Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο μπάσκετ... μόκο;

Στο μπάσκετ... μόκο;
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016 - 13:16

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια γίνεται Ο χαμός στο ελληνικό μπάσκετ. Ύβρεις, πολλά περίεργα και απειλές. Δεν το λέμε εμείς, έχουν γραφτεί αυτά από πολλούς. Αλλά βλέπετε να γίνεται καμία κινητοποίηση ή καμία... δίκη; Τίποτα. Τουμπεκί εκεί. Ούτε... αντικειμενικότητα, ούτε... εγκληματική οργάνωση, ούτε τίποτα.

Όλα καλά εκεί. Τους πειράζει που ο Ολυμπιακός κάνει πάρτι στο ελληνικό πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο από το 1997 και μετά, αλλά δεν τους πειράζει που ο ΠΑΟ έχει πάρει τίτλους στο μπάσκετ σχεδόν στην ίδια περίοδο. Αλλά βλέπετε, στο μπάσκετ τα βλέπουν όλα καθαρά. Όπως στο ποδόσφαιρο, αλλά από το '96 και πριν. Μετά τους... βρώμισε.

Στο μπάσκετ λοιπόν γίνεται Ο χαμός τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν βλέπουμε κανέναν να δίνει τη διάσταση που πρέπει. Σε αυτόν τον χώρο είναι όλα... καθαρά, δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Το ότι κάθε ρέφερι καρατομείται όποτε χάνει ο βάζελος δεν σας λέει κάτι κύριοι;

Διαβάστε επίσης

Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από τον Χάντερ

Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από τον Χάντερ

Δεν προσφέρει μόνο βοήθεια στους συμπαίκτες του στους αγώνες, αλλά και στους συνανθρώπους μας, καθώς προσέφερε 22 χιλιάδες μπουκάλια νερό στους πρόσφυγες που βρίσκονται στο Ελληνικό.

«Ψυχωμένος» για το 2-1!

«Ψυχωμένος» για το 2-1!

Ο Θρύλος υποδέχεται τον ΠΑΟ στο «καμίνι» του ΣΕΦ και θα τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη και να κάνει το 2-1 στη σειρά των τελικών. Live από το gavros.gr στις 19:30/OS4…

Εμείς στο ύψος μας!

Εμείς στο ύψος μας!

Ό,τι και να κάνουν από τον Παναθηναϊκό, οι ΓΑΥΡΟΙ οφείλουν να σταθούν στο ύψος τους, να μην τσιμπήσουν στις προκλήσεις - Οι παίκτες από τη δική τους μεριά, θα κάνουν το καθήκον τους.

Έβαλαν τα μεγάλα Μέσα!

Έβαλαν τα μεγάλα Μέσα!

Και να λοιπόν που για μια ακόμα φορά κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους - μέσω της σφυρίχτρας - προκειμένου να κάνουν μπάχαλο τον τρίτο τελικό. Γνωστές οι τακτικές τους όταν χάνουν.