Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόντρα στην ομάδα που ΔΕΝ έχασε από ΠΑΟΚ & ΑΕΚ

Κόντρα στην ομάδα που ΔΕΝ έχασε από ΠΑΟΚ & ΑΕΚ
Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 - 15:04
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

ΟΚ, μας καταλαβαίνω όλους. Τα Ολυμπιακός-Μπέτις (20/9), Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (30/9), Μίλαν-Ολυμπιακός (4/10) και Ολυμπιακός-ΑΕΚ (7/10) έχουν ήδη τσεκαριστεί με έντονα γράμματα στα ημερολόγια όλων. Πριν από τη Μπέτις ωστόσο υπάρχει το Ολυμπιακός-Αστέρας (16/9) και μετά τη Μπέτις και πριν από τον ΠΑΟΚ υπάρχει το πάντα ιδιαίτερο και δύσκολο Πανιώνιος-Ολυμπιακός (24/9).

Τα ευρωπαϊκά ματς και τα ντέρμπι μας ιντριγκάρουν λίγο παραπάνω αλλά τα πρωταθλήματα τα δίνουν, κυρίως, τα αποτελέσματα με ομάδες σαν τον Αστέρα Τρίπολης. Ακόμα και πέρυσι, εκείνος ο κακός Ολυμπιακός, θα είχε μια τύχη παραπάνω για τον τίτλο (σ.σ.: παρά το διαιτητικό... κυνηγητό) αν δεν έμενε τόσο εντός όσο και εκτός στην ισοπαλία με την ομάδα της Αρκαδίας και δεν έχανε στο Φάληρο από τον Ατρόμητο με τον οποίο αναδείχθηκε και ισόπαλος (2-2) στο Περιστέρι. Ούτε καν στη Λιβαδειά κατάφεραν να κερδίσουν οι ερυθρόλευκοι πέρυσι και οποιοδήποτε επιπλέον σχόλιο είναι περιττό.

Στο φετινό πρωτάθλημα εξάλλου η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, καθαρά ποδοσφαιρικά, ούτε στην Τούμπα ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ ούτε στην Τρίπολη από την ΑΕΚ. Το φύλλο αγώνα έγραψε ήττες αλλά όλοι είδαν πως ήρθαν αυτές. Σε πρόσφατη επίσημη θέση του ο Ολυμπιακός έκανε λόγο για αληθινά σκάνδαλα και είχε απόλυτο δίκιο. Στην Τούμπα ο Πρίγιοβιτς μιμήθηκε τον Γκρεγκ Λουγκάνης και στην Τρίπολη ο Μάνταλος έδειξε τα υποκριτικά του ταλέντα «παίζοντας» την ελληνική έκδοση του «Πλατούν».

Καθαρά ποδοσφαιρικά λοιπόν, επαναλαμβάνω, ο Αστέρας ούτε από τον ΠΑΟΚ ηττήθηκε, ούτε από την ΑΕΚ. Γι' αυτό και ΜΟΝΟ το ματς της Κυριακής στο «Γ.Καραϊσκάκης» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ είναι στο μυαλό όλων. Από τις 11 το βράδυ της Κυριακής και έπειτα, βλέπουμε για τα υπόλοιπα.

ΥΓ: Αν αναρωτιέσαι γιατί δεν έχει δει κανείς ως τώρα το συμβόλαιο που έχει η ΑΕΚ με τον Λάζαρο, σου απαντάμε υπεύθυνα: είναι από το χωριό, δεν το ξέρεις.

ΥΓ2: Αν επίσης αναρωτιέσαι γιατί ο Άρειος Πάγος, η CIA και το FBI δεν αναστατώθηκαν με διαρροές άλλων σαφώς πιο πολύτιμων εγγράφων (σ.σ.: δικογραφιών, εισαγγελικών προτάσεων κτλ) στο πρόσφατο παρελθόν η απάντηση είναι η ίδια: κι εκείνες οι διαρροές ήταν από χωριό, δεν τις ήξερε κανείς.

Διαβάστε επίσης