Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άγιος… Γεώργιος Πρίντεζης (vid)

Άγιος… Γεώργιος Πρίντεζης (vid)
Σάββατο, 23 Απριλίου 2016 - 15:11

Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο, ανήμερα μάλιστα του Αγίου Γεωργίου, ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, έστελνε τους Πειραιώτες στο Final 4 της Μαδρίτης.

Ο Θρύλος είχε κατακτήσει την εκτός έδρας νίκη που χρειαζόταν στην Βαρκελώνη επί της Μπαρτσελόνα για τη σειρά των προημιτελικών και ήθελε δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο ΣΕΦ για να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για την πρωτεύουσα της Ισπανίας όπου θα γινόταν η τελική φάση της Ευρωλίγκας.

Στην δεύτερη αναμέτρηση του Φαλήρου και λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος, οι «μπλαουγκράνα» κρατούσαν μια διαφορά τεσσάρων πόντων την οποία κατάφεραν να καλύψουν οι «ερυθρόλευκοι» βρισκόμενοι μάλιστα μπροστά με έναν πόντο, με τον Ναβάρο να φέρνει το ματς στα ίσα, πέντε δευτερόλεπτα πριν την… παράταση.

Τότε λοιπόν ήταν η ώρα για να γιορτάσει την ονομαστική του εορτή ο Γιώργος Πρίντεζης και δεν είχε χρόνο για…παρατάσεις. Πήρε την μπάλα έξω από τα 6,75, σηκώθηκε, σούταρε, ευστόχησε και τότε άρχισε το… γλέντι. Το… γλέντι της πρόκρισης στο Final 4 για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Ένα μεγάλο σουτ που όσα χρόνια και αν περάσουν, θα μείνει χαραγμένο στο μυαλό όλων των ΓΑΥΡΩΝ και δη αυτών που είχαν βρεθεί εκείνο το βράδυ στο κλειστό του ΣΕΦ.

Διαβάστε επίσης

Με Σπανούλη για το 2-0

Με Σπανούλη για το 2-0

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι στη 12άδα για τον αυριανό αγώνα στο Ρέθυμνο, όχι όμως και ο Πρίντεζης...

«Είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι θα κερδίσουμε»

«Είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι θα κερδίσουμε»

Η Ελένη Καπογιάννη έχει πίστη και εμπιστοσύνη στις παίκτριές της ενόψει του αυριανού τελικού στη Λεωφόρο με τον ΠΑΟ, όπου ο Ολυμπιακός με νίκη παίρνει και το πρωτάθλημα στο μπάσκετ Γυναικών...

«Πρωτάθλημα μέσα στη Λεωφόρο»

«Πρωτάθλημα μέσα στη Λεωφόρο»

Οι Ελένη Καπογιάννη, Μαρία-Ρόζα Μπόνη και Εβίνα Σταμάτη συμφώνησαν πως ο Θρύλος θα τα δώσει όλα την Κυριακή για να πανηγυρίσει μέσα στο σπίτι του ΠΑΟ την κατάκτηση του νταμπλ.