Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έφτασε η ώρα» (pic)

«Έφτασε η ώρα» (pic)
Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 - 12:25

Στην «μάχη» για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος ρίχνεται ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (20/4) απέναντι στο Ρέθυμνο και ο Ντάνιελ Χάκετ, με δημοσίευση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έδειξε να ανυπομονεί.

Ο Ιταλός διεθνής παρά το πρόβλημα και την επέμβαση που έκανε στο δάχτυλο για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους Κρητικούς.

Φυσικά και όλοι οι παίκτες του Θρύλου θέλουν να τελειώσουν γρήγορα οι προημιτελικοί και οι ημιτελικοί, για να… πάνε στα μεγάλα ματς των τελικών της Basketleague, με ψυχή και πάθος για το πολυπόθητο πρωτάθλημα.

Ο Χάκετ ανάρτησε στο προφίλ του στο Instagram, μία φωτογραφία με ένα πανηγυρικό στιγμιότυπο, με τον Ντι Τζέι Στρόμπερι και έγραψε: «Έφτασε η ώρα. Πλέι οφ».

Διαβάστε επίσης

Σάσα, άντε γεια!

Σάσα, άντε γεια!

Ο Τζόρτζεβιτς αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟ. Και πολύ έκατσε ο Σέρβος, ο οποίος μπορεί να πάει αλλού πλέον να βρίζει... μάνες!

Γλεντήστε ξανά τον ΠΑΟ!

Γλεντήστε ξανά τον ΠΑΟ!

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται τον ΠΑΟ και με τη βοήθεια των ΓΑΥΡΩΝ θα τα δώσει όλα για να κάνει καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Live από το gavros.gr στις 18:00/NS1…

Σοβαρός για το πρώτο βήμα

Σοβαρός για το πρώτο βήμα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Ρέθυμνο στο πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης της Α1. Live από το gavros.gr στις 17:30/OS4…