Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα μας περιμένει κι ο Βασίλης Σπανούλης»

«Θα μας περιμένει κι ο Βασίλης Σπανούλης»
Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016 - 17:59

Τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την Πέμπτη στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα, με τον Άντριου Γκάουντλοκ να στέκεται στον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Πάντα ο Kill Bill είναι σημείο αναφοράς και ο παίκτης της Μακάμπι, που απουσίασε στους δύο προηγούμενους αγώνες, μίλησε στην ιστοσελίδα one.co.il, λέγοντας μεταξύ άλλων.

«Ποτέ δεν είχα τόσους συνεχόμενους τραυματισμούς. Είναι περίεργο να μπαίνεις να παίξεις χωρίς να έχεις κάνει μία προπόνηση, αλλά είμαι καλά τώρα. Όσον αφορά στο ματς με τον Ολυμπιακό. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα παίξουμε σε μία “εχθρική” ατμόσφαιρα. Εμείς θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Δεν θα είναι, βέβαια, καθόλου εύκολο γιατί μας περιμένει ο Βασίλης Σπανούλης εκεί», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης

«7 στα 7» για τον Θρύλο!

«7 στα 7» για τον Θρύλο!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 80-64 του Λαυρίου και πέτυχε την 7η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Δικαίωση για τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Δικαίωση για τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά από απόφαση του αντιεισαγγελέα Εφετών Πειραιά, η μήνυση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά των κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, κρίθηκε «προφανώς αβάσιμη».

Τεράστιε αρχηγέ! (vids)

Τεράστιε αρχηγέ! (vids)

Τα 1.000 ματς στην καριέρα του φτάνει σήμερα, στον αγώνα με το Λαύριο η τεράστια αυτή προσωπικότητα του παγκόσμιου μπάσκετ, ο Βασίλης Σπανούλης - Δείτε βίντεο με τα... σκαμπιλάκια που έχει δώσει τώρα τελευταία στους βάζελους.