Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάμε για το 7-0, που θα είναι και το πιο γλυκό! (vids)

Πάμε για το 7-0, που θα είναι και το πιο γλυκό! (vids)
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 - 15:32

Τον ΠΑΟ αντιμετωπίζει απόψε για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ. Και δεν είναι ένα παιχνίδι όπως τα άλλα. Εδώ κρίνεται στην ουσία ένας τίτλος και μπορεί το Κύπελλο να μην έχει την αίγλη της Ευρωλίγκας ή του πρωταθλήματος, αλλά είναι ένας τίτλος. Και ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τελευταίο του Κύπελλο το 2011. Από τότε, δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιο άλλο, άρα σήμερα οι παίκτες έχουν ένα επιπλέον κίνητρο.

Ναι, υπάρχει το σερί των έξι νικών του Θρύλου, υπάρχει και η έδρα, με τον Ολυμπιακό να οφείλει να είναι συγκεντρωμένος, καθώς όπως γράφτηκε παραπάνω, παίζεται ένας τίτλος. Και μακάρι να κερδίσουμε ξανά, όπως γίνεται κατά κόρον τώρα τελευταία.

Θυμηθείτε τις έξι τελευταίες νίκες του Ολυμπιακού επί του αντιπάλου τους και μερικές... βόμβες του Σπανούλη!

Διαβάστε επίσης

Και πάλι στο ΣΕΦ ο Φορτούνης (pic)

Και πάλι στο ΣΕΦ ο Φορτούνης (pic)

Ο άσος του Θρύλου βρέθηκε ξανά στο μπασκετικό γήπεδο του Ολυμπιακού προκειμένου να δει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Μαζί του και ο Κώστας Καραπαπάς.

Τα... 300 του ΣΕΦ!

Τα... 300 του ΣΕΦ!

Περίπου 300 εισιτήρια έχουν μείνει ακόμα για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟ - Τρέξτε να προλάβετε πριν να είναι αργά.

Παραδέχονται την ανυπαρξία τους!

Παραδέχονται την ανυπαρξία τους!

«Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα, περίμενα ότι θα είναι το πιο συναρπαστικό. Διαψεύστηκα», είπε ο Κουρμπέλης, ο οποίος ουσιαστικά παραδέχεται ότι ο Ολυμπιακός κάνει περίπατο και στο φετινό πρωτάθλημα.