Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει η ΕΠΟ να κρυφτεί και...

Θέλει η ΕΠΟ να κρυφτεί και...
Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 - 12:45
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Τα αντανακλαστικά της ΕΠΟ όταν πρέπει να δώσει συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό είναι σε ρυθμούς τραμ τραμ που έλεγε κάποτε ο Μανώλης Μαυρομάτης ενώ για τον ΠΑΟΚ γίνονται... fast and furious. Διαβάζοντας κανείς τη συγχαρητήρια επιστολή της ΕΠΟ προς τον ΠΑΟΚ «για την πορεία που διέγραψε (ctrl+alt+del δηλαδή;)» στο conference του έρχεται αυτομάτως στο μυαλό η έκφραση: θέλει η Σβετλάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Τι εννοείς δεν έλεγε Σβετλάνα; Εγώ Σβετλάνα ξέρω.

«Η ομάδα επέδειξε ποιότητα, πάθος και προσήλωση στον στόχο και απέδειξε σε όλο τον ευρωπαϊκό φίλαθλο κόσμο το επίπεδο και τις δυνατότητες που έχει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο», γράφτηκε σε ένα σημείο της επιστολής. Άθελά τους είπαν όλη την πικρή αλήθεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο επί των ημερών τους. Το επίπεδο και οι δυνατότητες είναι η εθνική να λάμπει διά της απουσίας της από όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και να μετράει τον ένα αποκλεισμό μετά τον άλλο και οι σύλλογοι, με εξαίρεση τον Ολυμπιακό, να αποκλείονται τα καλοκαίρια από κάτι... χωριά όπως η Έστερσουντ. Και όταν συναντάνε την πρώτη σοβαρή ομάδα μπροστά τους όπως η Μαρσέιγ, να αποκλείονται στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση. Όντως αυτό είναι το επίπεδο και το... πανηγυρίζουμε κιόλας.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Όσον αφορά στο... ανέκδοτο περί «ΠΑΟΚ να έχει τη μεγαλύτερη συνεισφορά στο ranking και τη 15η θέση», ας πει κάποιος στους άσχετους εκεί της ΕΠΟ ότι το ranking υπολογίζεται με τη συγκομιδή ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ, όχι μιας σεζόν. Αν έγραφαν φέτος, θα είχαν δίκιο για τον ΠΑΟΚ που είχε τη μεγαλύτερη συνεισφορά. Όμως το άφησαν έτσι, αόριστο και γενικό, και επιβεβαίωσαν την ασχετοσύνη τους. Για τη 15η θέση τη μεγαλύτερη συνεισφορά την ΈΧΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ άσχετοι της ομοσπονδίας me 59.500 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά πιο πίσω με 35.500. Πριν στείλετε επιστολές λοιπόν ρωτήστε να μάθετε τι ισχύει. Ή αν ξέρατε και δεν τη γράψατε σωστά, πηγαίντε πάλι πίσω στο σχολείο να μάθετε να τις διατυπώνετε σωστά.

ΥΓ: Κάνει αρκετές δοκιμές ο Μαρτίνς στο Ρέντη, όπως λένε οι πληροφορίες, εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Είναι καλό σίγουρα που υπάρχουν επιλογές σε αντίθεση με το αντίστοιχο ματς της κανονικής διάρκειας στο ίδιο γήπεδο όπου ο Ολυμπιακός είχε πάει μισός. Προσωπικά θα πιστέψω την 11άδα που θα ανακοινωθεί επισήμως. Είναι λογικό να δοκιμάζονται πράγματα, είναι λογικό κάποια εξ' αυτών να αποτελούν και... μπλόφες. Ο Μαρτίνς εξάλλου έχει εκπλήξει ουκ ολίγες φορές επιβεβαιώνοντας πως όταν θέλει να... κρύψει κάτι, το καταφέρνει δίχως πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης