «ψοφάει» για βαθμούς. Την επόμενη, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και μετά, πάει στην Κρήτη να βρεί τον Οφη. Καλή ... αποτυχία, λοιπόν, πού εγώ, τη βλέπω ΣΙΓΟΥΡΗ. Κρίμα, κ. Καρυπίδη»

*** Όπως διαπιστώνετε, μέχρι στιγμής έχω πέσει διάνα. Περιμένουμε πλέον τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό και μετά το ταξιδάκι στην Κρήτη, να δούμε αν θα επαληθευτεί η στήλη πλήρως.

*** Πιστεύω πάντως ότι τελικά ο Αρης θα τα καταφέρει και δεν θα παίξει στα πλέϊ άουτ. Αλλά για Ευρώπη, κοντά είναι να το χάσει το τραίνο.

*** Ο Αγιος Κουροπαλάτης, ο Μεζουρομέτρης ***

*** Η στήλη του Μανώλη Γαβαθιώτη, Πολλά… εν ολίγοις, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Κόκκινος Πρωταθλητής στις 9/2/2023. ***

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης