Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο μία ευχή για το 2021

Μόνο μία ευχή για το 2021
Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 - 14:22
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Προ ημερών, σε άλλο μπλογκ, είχα κάνει λόγο για την καλύτερη... μεταγραφή. Και δεν ήταν άλλη από την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. Τελευταία μέρα του χρόνου που είναι σήμερα, ας μείνουμε στις ευχές. Τις ευχές που εννοούμε 100% και δεν λέμε τυπικά.

Στο φινάλε μιας χρονιάς που μας στέρησε πράγματα που θεωρούσαμε αυτονόητα, μέρος της ελευθερίας μας, δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό που μπορεί να ευχηθεί κανείς. Μόνο να πάρουμε πίσω αυτή την ελευθερία. Το δικαίωμα να πηγαίνουμε όπου θέλουμε όποτε θέλουμε δίχως μάσκες στα πρόσωπα και δίχως να κρατάμε απόσταση από τους άλλους. Να μπορούμε ξανά να έχουμε την ευχαρίστηση να αγκαλιάζουμε τους ανθρώπους που μας ενδιαφέρουν και τους ενδιαφέρουμε.

Μιλώντας για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο ειδικότερα, μου έχει λείψει αφόρητα ο παλμός στο Γ.Καραϊσκάκης. Περισσότερο από μένα έχει λείψει στην ομάδα. Δεν υπάρχει κάτι να συγκριθεί μ' αυτόν τον ηλεκτρισμό κάποιων μαγικών διαστημάτων στο φαληρικό γήπεδο που η ομάδα αποδίδει καλά και ο κόσμος ενθουσιάζεται σπρώχνωντάς της να παίξει ακόμα καλύτερα. Σε στιγμές που αισθάνεσαι ότι... γέρνει το γήπεδο προς την εστία του αντιπάλου του Ολυμπιακού. Και όσα αποδίδουν οι ερυθρόλευκοι στον αγωνιστικό χώρο μοιάζουν με χορογραφία.

ΥΓ: Αν μη τι άλλο ο Όλεγκ Ρέμπσιουκ δείχνει ότι διαθέτει χαρακτήρα και... balls. Σ' αυτό το σκέλος τουλάχιστον μοιάζει να έχει ό,τι απαιτείται για μια ομάδα με το επίπεδο και τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Τα υπόλοιπα, εφόσον πάνε όλα όπως φαίνεται και αποκτηθεί τελικά, θα φανούν στο γήπεδο. Είπαμε, θεωρητικά η κίνηση του Ολυμπιακού με τον Βινάγκρε ήταν σούπερ. Πρακτικά δεν επιβεβαιώθηκε.

Διαβάστε επίσης