Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Επιβάλλαμε το ρυθμό μας»

«Επιβάλλαμε το ρυθμό μας»
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016 - 20:42

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Λαύριο και πέτυχε την 7η νίκη του στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, παρουσιάστηκαν σοβαροί και επέβαλλαν πλήρως το ρυθμό τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο παρουσιαστήκαμε αρκετά σοβαροί. Αρχίσαμε το ματς καλά αμυντικά, δεχτήκαμε μόλις δέκα πόντους στην πρώτη περίοδο. Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας από την αρχή, πήγαμε σε διψήφιες διαφορές, στην τελευταία περίοδο στην αρχή το Λαύριο βρήκε ρυθμό, εμείς χαλαρώσαμε στην άμυνα, αλλά μετά το τάιμ άουτ ελέγξαμε και πάλι το παιχνίδι. Και κερδίσαμε το ματς. Καλή συνέχεια στο Λαύριο και στον κόουτς προσωπικά».

Διαβάστε επίσης

«Αυτό είναι το σύστημα»

«Αυτό είναι το σύστημα»

Στη φόρα έβγαλε τον Παναθηναϊκό και όλο το σύστημα, το οποίο όλα αυτά τα χρόνια τον ευνοεί σκανδαλωδώς, ο Νίκος Λάσκαρης.

Τώρα περιμένει τη Μακάμπι!

Τώρα περιμένει τη Μακάμπι!

Ο Ολυμπιακός ήταν απόλυτα σοβαρός στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στο Λαύριο, νίκησε εύκολα και τώρα κοιτάζει μόνο το ματς της Πέμπτης με τους Ισραηλινούς.

Με τον Θρυλέων στο Λαύριο (vid)

Με τον Θρυλέων στο Λαύριο (vid)

Το Λαύριο αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας ο Ολυμπιακός για την Α1 μπάσκετ και όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, το αυτοκινούμενο επίσημο κατάστημα, βρίσκεται ήδη εκεί παρέα με τον Θρυλέων.