Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δύσκολο το παιχνίδι στο ΣΕΦ, γιατί μας περιμένει ο Σπανούλης»

«Δύσκολο το παιχνίδι στο ΣΕΦ, γιατί μας περιμένει ο Σπανούλης»
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016 - 17:11

Ο Ολυμπιακός την ερχόμενη Πέμπτη υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Αμερικανός γκαρντ της ομάδας από το Ισραήλ, Άντριου Γκάουντλοκ, χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι στο ΣΕΦ και παράλληλα έκανε ειδική μνεία στον ηγέτη του Θρύλου, Βασίλη Σπανούλη. «Δεν θα είναι, βέβαια, καθόλου εύκολο γιατί μας περιμένει ο Βασίλης Σπανούλης εκεί», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Ποτέ δεν είχα τόσους συνεχόμενους τραυματισμούς. Είναι περίεργο να μπαίνεις να παίξεις χωρίς να έχεις κάνει μία προπόνηση, αλλά είμαι καλά τώρα. Όσον αφορά στο ματς με τον Ολυμπιακό. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα παίξουμε σε μία “εχθρική” ατμόσφαιρα. Εμείς θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Δεν θα είναι, βέβαια, καθόλου εύκολο γιατί μας περιμένει ο Βασίλης Σπανούλης εκεί», δήλωσε στην ιστοσελίδα «one.co.il» ο Αμερικανός γκαρντ.

Διαβάστε επίσης

«Επιβάλλαμε το ρυθμό μας»

«Επιβάλλαμε το ρυθμό μας»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε σοβαρός στον αγώνα με τον Λαύριο και επέβαλλε από την αρχή του παιχνιδιού το ρυθμό του.

«Αυτό είναι το σύστημα»

«Αυτό είναι το σύστημα»

Στη φόρα έβγαλε τον Παναθηναϊκό και όλο το σύστημα, το οποίο όλα αυτά τα χρόνια τον ευνοεί σκανδαλωδώς, ο Νίκος Λάσκαρης.

Με τον Θρυλέων στο Λαύριο (vid)

Με τον Θρυλέων στο Λαύριο (vid)

Το Λαύριο αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας ο Ολυμπιακός για την Α1 μπάσκετ και όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, το αυτοκινούμενο επίσημο κατάστημα, βρίσκεται ήδη εκεί παρέα με τον Θρυλέων.