Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Λαύριο το Official Olympiacos BC Road Store

Στο Λαύριο το Official Olympiacos BC Road Store
Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 - 20:46

Το Official Olympiacos BC Road Store ακολουθεί το πρόγραμμα του Ολυμπιακού και από την ερχόμενη Κυριακή θα βρίσκεται στο Λαύριο.

Συγκεκριμένα, το αυτοκινούμενο επίσημο κατάστημα του Ολυμπιακού στις 20/11 θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Λαυρίου από τις 11:00 ως και τις 19:00. Στο χώρο θα βρίσκεται και ο Θρυλέων και τα μικρά παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Όπως επίσης και την Δευτέρα, δηλαδή την ημέρα του αγώνα, κατά την οποία το Official Olympiacos BC Road Store θα βρίσκεται έξω από το γήπεδο από τις 15:00 έως τις 19:00. Οι οπαδοί του Θρύλου θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν τα αυθεντικά προϊόντα της αγαπημένης τους ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Καρφώστε τους ξανά!

Καρφώστε τους ξανά!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟ για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Τσαμπουκά και πάθος από τους πρωταθλητές για να φύγουν με το διπλό από το ΟΑΚΑ. Live από το gavros.gr στις 21:15/NS2…

Αλώστε την έδρα που νομίζουν ότι έχουν (vids)

Αλώστε την έδρα που νομίζουν ότι έχουν (vids)

Τον ΠΑΟ αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός για την όγδοη αγωνιστική της Ευρωλίγκας και μια μικρή αναφορά στο παρελθόν δείχνει ότι η έδρα τους έχει «μαγαριστεί» από τον Θρύλο ουκ ολίγες φορές.

Και τώρα η «διπλή» νίκη στο ΟΑΚΑ

Και τώρα η «διπλή» νίκη στο ΟΑΚΑ

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει στον «ΓΑΥΡΟ» για το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού, με τη νίκη να έχει μεγάλη σημασία, εφόσον έρθει φυσικά.