Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ποινική δίωξη κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου»

«Ποινική δίωξη κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου»
Σάββατο, 23 Απριλίου 2016 - 10:34

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα βρεθεί σύντομα ενώπιον της δικαιοσύνης για τις ύβρεις και απειλές κατά του Βασίλη Σπανούλη και της οικογένειάς του, εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει καταγγελία για τη συμπεριφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά τον αγώνα της 24ης αγωνιστικής της περσινής περιόδου και όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στο ακροατήριο του αρμοδίου ποινικού δικαστηρίου και αναμένεται ο προσδιορισμός δικασίμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός και τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης, ο Αθλητικός Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη κατά του Δ. Γιαννακόπουλου για τις πράξεις βίας που τέλεσε στις 2 Μαΐου 2015 στο ΟΑΚΑ στον αγώνα της 24ης αγωνιστικής της περιόδου 2014-2015.

Πρόκειται για το περιστατικό που ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αρνούμενος να αποδεχθεί μία ακόμη ήττα, μαινόμενος επιτέθηκε με ανατριχιαστικές ύβρεις και απειλές κατά του αρχηγού της ομάδας μας Β. Σπανούλη και της οικογένειάς του.

Ήδη η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στο ακροατήριο του αρμοδίου ποινικού δικαστηρίου και αναμένεται ο προσδιορισμός δικασίμου.

Είναι ίσως η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού που ιδιοκτήτης ομάδας παραπέμπεται για βιαιοπραγία κατά αθλητή».

Διαβάστε επίσης

Άγιος… Γεώργιος Πρίντεζης (vid)

Άγιος… Γεώργιος Πρίντεζης (vid)

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από εκείνο το μυθικό «buzzer beater» του υπαρχηγού του Θρύλου, που έδωσε την πρόκριση στο Final 4 της Μαδρίτης, με σουτ έξω από τα 6,75.

Με Σπανούλη για το 2-0

Με Σπανούλη για το 2-0

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι στη 12άδα για τον αυριανό αγώνα στο Ρέθυμνο, όχι όμως και ο Πρίντεζης...

«Πρωτάθλημα μέσα στη Λεωφόρο»

«Πρωτάθλημα μέσα στη Λεωφόρο»

Οι Ελένη Καπογιάννη, Μαρία-Ρόζα Μπόνη και Εβίνα Σταμάτη συμφώνησαν πως ο Θρύλος θα τα δώσει όλα την Κυριακή για να πανηγυρίσει μέσα στο σπίτι του ΠΑΟ την κατάκτηση του νταμπλ.