Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από τον Χάντερ

Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από τον Χάντερ
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016 - 16:29

Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από τον Χάντερ, ο οποίος προέβη σε μια σημαντική ενέργεια, που δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό του. Ο Αμερικανός σέντερ της ομάδας του Ολυμπιακού, πέραν της βοήθειας που δίνει σε κάθε αγώνα στους συμπαίκτες του, βοήθησε και τους πρόσφυγες, δείχνοντας το μεγαλείο του.

Ο παίκτης του Θρύλου λοιπόν, σε συνεννόηση με τη σύζυγό του Αλίσα, προσέφερε στους πρόσφυγες που είναι εγκατεστημένοι στο Ελληνικό, 22 χιλιάδες μπουκάλια νερού 1.5 λίτρου, κάνοντας πιο καλή και όσο μπορούσε βέβαια τη ζωή τους.

Με τη βοήθεια των εθελοντών που βρίσκονται στο Ελληνικό, οι πρόσφυγες πήραν τα 22 χιλιάδες μπουκάλια με νερό και σίγουρα θα του είπαν τα καλύτερα, καθώς ο Αμερικανός σέντερ πέρασε αρκετή ώρα μαζί τους, δίνοντάς τους κουράγιο για τη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης

«Ψυχωμένος» για το 2-1!

«Ψυχωμένος» για το 2-1!

Ο Θρύλος υποδέχεται τον ΠΑΟ στο «καμίνι» του ΣΕΦ και θα τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη και να κάνει το 2-1 στη σειρά των τελικών. Live από το gavros.gr στις 19:30/OS4…

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Μεγάλη η νίκη του Ολυμπιακού με 77-72 στον τρίτο τελικό και πλέον οι Πειραιώτες βρίσκονται με το ένα χέρι να κρατούν το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Στο μπάσκετ... μόκο;

Στο μπάσκετ... μόκο;

Εδώ και αρκετά χρόνια γίνεται της μουρλής το κάγκελο στο μπάσκετ, αλλά δεν βλέπουμε κανέναν από τους αντικειμενικούς να ασχολούνται με το θέμα.

Εμείς στο ύψος μας!

Εμείς στο ύψος μας!

Ό,τι και να κάνουν από τον Παναθηναϊκό, οι ΓΑΥΡΟΙ οφείλουν να σταθούν στο ύψος τους, να μην τσιμπήσουν στις προκλήσεις - Οι παίκτες από τη δική τους μεριά, θα κάνουν το καθήκον τους.