Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν δεν συναινούσε ο Ατρόμητος, δεν θα γινόταν απολύτως τίποτα

Αν δεν συναινούσε ο Ατρόμητος, δεν θα γινόταν απολύτως τίποτα
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023 - 10:18

ΣΤΗΜΕΝΟ 100 % ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ !

ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΣΕ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ

ΚΑΙ Ο «ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ» ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΑΝΟΥΧΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ;

ΑΦΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !

*** Με συγχωρείτε, αλλά εγώ δεν θα πάρω. Δεν πρόκειται δηλαδή να «τρώω» ό,τι μου σερβίρουν. Αν ΔΕΝ ΔΩ και αν ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ, δεν δέχομαι ως ειλικρινή την «πραγματικότητά» τους, την οποία παρουσιάζουν όπως θέλουν και όπως τους συμφέρει. Η υπόθεση με τα δοκάρια της εστίας στο γήπεδο του Ατρομήτου, δεν είναι τίποτ' άλλο από μία έκφραση ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, μια αντανάκλαση της ΣΗΨΗΣ πού δηλητηριάζει από την εποχή της «εξυγίανσης», την οποία επέβαλαν τα πιο διεφθαρμένα μέλη της ποδοσφαιρικής κοινωνίας.

*** Εχω την δική μου κρίση, τις πληροφορίες μου και τη δική μου ερμηνεία των γεγονότων. Είχα προαναγγείλει, αμέσως μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στο κύπελλο και συγκεκριμένα στο φύλλο της 28ης Ιανουαρίου, ότι ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ του βρόμικου κυκλώματος που ουσιαστικά ΔΙΟΙΚΕΙ το ελληνικό ποδόσφαιρο ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ και ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΟΒΕΡΑ και ΤΡΟΜΕΡΑ εν όψει του πρώτου αγώνα της Αεκ με τους ερυθρόλευκους. Είχα αναφερθεί μάλιστα και στον αγώνα Ατρομήτου – Αεκ, ως πιθανότερου για να υπάρξουν σχετικές εξελίξεις

*** Είχα πληροφορίες και ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ, για πράγματα πού ΟΥΤΕ ΕΓΩ τολμούσα να πιστέψω. Να 'το όμως, ένα απ' αυτά τα ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ, το είδαμε να συμβαίνει. Εγώ λοιπόν, ΤΩΡΑ λέω κάτι πολύ απλό. Ότι ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ! Μόνο με ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ της γηπεδούχου θα μπορούσε να ολοκληρωθεί ένα τόσο άψογο σε σκέψη, σχεδιασμό, δράση και αποτέλεσμα σενάριο.

*** Ακουσα προσεκτικά και τον κ. Γιώργο Σπανό και τον εξ αρχαιότητος του ποδοσφαίρου γενικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο να αναλύουν την θέση της ομάδας τους. Δεν με έπεισαν. Οσο απίστευτο είναι το επιχείρημα της Αεκ ότι τις διαστάσεις της εστίας τις είδαν οι ... ποδοσφαιριστές της όταν βγήκαν για προθέρμανση, τόσο απίστευτες είναι και οι θέσεις των ανθρώπων του Ατρομήτου.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ... ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΥ ;

*** Κατ' αρχήν, αυτό πού ακούσαμε ότι «τόσοι αγώνες έχουν γίνει σ΄ αυτό το γήπεδο και ελληνικοί και διεθνείς» κλ.π. ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ, διότι για να διαφοροποιηθεί κατά ολίγα εκατοστά το ύψος των δοκαριών, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΕΣ. Μέσα σε λίγες ώρες γίνεται άνετα η «τακτοποίηση» του ύψους από κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο, την οποία φυσικά θα γνωρίζουν μόνον εκείνοι πού δρομολόγησαν τις «εργασίες».

*** Ποιος μου λέει λοιπόν, ότι το θέμα δεν «τακτοποιήθηκε» την παραμονή του αγώνα και τέθηκε σε γνώση εκείνων πού έπρεπε προκειμένου να «εξυπηρετηθεί» η απαίτηση του ... «Πλαστουργού» ;

*** (Μην απορείτε, πρόκειται για το νέο προσωνύμιο πού αποδίδεται, πλέον, στον Δημήτρη Μελισσανίδη ! Μετά τα «Αρχοντας Κουροπαλάτης», «ασπρομάλλης ζουληχτής», «Νιάου ο γατούλης» και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ πού ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ, το καινούργιο είναι «Πλαστουργός» ! Λεπτομέρειες στην αυριανή στήλη )

*** Πάμε παρακάτω. Ο κ. Σπανός «αποκάλυψε» ΜΕΡΟΣ της τηλεφωνικής συνομιλίας πού είχε με τον Μελισσανίδη. Ο,ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ» Πως του είπε ο διοικητής της Αεκούλας ότι θέλει τους τρείς βαθμούς για να πάρει το πρωτάθλημα ! Χαίρω πολύ, Χαιρόπουλος, λέω εγώ. Αυτό είναι το θέμα ; Το ότι ... θέλει να πάρει το πρωτάθλημα ; Και πού το παράλογον, πού το μεμπτόν, αν είναι πράγματι έτσι ;

*** Εμένα λοιπόν ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΚΟΥΝ αυτά. Αν μας έδειχνε το αφεντικό του Ατρομήτου τον ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ και ΠΛΗΡΗ διάλογο, θα μπορούσα να το συζητήσω. Ετσι όμως, το αφήνω στην άκρη ως ασήμαντο. Και έρχομαι στο δια ταύτα. Εγώ, με την ταπεινή μου κρίση, θεωρώ ότι το ΣΚΗΝΙΚΟ αυτό ΣΤΗΘΗΚΕ από το παρασκήνιο των συνεργείων πού ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. Προσοχή, δεν λέω ότι στήθηκε το παιχνίδι, διότι παιχνίδι ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. Απλά στήθηκε ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ πού οδήγησε στην ΜΑΤΑΙΩΣΗ του υπέρ της Αεκ.

ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Η «ΑΠΑΝΤΗΣΗ»

ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ... ΤΖΑΜΠΑΣΟΦΙΑΣ !

ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ

*** Εχω κι' εγώ κατά νου ένα όμορφο σκηνικό, για τον μεθαυριανό αγώνα κυπέλλου στη Τζαμπασοφιά. Μπαίνουν οι ομάδες στο γήπεδο και ο Σωκράτης παρατηρεί ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ του κανονικού και προβλεπόμενου από τους κανονισμούς. Αμέσως ενημερώνει τους υπεύθυνους της ομάδας, οι οποίοι καταθέτουν ένσταση ( ή ό,τι άλλο προβλέπεται ) ενημερώνοντας παράλληλα τον διαιτητή και ΑΠΑΙΤΩΝΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ !

*** Είναι υποχρεωμένος ο διαιτητής να το πράξει ; ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΧΟΥ, ΝΑΙ ! Μπαίνει λοιπόν στο γήπεδο ο διαιτητής και ζητάει από τους υπεύθυνους ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ. Σύμφωνα με τον Κανονισμό της uefa, οι διαστάσεις ELIT όπως η Τζαμπασοφιά, πρέπει να είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από 105 έως 100 μέτρα σε μήκος και από 64 έως 75 μέτρα σε πλάτος. Ετσι δηλαδή και από τα 105,68 πού προβλέπονται μετρηθεί στα 101, 65, ο αγώνας ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕΙ.

*** Τι γίνεται μετά ; Ο διαιτητής φυσικά ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να πάρει ο ίδιος τις ... μεζούρες στα χέρια του και να αρχίσει να μετράει πόντο – πόντο το μήκος και το πλάτος του γηπέδου και μάλιστα υπό αυτές τις συνθήκες. Και τι κάνει ; Απλά, μεταθέτει την ευθύνη στη γηπεδούχο ομάδα, η οποία θα πρέπει να κόψει το λαιμό της να βρεί λύση στα χρονικά περιθώρια πού προβλέπονται.

*** Αν δεν τη βρεί, ο αγώνας δεν γίνεται, αλλά και ΔΕΝ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΤΑΙ στην αντίπαλη ομάδα. Η Αεκ θα πεί ότι πρόκειται για κατασκευαστικό λάθος, για το οποίο δεν ευθύνεται και ο αγώνας απλά αναβάλλεται ή μετατίθεται, όπως θέλετε πέστε το. Δεν είναι δυνατόν, ηθικό, έντιμο, όταν ο αγώνας δεν γίνει λόγω καιρικών συνθηκών να διεξάγεται την άλλη μέρα, ίδια ώρα ή να αναβάλλεται επ' αόριστον και σε μία μικρή λεπτομέρεια τεχνικής φύσεως να ... ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ στην αντίπαλη και εξαιρετικά ΜΠΑΜΠΕΣΑ και ΑΝΗΘΙΚΗ ΓΕΝΙΚΩΣ ομάδα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Ο ΠΑΟΚ ... ΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟ ΒΩΛΟ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ !

*** Τι ... Λόντρα, τι ... Νιού Γιόρκ,Βουδαπέστη, Βιέννη... πού λέει το τραγούδι. Τι ... Βερολίνο πού ονειρεύονται μεταξύ άλλων τα ΛΑΜΟΓΙΑ της Επο, για τόπο διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου. Κοροϊδεύουν την κοινωνία, όπως έχουν συνηθίσει να πράττουν επί καθημερινής βάσεως !

*** Σύμφωνα λοιπόν με τις ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ πληροφορίες πού κατά κανόνα ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ, ο Μπάοκ ΕΚΛΕΙΣΕ ΗΔΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ για τις ημέρες του τελικού στην ΠΟΡΤΑΡΙΑ του Βώλου. Κι' αν θέλουν και λεπτομέρειες με ονόματα κλ.π. ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. Αυτά, για να μη νομίζουν ότι μπορεί διαρκώς να μας δουλεύουν.

*** Τα λαμόγια ξανάκαναν μοιρασιά ! Πρωτάθλημα η μία, Κύπελλο ο άλλος ***

*** Μην αμφιβάλλετε. Και όταν έρθουν στο Καραϊσκάκη, κάτι θα βρούν να μας μετρήσουν ***

*** Η στήλη του Μανώλη Γαβαθιώτη, Πολλά… εν ολίγοις, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Κόκκινος Πρωταθλητής στις 7/2/2023. ***

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Να παρέμβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός

Να παρέμβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός

Μόνο μία λύση υπάρχει, για να διαφυλαχθεί η κοινωνική ειρήνη, ενόψει αλλεπάλληλων ντέρμπι. Γράφει στο Πολλά… εν ολίγοις, ο Μανώλης Γαβαθιώτης.