Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα στο ΣΕΦ (pics)

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα στο ΣΕΦ (pics)
Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017 - 12:47

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό και ο Κώστας Φορτούνης δεν θα μπορούσε να λείπει από το ΣΕΦ! Ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου δεν έχασε την ευκαιρία και πήγε στο φαληρικό γήπεδο, για να δει από κοντά τον αγώνα με τον… πελάτη.

Ο «Φορτού» στηρίζει έμπρακτα την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η οποία έδωσε μια ακόμα μάχη για την Ευρωλίγκα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο «ερυθρόλευκος» άσος πηγαίνει στο ΣΕΦ, καθώς οπότε του επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του και έχει χρόνο πηγαίνει στο γήπεδο και βλέπει αγώνες της μπασκετικής ομάδας.

Μαζί του βρέθηκε και ο Νιγηριανός επιθετικός του Θρύλου, Μπράουν Ιντέγε, ο τερματοφύλακας, Λευτέρης Χουτεσιώτης, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη και εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, Μιχάλης Κουντούρης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, ο Σύμβουλος στρατηγικής της «ερυθρόλευκης» διοίκησης, Κριστιάν Καρεμπέ, αλλά και ο διευθυντής επαγγελματικού ποδοσφαίρου, Κυριάκος Δουρέκας.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού βρέθηκε σύσσωμο στο ΣΕΦ και στηρίζει τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Εκτός από τους ποδοσφαιρικούς στο γήπεδο είναι και ο team manager και επικεφαλής προπονητής του τμήματος τάε κβον ντο, Μιχάλης Μουρούτσος.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

Μοίρασαν συγχαρητήρια οι Αγγελόπουλοι

Μοίρασαν συγχαρητήρια οι Αγγελόπουλοι

Οι διοικητικοί ηγέτες του μπασκετικού Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, κατέβηκαν στα αποδυτήρια και έδωσαν συγχαρητήρια στους παίκτες και στον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Τα highlights της μεγάλης νίκης (vid)

Τα highlights της μεγάλης νίκης (vid)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την ομάδα του ΠΑΟ με 77-69 στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα και η διοργανώτρια αρχή ανάρτησε στο κανάλι της στο youtube τις καλύτερες στιγμές.

Έχετε πολλή πλάκα τελικά!

Έχετε πολλή πλάκα τελικά!

Κι όμως, οι βάζελοι έχουν πρόβλημα με τους ρέφερι και τις βολές που εκτέλεσε ο Ολυμπιακός. Μιλάνε αυτοί που τα προηγούμενα χρόνια έφευγαν από το γήπεδο και ακόμα καταλόγιζαν φάουλ υπέρ τους.