Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι άλλες μεταγραφές και ο... Κριστιάνο

Οι άλλες μεταγραφές και ο... Κριστιάνο
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 - 13:10
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Σε περιόδους όπως αυτή που διανύουμε, που το ενδιαφέρον στρέφεται γύρω από τα μεταγραφικά, είναι λογικό να ασχολούνται άπαντες με τους παίκτες που είναι υποψήφιοι για να αποκτηθούν. Πολύς κόσμος βεβαίως ασχολείται αρκετά και με τους παίκτες που είναι να φύγουν, ειδικά στον τωρινό Ολυμπιακό του ο οποίου η συγκεκριμένη λίστα είναι αρκετά μεγάλη.

Νομίζω ωστόσο ότι κακώς δεν ασχολούμαστε όλοι όσο πρέπει με τις άλλες «μεταγραφές». Τους παίκτες που είναι χρόνια ή καιρό στην ομάδα και μπορούν να παίξουν καλύτερα και, για διαφόρους λόγους, δεν το έχουν κάνει ως τώρα στη σεζόν. Ονόματα δεν υπάρχει λόγος να πούμε. Λίγο πολύ όλοι τους ξέρουμε. Είναι παίκτες για τους οποίους συζητάμε. Παίκτες που έβαλαν τη σφραγίδα τους σε σπουδαίες επιτυχίες τα προηγούμενα χρόνια και φέτος είναι στα κάτω τους ή παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι και ακόμα δεν έχουν δώσει ό,τι μπορούν και έχουν αποδείξει πως έχουν την ικανότητα. Η λογική λέει πως μετά την σωματική και πνευματική ξεκούραση αλλά και το μάζεμα της ομάδας που στο πρώτο μισό της σεζόν είχε χάσει και λίγο τον... προσανατολισμό της με τις συνεχείς αλλαγές, όλοι οι συγκεκριμένοι παίκτες θα είναι πολύ καλύτεροι.

Αυτό λέει η λογική. Αν θα επιβεβαιωθεί μένει να το δούμε. Δεν έχω μαντικές ικανότητες για να πω με σιγουριά τι θα γίνει. Έχουν υπάρξει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν που τα δεδομένα έμοιαζαν ιδανικά αλλά δεν υπήρξε ανάλογη απόδοση αλλά και το αντίστροφο. Δηλαδή όλα έδειχναν στραβά και ανάποδα ωστόσο παίκτες ξεπέρασαν κάθε εμπόδιο και απέδωσαν πέρα από κάθε προσδοκία και εξελίχθηκαν σε πρωταγωνιστές.

ΥΓ: Προφανώς δε μπορώ καν να μπω σε διαδικασία σοβαρής κουβέντας για όλη αυτή τη φιλολογία που έχει ξεσπάσει μετά τη διακοπή της συνεργασίας του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και δε μπορώ να μπω σε τέτοια διαδικασία γιατί δεν μου έχει πει κανείς ότι πραγματικά ο Ολυμπιακός επιχειρεί να διερευνήσει αν υπάρχουν πιθανότητες έστω και να το σκεφτεί ο Πορτογάλος σταρ.

Ωστόσο για μένα σ' αυτή τη φιλολογία που έχει ξεσπάσει από τα social media όπου μπορεί να γραφτεί οτιδήποτε (περίπου) ανεξέλεγκτα και να γίνει και μεγάλο... κύμα, υπάρχει κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Και το σημαντικό είναι ότι ο Ολυμπιακός με τη συγκεκριμένη διοίκηση έχει πείσει άπαντες σε παγκόσμιο επίπεδο, όχι μόνο εντός συνόρων, πως αν είναι να έρθει στην Ελλάδα ένας σταρ τέτοιου επιπέδου, μόνο για τον Ολυμπιακό θα το κάνει.

Ακόμα και οι οπαδοί των άλλων ομάδων, αν ακούσουν μια φήμη περί συμφωνίας ενός Κριστιάνο με ελληνική ομάδα «Ολυμπιακός» θα πουν με τη μία, όχι τις δικές τους ομάδες. Σας φαίνεται απλό αυτό; Εμένα καθόλου και δείχνει σε τι επίπεδο έχει φτάσει ο Ολυμπιακός ως brand διεθνώς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

The one, my No1

The one, my No1

Γράφει στο σημερινό του blog, ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Η... ήρα και το σιτάρι

Η... ήρα και το σιτάρι

Αγαπάς τη ζωή σου στον Θρύλο; Απόδειξη! Γράφει στο σημερινό του blog, ο Σπύρος Γρομητσάρης!