Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τυχερός που παίζω στον Ολυμπιακό»

«Τυχερός που παίζω στον Ολυμπιακό»
Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015 - 21:14

Από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού ήταν ο Στρόμπερι στη νίκη της ομάδας επί του Άρη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Με τον Αμερικανό του Θρύλου να αποθεώνεται από τον κόσμο και σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ, τόνισε:

«Είμαι τυχερός που είμαι στην Ελλάδα και παίζω στον Ολυμπιακό. Αισθάνομαι ωραία και η ομάδα έχει υπέροχους φιλάθλους. Για αυτό και εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς και να τα δίνω όλα συνεχώς». 'Οσον αφορά για την εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός κόντρα στους Θεσσαλονικείς και την άμυνα της ομάδας, σχολίασε:

«Οι προπονητές μας ζητούν να είμαστε συγκεντρωμένοι και στις 4 περιόδους των αγώνων, τώρα ξεκινούν τα δυνατά ματς και η άμυνά μας είναι το στοιχείο μας».

Διαβάστε επίσης

Όταν έπρεπε ήταν Θρύλος!

Όταν έπρεπε ήταν Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός με κορυφαίο τον Ντι Τζέι Στρόμπερι υπέταξε τον Άρη στο ΣΕΦ με σκορ 76-64 για την 11η αγωνιστική της Α1. Και τώρα η σειρά της Μπαρτσελόνα.

Ανακούφιση με Χάντερ

Ανακούφιση με Χάντερ

Ο Αμερικανός σέντερ υπέστη εξάρθρωση στο μικρό δάχτυλο του αριστερού χεριού του, κάτι που σημαίνει ότι απέφυγε τα χειρότερα. Η κατάστασή του αναμένεται να επανεκτιμηθεί.