Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κυριάκο, μην πάτε στα βαθιά

Κυριάκο, μην πάτε στα βαθιά
Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020 - 09:48
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

«Καταθέσαμε σε βάθος τα επιχειρήματά μας», δήλωσε ο Κυριάκος Κυριάκος μετά το φινάλε της διαδικασίας στο CAS. Αλήθεια, δεν είναι, όπως υποστηρίζουν στον ΠΑΟΚ, ξεκάθαρη η αθωότητά τους; Ότι δεν υπάρχει ιδιοκτησιακή... συγγένεια με την Ξάνθη; Γιατί έπρεπε τα επιχειρήματά τους να πάνε σε... βάθος (μην πάτε πολύ στα βαθιά και πάθετε τίποτα); Ή μήπως, τελικά, ο Κυριάκος Κυριάκος αυτό που ήθελε να μας πει πλαγίως (και δεν το είπε ευθέως) ήταν το εξής: ναι, υπάρχει σχέση και δεσμοί μεταξύ των δύο αλλά δεν επηρεάζει η μία την άλλη.

Ξέρετε τι λέω εγώ; Τσάμπα κόπος. Ακόμα κι αν (λέω αν, δεν ήμουν παρών, δεν είμαι δικηγόρος ή δικαστής, δεν μπορώ να ξέρω) το CAS θεωρήσει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης, θα έχουν αθωωθεί; Δεν έχουν καταλάβει άπαντες τι συμβαίνει; Ή μήπως δεν έχουν καταλάβει άπαντες πόσο... αγκαλιασμένος είναι ο δικέφαλος με τον Βόλο; Είναι νόμιμο να έχει έξι δανεικούς του ΠΑΟΚ ο Βόλος, είναι και ποδοσφαιρικά ηθικό; Επαναλαμβάνω, τι ακριβώς συζητάμε; Τι δεν καταλαβαίνουμε;

Όλοι έχουμε καταλάβει. Ξέρουμε τι συμβαίνει, γνωρίζουμε τους (άνισους) όρους με τους οποίους παίχτηκε και το φετινό πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό και τα χέρια βοήθειας στον ΠΑΟΚ. Χέρια βοήθειας που δεν φτάνουν μόνα τους αν έχεις χτίσει πάνω σε χάρτινα ποδάρια.

ΥΓ: Μέχρι και προ μηνών ο Παναθηναϊκός φώναζε για διαιτησίες κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Τώρα θα τα βλέπει όλα καλά μέχρι να παίζει με τον Ολυμπιακό. Αλήθεια, τι άλλαξε (πάλι!!!) και οι πράσινοι μιμούνται τον δακτύλιο κυκλοφορίας; Βράχοι είναι σε σταθερότητα απόψεων (εδώ γελάνε).

ΥΓ2: Τρέμω στην ιδέα για το τι θα είχε συμβεί αν ο Ολυμπιακός έπαιζε όπως έπαιξε με τον Παναθηναϊκό και βρίσκονταν 1-2 βαθμούς πίσω για το πρωτάθλημα. Ας συνέλθουμε όλοι...

Διαβάστε επίσης