Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το εύκολο για φορ ήταν...

Το εύκολο για φορ ήταν...
Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 - 09:57

Από χθες ο Αχμέντ Χασάν έχει το ιατρικό ΟΚ να γυμνάζεται κανονικά και φαίνεται πως αφήνει οριστικά πίσω του την περιπέτεια με τον covid-19 και τις παρενέργειες που του δημιούργησε. Από χθες όλοι στον Ολυμπιακό λοιπόν έχουν έναν πολύ καλό λόγο να χαμογελούν.

Σε περίπτωση που το ξεχνάμε, πέρα από τον σημαντικό παράγοντα, τον ανθρώπινο που προηγείται, ακολουθεί και ο επαγγελματικός. Ο Αιγύπτιος αποτελεί μια σημαντική και μια δαπανηρή επένδυση για τον Ολυμπιακό. Έναν Ολυμπιακό που έχει αποδείξει στο παρελθόν, σε πάμπολλες περιπτώσεις, ότι έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε ιατρικά ζητήματα. Επιλέγει να περιμένει και να φερθεί με σεβασμό και ειλικρινές ενδιαφέρον στον άτυχο ασθενή του και όχι με αδιαφορία και τη λογική της στυμμένης λεμονόκουπας, δηλαδή: πάμε στον επόμενο.

Πιστέψτε με, το πολύ εύκολο για τον Ολυμπιακό θα ήταν ν' αποκτήσει έναν ακόμα επιθετικό. Μπορούσε να βρει ουκ ολίγους που παρακαλάνε. Όμως οι ερυθρόλευκοι φαίνεται πως επιλέγουν τον άλλο δρόμο. Που στην αρχή είναι πιο δύσκολος αφού καλούνται να επιδείξουν υπομονή και επιμονή. Περίμεναν και περιμένουν τον Χασάν. Έναν παίκτη που, πια, έχει μπει στην τελική ευθεία της επανόδου στη δράση. Ιατρικώς είναι εντάξει ο παίκτης. Άρχισε χθες το απόγευμα προπονήσεις σε φουλ ρυθμό, όσο άντεξε δηλαδή μετά από σχεδόν δύο μήνες απροπόνητος.

Ο Αχμέντ τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Είναι σα να αρχίζει καλοκαιρινή προετοιμασία. Πιθανότατα θα του πάρει λοιπόν 15 με 20 μέρες να είναι σε θέση ν' αγωνιστεί ξανά. Και τότε θα είναι ξανά ο παίκτης που δίνει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα. Τη στήριξη και τη συμπαράσταση του Ολυμπιακού θα θελήσει να την ανταποδώσει με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση για προσφορά στο γήπεδο.

ΥΓ: Νομίζω δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία, οι σκληρές διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με το ισπανικό fund του Βόλου πρέπει να γίνουν ταινία, θα... σπάσει τα ταμεία και θα σαρώσει τα Όσκαρ. Ποιο Moneyball και κουραφέξαλα τώρα;

Διαβάστε επίσης

Η επιστροφή του Ματιέ

Η επιστροφή του Ματιέ

Και ο σημαντικός ρόλος που θα έχουν όλοι στο δίμηνο-φωτιά. Γράφει στο σημερινό του blog, ο Σπύρος Γρομητσάρης.