Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους φοβούνται ενωμένους, τους τρέμουν με σένα ΔΙΠΛΑ

Τους φοβούνται ενωμένους, τους τρέμουν με σένα ΔΙΠΛΑ
Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 - 09:58
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Η χθεσινή δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη με αφορμή τη φημολογία που τον ήθελε να κάνει σκέψεις εμπλοκής και στην ΚΑΕ Ολυμπιακός αποτελεί έναν...οδηγό. Μια... πυξίδα για όσους έχουν χάσει τον (οπαδικό) προσανατολισμό τους και έχει σπάσει η... σπονδυλική στήλη των σκέψεών τους.

> Δεν είχε υποχρέωση αλλά βγήκε δημόσια και σταμάτησε μια υπέρ του φημολογία (σ.σ.: αρκετοί τον προέτρεπαν να αναλάβει και την ΚΑΕ).

> Δεν είχε υποχρέωση αλλά στήριξε δημόσια τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ.

> Δεν είχε υποχρέωση αλλά υπενθύμισε σε όλους ότι οι αφοί Αγγελόπουλοι ξοδεύουν πολλά εκατ.ευρώ και έχουν προσφέρει στον σύλλογο.

Δεν είχε υποχρέωση αλλά έκανε όλα τα παραπάνω ασχέτως του αν πήρε ή θα πάρει ανάλογη ανταπόδωση κι αυτό είναι μεγάλη του μαγκιά. Ανάγκη, προφανώς, αισθάνθηκε να το κάνει και το έκανε. Όπως επίσης αισθάνθηκε την ανάγκη να θυμίσει μερικές άβολες αλήθειες κι ας γίνει πάλι ο... κακός της παρέας. Τι άβολες αλήθειες; Στον αθλητισμό υπάρχουν και οι κακές χρονιές για ΟΛΕΣ τις ομάδες του πλανήτη, μηδεμιάς εξαιρουμένης. Δικαίωμα στην κριτική έχουν όλοι, ωστόσο διοικούν και παίρνουν αποφάσεις εκείνοι που βάζουν τα χρήματα.

Σ' ένα κομβικό καλοκαίρι τόσο για το ποδοσφαιρικό όσο και για το μπασκετικό τμήμα του μεγαλύτερου μεγέθους στον ελληνικό αθλητισμό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε σε όλους για ποιό λόγο τα έχει πάει περίφημα ο Ολυμπιακός στην εποχή του και παράλληλα γιατί κάνει πρωταθλητισμό και στον χώρο της ναυτιλίας αλλά και των επιχειρήσεων γενικότερα. Βγήκε μπροστά. Ενας ηγέτης οφείλει να βγαίνει μπροστά, κυρίως, στις δύσκολες στιγμές αφού στις καλές «μιλούν» για 'κείνον οι πράξεις.

Στο διά ταύτα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Φαίνεται να θυμάται, καλύτερα από τους περισσότερους πως είναι αδύνατο να νικηθεί ο ενωμένος (και διοικητικά) Ολυμπιακός. Έτσι τον φοβούνται. Αν μάλιστα σταθείς κι ΕΣΥ δίπλα σε Μαρινάκη, Αγγελόπουλους και Κουντούρη, δίχως «ναι μεν» ή «αλλά», να είσαι βέβαιος ότι αυτόν τον Ολυμπιακό δεν θα τον φοβούνται απλά, θα τον τρέμουν.

Διαβάστε επίσης

Κουβέντα (ανοιχτής) καρδιάς

Κουβέντα (ανοιχτής) καρδιάς

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για μία ακόμη χρονιά, κοίταξε στα μάτια εκείνους με τους οποίους αισθάνεται τα ίδια πράγματα. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.