Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο βαφτισμένος ηγέτης βρήκε μιλιά

Ο βαφτισμένος ηγέτης βρήκε μιλιά
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 09:47
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Όσο ήταν στον Ολυμπιακό πίστευες ότι δεν έχει καν φωνή. Έπαιζαν οι ερυθρόλευκοι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και συνέβαιναν απίστευτα πράγματα αλλά ο Ιωάννης Παπαπέτρου στόμα είχε και μιλιά δεν είχε. Από τη μέρα που φόρεσε την πράσινη φανέλα απέκτησε και μιλιά αυτό το παιδί. Λαλίστατο. Λογικό είναι. Πως να δικαιολογήσει την κατρακύλα και τη δική του ανεπάρκεια. Τον όρισαν αρχηγό, τον βάφτισαν ηγέτη και τα αποτελέσματα απέχουν έτη φωτός από τις εξαγγελίες / προγραμματικές δηλώσεις που έκανε όταν υπέγραφε στον Παναθηναϊκό.

Για επιστροφή στην κορυφή στα φάιναλ φορ και την κορυφή της Ευρώπης έλεγε. Αντ' αυτού η ομάδα του έφτασε να είναι και ουραγός στην Ευρωλίγκα και το φάιναλ φορ να μοιάζει με πολύ μακρινό και απατηλό όνειρο. Πλέον μέχρι και η Λάρισα δείχνει ικανή να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό από τους τελικούς της Α1. Ξαφνικά λοιπόν ο Ιωάννης Παπαπέτρου βλέπει κακώς κείμενα στο ελληνικό μπάσκετ. Ως παίκτης του Ολυμπιακού δεν έβλεπε τίποτα. Κι αν έβλεπε δε μιλούσε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Προφανώς κάθε γήπεδο πρέπει να είναι ασφαλές για τους αθλητές και η θερμοκρασία του ιδανική. Αλλά μήπως είναι το ΟΑΚΑ στο οποίο ο Ρικ Πιτίνο έκανε λόγο για πολικό ψύχος; Ή μήπως δεν έχουν υποστεί άπειρα πράγματα οι παίκτες του Ολυμπιακού όταν «φιλοξενούνται» εκεί, ε, Ιωάννη; Την αλήθεια την ξέρεις. Τη βίωσες από κοντά. Αλλά τώρα βγήκες μπροστά, βρήκες μιλιά. Παλαιότερα μάλλον δεν ήθελες να τα βάλεις με την αγαπημένη σου ομάδα κι ας έτρωγες ψωμί από τον αιώνιο αντίπαλό της. Κάρμα is a bitch...

ΥΓ: Αναμένεται να είναι σημαντική σε ουκ ολίγα μέτωπα η εβδομάδα που άρχισε στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό. Κι αυτό γιατί πλέον απέχουμε ουσιαστικά μία γεμάτη εβδομάδα από την έναρξη της προετοιμασίας. Οι ερυθρόλευκοι θα βάλουν σε μια ευθεία την επίλυση διαφόρων θεμάτων με στόχο να μειωθούν οι εκκρεμότητες στη σχετικά λίστα.

ΥΓ2: Όπως σας έχω γράψει πολλάκις, να ακούτε και να διαβάζετε τα πάντα ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ θεωρείτε δεδομένο τίποτα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Θυμάστε πόσο σίγουρη παρουσιάζονταν η μεταγραφή του Ράφα Σοάρες στον Ολυμπιακό; Ήρθε στην Ελλάδα αλλά πήγε στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ. Όχι επειδή προτίμησε τον δικέφαλο αλλά γιατί ο Ολυμπιακός επί της ουσίας δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ... Υπάρχει διαφορά...

ΥΓ3: Ήταν λογικό πολύς κόσμος του Ολυμπιακού να έχει εστιάσει στον Τζορτζ Μπάλντοκ στο πρόσφατο ματς της Εθνικής ομάδας για ευνόητους λόγους. Για να δούμε πως θα καταλήξει αυτή η υπόθεση.

Διαβάστε επίσης

Αν οι Αγγελόπουλοι...

Αν οι Αγγελόπουλοι...

Αν πήγαιναν οι αφοί Αγγελόπουλοι στον πρόεδρο της ομοσπονδίας μετά από ήττα της ομάδας τους όπου θα γίνονταν παράπονα για τη διαιτησία… Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.