Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μεγαλύτερη ημέρα του Μπαλτάκου: Θα πατήσει το ποδάρι του στο Καραϊσκάκη!

Η μεγαλύτερη ημέρα του Μπαλτάκου: Θα πατήσει το ποδάρι του στο Καραϊσκάκη!
Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 - 15:39

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ :

ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ !

ΜΕΡΕΣ ΣΑΜΑΡΑ : ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ

*** H καλύτερή του είναι του Μπαλτάκου, φίλοι μου, θα είναι η 16η Αυγούστου. Η μέρα, πού θα πατήσει το πόδι του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η, για να τα λέμε όλα με το όνομά τους, στο γήπεδο ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, της ομάδας για την οποία τρέφει απίστευτη αντιπάθεια. Το έχει, άλλωστε δηλώσει και ο ίδιος, δημοσίως : «Είμαι αντιολυμπιακός» !

*** Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ άλλη περίπτωση να πάταγε το πόδι του στο Καραϊσκάκη ο σημερινός πρόεδρος της Επο, ούτε ιδιωτικά, ούτε θεσμικά. Αυτή η ευκαιρία πού του δίνει ο ευρωπαϊκός τελικός Σούπερ Καπ, είναι μοναδική. Διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ είναι, άρα η παρουσία του προέδρου της Επο είναι σίγουρη. Αδύνατον σε διοργάνωση της μαμάς ΟΥΕΦΑΣ να απαγορευτεί η είσοδος στον πρόεδρο Ομοσπονδίας – μέλους της. Δεν γίνεται, δηλαδή. Ο πρωθυπουργός της χώρας πού φιλοξενεί τον αγώνα, μπορεί να μην προσκληθεί. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, όμως, αποκλείεται.

*** Μην κοιτάτε πού ο Μπαλτάκος δεν παραβρέθηκε στην κλήρωση των αγώνων πρωταθλήματος, προχθές το βράδυ. Δεν ξέρω αν του είχαν στείλει πρόσκληση, πού είναι το πιθανότερο, αλλά το βέβαιο είναι ότι και να πήγαινε, ανεπιθύμητος θα ήταν. Δεν θα αισθάνονταν δηλαδή όπως στην σύσκεψη πού τον κάλεσε ο οξύνους υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μηταράκης.

*** Εκεί, το περιβάλλον ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο για τον πρόεδρο της Επο. Φίλος μεταξύ φίλων. Σαν στο σπίτι του ένοιωθε ο Μπαλτάκος, στην ίδια αίθουσα με τον Μηταράκη. Μην ξεχνάμε ότι καμιά δεκαριά χρόνια πρίν, ο Μπαλτάκος ήταν ο πρωταγωνιστής στο κόμμα και ο Μηταράκης σχεδόν τίποτα.

*** Επί κυβερνήσεως Σαμαρά μιλάω, πού ο Μπαλτάκος ήταν γενικός δερβέναγας στην ΝΔ. Ο Μηταράκης τι ήταν ; Υφυπουργός Ανάπτυξης και Αγροτοτουρισμού ή κάπως έτσι. Αναλογικά δηλαδή, ο μίστερ Νόθινγκ. Ο Τίποτας. Μπορεί λοιπόν να μην αισθάνεται σεβασμό προς το πρόσωπο του πρώην προϊσταμένου του; Μπορεί να μην τον καλέσει σ' αυτό το πολιτικοποδοσφαιρικό γεγονός ; Θα μπορούσε ποτέ να μην του διαθέσει τρείς και τέσσερις άμα λάχει, εν ενεργεία αστυνομικούς να τον φυλάνε, ως κόρην οφθαλμού ; Γιατί δηλαδή, μήπως αυτός τους πληρώνει ; Εμείς τους πληρώνουμε, για να προστατεύουν τον Μπαλτάκο.

ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΤΩ ΚΑΘΗΚΙΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ

*** Να λάβουμε υπ' όψιν μας παρακαλώ, ότι ο Μπαλτάκος δεν πήγε μόνος του στη σύσκεψη, Συνοδεύονταν από τον αγαπημένο του σύντροφο εν τω καθήκιον, τον τηλεπεριγραφέα πού λατρέψαμε, Φιλιππούση, Και όχι μόνο. Από κοντά και η κόρη του Ψαρόπουλου, πού έχει πιάσει πιά ταβάνι ως καριερίστρια στην Επο και έχει γίνει γενική διευθύντρια.

*** Και σας ερωτώ. Βλέπετε εσείς δηλαδή τίποτα το παράξενο σε όλα αυτά ; Αν δεν πήγαιναν οι Μπαλτάκος, Φιλιππούσης, Ψαροπούλου να συσκεφθούν μαζί με τους δημάρχους, τους υπουργούς και υφυπουργούς, τους ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς της αστυνομίας, πως θα ήμασταν σίγουροι για την επιτυχία της διοργάνωσης ; Πως θα μας γέμιζε αυτό το συναίσθημα της σιγουριάς, της ασφάλειας, της επιτυχίας της μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης ;

*** Εντάξει, θα μου πείτε ότι πάντοτε, ακόμα και στις πιο ασφαλείς διοργανώσεις, υπάρχει και η περίπτωση αποτυχίας. Ελλοχεύει δηλαδή πάντα ο κίνδυνος να έχουμε τίποτα επεισόδια, σοβαρά γεγονότα βίας, τίποτα μπάχαλα και καταστροφές. Ναι, αλλά και αν συμβεί, ου μη γένοιτο, κάτι τέτοιο, πιστεύετε ότι η ευθύνη θα βαραίνει την ... Επο και τους πρεσβευτές της ;

*** Η μήπως νομίζετε ότι οι Μπαλτάκοι και οι Φιλιππούσηδες θα αναλάβουν την ευθύνη της αποτυχίας ! Ούτε κατά διάνοιαν, κάτι τέτοιο. Αν συμβεί τίποτα δυσάρεστο, μην έχετε καμία αμφιβολία. Στους ίδιους με τους οποίους κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και συσκέφθηκαν προχθές, σ΄ αυτούς θα ρίξουν τις ευθύνες. Αυτούς θα κατακεραυνώσει ο Μπαλτάκος και θα τους καταγγείλει για ανικανότητα και αδιαφορία.

ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΟΝΚΙΣΤΑΔΟΡΟΣ

*** Να επανέλθουμε όμως στο μέγα, το κορυφαίο γεγονός, πού δεν είναι άλλο από την παρουσία του Μπαλτάκου στο Καραϊσκάκη. Η πορεία προς την σπουδαία αυτή μέρα, είναι μη αναστρέψιμη. Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να αποτρέψει πλέον την παρουσία του προέδρου της Επο στο κορυφαίο ευρωπαϊκό γεγονός. Μπορεί μάλιστα και χωρίς συνοδεία αστυνομικών, εάν αναλάβει την προστασία του προσωπικά ο Μηταράκης.

*** Και το ύψιστο όνειρο του Μπαλτάκου, θα γίνει πραγματικότητα. Επιτέλους, τα κατάφερε, να ευρεθεί, ως σύγχρονος κονκισταδόρος, στο γήπεδο της μισητής του ομάδας. Ισως μάλιστα, να βρεί την ευκαιρία να κατουρήσει κι΄ όλας, στις τουαλέτες των VIP'S ! Ονειρο ζωής.

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ : Η ... ΣΠΟΡΤ ΡΑΝΤΑΡ ΘΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ !!!

ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ... ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ !

Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΚΑΙ Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΠΑΡΙΑ

*** Ο παλιός μου φίλος, ο σοφός της διαιτησίας Φάνης Γεωργίου, συνήθιζε να λέει πως αυτοί πού πάντοτε επιπλέουν, είναι οι φελλοί. Και αυτό το σόφισμα το θυμάμαι πολύ τελευταία, διαβάζοντας και παρακολουθώντας αυτή την ιστορία με τα στημένα παιχνίδια και τους παράνομους στοιχηματισμούς, όπου ο καθένας λέει ό,τι του κατέβει, λες και έχουμε να κάνουμε με διαγωνισμό για το ποιος θα την πετάξει πιο μακριά ! Την παπαρία, εννοώ.

*** Βγαίνει λοιπόν, ποιος ; Ο Μπαλτάκος πάλι και αμολάει την ιδέα του για τα μέτρα πού πρέπει να παρθούν για τις ομάδες πού θεωρούνται ύποπτες. Και τι λέει, εν ολίγοις ; Ότι θα πρέπει να θεωρούνται ένοχες και να τιμωρούνται, ακόμα και με υποβιβασμό, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ !

*** Και πως δηλαδή να τιμωρούνται ; Με τους ... φακέλους πού θα στέλνει η ιδιωτική εταιρελία σπορτ ραντάρ ! Στον πρώτο φάκελο, λέει, πρόστιμο, στο δεύτερο αφαίρεση βαθμών, στον τρίτο ... υποβιβασμό ! Δηλαδή, ανάλογα με το ... πόσους φακέλους θα στέλνει η σπορτ ρανταρ, θα αλλάζει η βαθμολογία στα πρωταθλήματα, θα ανεβοκατεβαίνουν κατηγορίες οι ομάδες, θα τιμωρούνται με πρόστιμα άλλες και γενικά, τίποτα δεν θα διαμορφώνεται μέσαω στα γήπεδα. Οκλα, μα όλα, θα οφείλονται στη ... διάθεση μιας ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ, πού ΕΥΚΟΛΑ θα μπορεί να ΠΟΔΗΓΕΤΗΘΕΙ από τον κάθε ενδιαφερόμενο !

*** Βεβαίως, για μένα και όσους γνωρίζουν το πρόσωπο, είναι απόλυτα κατανοητό το να μην επιθυμεί, αποκαλώντας τις χρονοβόρες., διαδικασίες ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ, όπως την συλλογή αποδεικτικών στοιχείων, την κατάργηση απολογιών και κάθε άλλων ΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ του κάθε ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ. Όχι, φίλοι μου. Αυτές οι ... «διαδικασίες» είναι χρονοβόρες και τελειώνουν μετά από χρόνια.

*** Ενώ το σωστό κατά Μπαλτάκον, είναι να ορίζεται ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ως ύψιστος κριτής, ως ιδιωτικός «εισαγγελέας» και «δικαστής» συγχρόνως, πού με την αποστολή φακέλων με ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ εν πολλοίς κατηγορίες, απλά ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ τις ομάδες πού «ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΎΝ»

*** Απλά μαθήματα ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ και ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ των πολιτών, αλλά και ΑΠΟΝΟΜΗΣ ... «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ» σε απολυταρχικά καθεστώτα. Μόνο οι μασκοφόροι ρουφιάνοι της Γκεστάπο λείπουν από το μεγάλο παζλ. Αλλά είναι πανεύκολο να βρεθούνε κι' αυτοί, στην πορεία ...

Διαβάστε επίσης