Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συγχαρητήρια για ό,τι παρουσιάζουν εδώ και καιρό»

«Συγχαρητήρια για ό,τι παρουσιάζουν εδώ και καιρό»
Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016 - 21:52

Υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, «μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης», όπως είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, ο κόουτς του Ρεθύμνου μοίρασε συγχαρητήρια στον Θρύλο! «Συγχαρητήρια στον Γιάννη και τους παίκτες του Ολυμπιακού, όχι μόνο για απόψε, αλλά για ό,τι παρουσιάζουν εδώ και καιρό. Εγώ είπα στα παιδιά πως είχα απέναντι τους μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και ζήτησα να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί απέναντι τους.

Δεν έχω παράπονο, μόνο το κακό μας ποσοστό στις βολές. Κοιτάμε τη συνέχεια. Μας κυνηγάει ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και τώρα κοιτάζουμε να βρούμε εκτός έδρας νίκες και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

«Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού»

«Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού»

Η εικόνα του Θρύλου στο Ρέθυμνο ικανοποίησε απόλυτα τον Σφαιρόπουλο, ο οποίος έκανε ειδική μνεία στους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο και βοήθησαν τα μέγιστα στη νίκη του Ολυμπιακού.

Τραυματίστηκε ο Ντε Κολό

Τραυματίστηκε ο Ντε Κολό

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρουν πως ο Γάλλος γκαρντ έχει υποστεί διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο.