Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το στήσιμο στην Πάτρα από τον Θωμά, είναι το τελευταίο.

Το στήσιμο στην Πάτρα από τον Θωμά, είναι το τελευταίο.
Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 - 17:33

Μετά τις ρουκέτες Κούγια στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, θα έπρεπε να έχουν μπει όχι ένας αλλά… δύο εισαγγελείς για να ψάξουν όλα αυτά τα τερατώδη που όλοι ξέρουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο και κανείς (σχεδόν) δε μιλάει…

Ο Θωμάς Μητρόπουλος και τα υποζύγια του μας προκαλούν μέσα στα μούτρα μας. Το ίδιο και οι προστάτες του. Οι άνθρωποι του Θωμά, από τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο μέχρι τον περίφημο «γιατρό» Δημητρόπουλο που κάνει τον οδηγό του Θωμά στο νομό Ηλείας, όπως κάνει τον οδηγό του και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας όταν είναι στην Πάτρα (ούτε ο… Πάπας τόσους οδηγούς), από τους διαιτητές κομάντος μέχρι και τους δημοσιογράφους «παπαγάλους» που προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο ήλιος δε βγαίνει από την ανατολή, έχουν φτάσει πλέον την πρόκληση στο απροχώρητο.

Ο Δημητρόπουλος έτσι ορίστηκε γιατρός στην Πάτρα! Ως άνθρωπος ΚΑΜΙΚΑΖΙ του Θωμά που θα έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με -3 βαθμούς και να γίνει στον Θρύλο η μέγιστη δυνατή ζημιά.

Το παρακράτος γνώριζε προφανέστατα και την προβοκάτσια του «Παναθηναϊκού» οπαδού που όλως τυχαίως βρέθηκε ανάμεσα σε Ολυμπιακούς και έπαιζε τον ύμνο της ομάδας του στη διαπασών για να προκληθεί επεισόδιο και την έτοιμη αντίδραση των ΜΑΤ με τη λυσσαλέα επίθεση. Αυτά όμως δεν αρκούσαν για να κληθεί ο Ολυμπιακός για -3. Οπότε έπρεπε να ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ τραυματισμός ΜΕΣΑ στο γήπεδο!

Τι κι αν ο περίφημος «τραυματίας» της Πάτρας έδωσε κατάθεση ο άνθρωπος στην ΕΛΑΣ και είπε ότι τραυματίστηκε μακριά από το γήπεδο; Και μάλιστα ενώ το παιχνίδι παιζόταν ακόμα στο γήπεδο; Ο Δημητρόπουλος, το υποχείριο του Θωμά φώναζε από την τηλεόραση μέχρι τον παρατηρητή «τραυματίας τραυματίας» για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός.

Τα πράγματα είναι απλά. Ο Θωμάς και οι άνθρωποι του ΕΣΤΗΣΑΝ τον Ολυμπιακό στην Πάτρα και αυτό δεν θα το συγχωρήσουμε εμείς οι Ολυμπιακοί ούτε στον Θωμά ούτε σε όσους τον προστατεύουν… Έστειλε τον τύπο αυτό για να χάσει ο Ολυμπιακός το Πρωτάθλημα… Τα πράγματα είναι απλά και… ασυγχώρητα!

Αλήθεια, ο περίγυρος του, αυτοί που έχουν ακόμα το θράσος και δηλώνουν Ολυμπιακοί, τα παιδιά του, όλοι, πως αισθάνονται για όλα αυτά;

Δουλίτσα έκανε ο Θωμάς και με τις ΕΠΣ και τις εκλογές της ΕΠΟ. Με συγκεκριμένα ποσά και συγκεκριμένες εντολές. Ήταν τότε που στον Τύπο έγραφαν για συναντήσεις του Θωμά στο «Μεγάλη Βρετανία» με τον Μελισσανίδη και όχι μόνον και κάποιοι το διέψευδαν μετ επιτάσεως. Ήταν όμως αλήθεια.

Ο Θωμάς λοιπόν εκπόνησε το πρόγραμμα «άλωσης» των ΕΠΣ – ειδικά εκείνων που ήλεγχε απόλυτα με ανθρώπους-εργαλεία. Στην συνέχεια έχει εκπονήσει και το σχέδιο λειτουργίας των κορακιών, αφού όπως αποκάλυψε ο Κούγιας στους δικαστές ο Θωμάς Μητρόπουλος και οι δικοί του άνθρωποι (όπως ο Γιάννης Παπαδόπουλος) επιλέγουν τους διαιτητές που θέλουν και αυτοί ορίζονται με τη βοήθεια του Τριτσώνη της ΚΕΔ.

Προσοχή τώρα γιατί προκύπτουν δυο τεράστια θέματα:

1) Μέχρι τώρα ο Θωμάς Μητρόπουλος βοηθούσε τους αντιπάλους του Ολυμπιακού να κάνουν πόλεμο στον Ολυμπιακό. Τώρα φαίνεται μετά την Πάτρα ολοκάθαρα ότι πλέον αυτός και οι δικοί του άνθρωποι ΣΤΗΝΟΥΝ τον Ολυμπιακό!

2) Πρέπει να πάρει θέση άμεσα για το θέμα του Θωμά Μητρόπουλου και ο παλαιός του φίλος Σωκράτης Κόκκαλης. Πως του επιτρέπει (είναι γνωστό ότι με ένα τηλέφωνο μπορούσε να τον σταματήσει) να κάνει τέτοιο παρασκηνιακό, βρώμικο και λυσσαλέο πόλεμο στον Ολυμπιακό; Αρκετά με το κρυφτό. Αφού έβγαλε ανακοίνωση για το Καραϊσκάκη από το πουθενά, αφού παραιτήθηκε και από το ΔΣ της ΠΑΕ, τι τον εμποδίζει να μιλήσει για αυτά που κάνει ο Θωμάς; Γιατί τόσα χρόνια δεν κάνει και δε λέει κάτι για αυτή την κατάσταση;

Είναι τρομερό δε ότι «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ προσπαθούν να δημιουργήσουν εσωτερικό πρόβλημα στον Ολυμπιακό παρά το γεγονός ότι είναι όλα και όλοι είναι ξεκάθαρα από το ίδιο «σύστημα».

Βέργης και Λιβάνιος, φίλοι και κουμπάροι, εργαζόμενοι στη Live Sport του Φιλιππάκη (του Μελισσανίδη δηλαδή) γράφουν τα ίδια θέματα στη Live Sport και φυσικά στη φυλλάδα του Βαξεβάνη που δουλεύει ο Λιβάνιος. Σιγά μην έλειπε ο ΣΥΡΙΖΑ από την εξίσωση «Πόλεμος στον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη»… Και σιγά μην έλειπε από το σύστημα που πολεμάει τον Ολυμπιακό η εφημερίδα «μαύρο χέρι» του ΣΥΡΙΖΑ…

Ακούστε τώρα και μια ακόμα πιο ωραία σύμπτωση για να καταλάβετε σιγά σιγά το παζλ σε όλο του το μεγαλείο. Βέργης και Λιβάνιος δούλευαν και οι δύο ή μάλλον παρήγαγαν οι δυο τους το μεγαλύτερο ποσοστό του περιοδικού της τότε ΕΠΑΕ. Μπόνους δουλίτσα για τα «δικά τους» παιδιά! Ποιος ήταν πρόεδρος της ΕΠΑΕ τότε; Ο… Βίκτωρας Μητρόπουλος! Ο αδερφός του Θωμά!

Που τώρα από την εφημερίδα του την Άποψη και από το σάιτ του μιλάει για έναν άγιο άνθρωπο, τον Θωμά, που δεν έχει δει ζωγραφιστό διαιτητή στη ζωή του… Μα δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι πόσο γελοίοι γίνονται.

Για να τελειώνουμε με το θέμα, τουλάχιστον προς το παρόν. Καλά κάνει ο Θωμάς και κάνει τις δουλίτσες του με όποιον νομίζει. Όμως αρκετή ζημιά έχει κάνει στον Ολυμπιακό. Στησίματα παλαιών εποχών εμείς δεν θα ανεχτούμε. Ειδικά από έναν άνθρωπο όπως ο «Κοκκαλιάρης» ο οποίος αντί να κρύβεται από τις καμπάνες και τις φυλακές που έχει φάει, θέλει να κάνει και πολιτική και να διαφεντεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για τους έχοντες ασθενή μνήμη (τους… ανώνυμους «Λιβάνιους» κλπ) να θυμίσουμε ότι ο ο Θωμάς Μητρόπουλος καταδικάστηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε 2 έτη φυλάκισης, για το αδίκημα της δωροδοκίας με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα Ηλυσιακός-Αγροτικός Αστέρας 3-2 (27/4/2009). Επίσης, του επεβλήθη χρηματική ποινή 30.000 ευρώ.

Και υπάρχουν και χειρότερα. Ο άμωμος και άσπιλος Θωμάς Μητρόπουλος καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε φυλάκιση 12 ετών μετά τη μήνυση του Στυλιανού Πούλου για απάτη και του Κώστα Αντιπαριώτη (πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ) για απάτη και πλαστογραφία, από τον καιρό της συνεργασίας τους στο Αιγάλεω.

Διαβάστε επίσης

Η εξυγίανση σε εικόνες

Η εξυγίανση σε εικόνες

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ που θα αναβάθμιζε την Ομοσπονδία, ο Γραμμένος, μαζί με τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο, εμπλεκόμενο με το βόθρο του ποδοσφαίρου.