Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λίγη ξεκούραση, αλλά έτοιμοι για όλα!

Λίγη ξεκούραση, αλλά έτοιμοι για όλα!
Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015 - 19:40

Είναι έτσι φέτος το πρόγραμμα των παικτών του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, οι οποίοι δεν έχουν ημέρες ξεκούρασης μπροστά τους, με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων. Γιατί εκτός ότι αγωνίστηκαν την περασμένη Πέμπτη, παραμονή Χριστουγέννων με τον Άρη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το πρωτάθλημα, την προσεχή Τρίτη ξεκινά για τον Θρύλο και η φάση του ΤΟΡ-16 της Ευρωλίγκα, απέναντι στην Μπαρτσελόνα!

Με τους «ερυθρόλευκους» όμως να είναι έτοιμοι για όλα και παρά το γεγονός ότι δεν θα έχουν καταφέρει να ξεκουραστούν αρκετά, ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι πεποισμένος πως η ομάδα θα καταφέρει να εμφανιστεί όπως πρέπει.

Βέβαια και πάλι τα προβλήματα δεν λείπουν για τον κόουτς του Ολυμπιακού, καθώς ναι μεν ο Βασίλης Σπανούλης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στο ματς με τον Άρη,αλλά από την άλλη ο Ματ Λοτζέσκι δεν είναι σε θέση να βοηθήσει, καθώς είναι ακόμα ανέτοιμος.

Διαβάστε επίσης

Ευχές από Παπαπέτρου

Ευχές από Παπαπέτρου

Ο νεαρός παίκτης του Θρύλου, ανέβασε φωτογραφία στα social media με τα αγαπημένα του πρόσωπα, στέλνοντας τις ευχές του για τις ημέρες των εορτών.

Χαλαρή 30άρα η ΤΣΣΚΑ

Χαλαρή 30άρα η ΤΣΣΚΑ

Οι Ρώσοι, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Top16, νίκησαν 94-64 την Ενισέι, παίρνοντας το πόδι από το γκάζι στο τελευταίο δεκάλεπτο...