Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχασε στο... νήμα ο Γκριν

Έχασε στο... νήμα ο Γκριν
Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017 - 14:02

Στο... νήμα έχασε τον τίτλο του MVP της 21ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας από τον Ντέρικ Μπράουν της Εφές ο Έρικ Γκριν. Ο Αμερικανός του Θρύλου έκανε το παν στη νίκη με 75-90 επί της Ούνιξ, σημειώνοντας 25 πόντους, με 7/8 δίποντα, 3/5 τρίποντα, καταφέρνοντας να βαθμολογηθεί στο σύστημα ranking, έχοντας 31 πόντους.

Ο Λούκα Ντόνσιτς της Ρεάλ Μαδρίτης είχε 30, ενώ πρώτος ήταν ο Μπράουν της Εφές, καθώς κατάφερε να βαθμολογηθεί με 33, καταφέρνοντας να... πιάσει κορυφή.

Στο... νήμα έχασε τον τίτλο του MVP της 21ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας ο Γκριν, ο οποίος είδε τον Μπράουν να κάνει λίγο περισσότερα πράγματα από αυτόν.

Παρόλα αυτά, η εμφάνιση του παίκτη του Ολυμπιακού, ήταν εντυπωσιακή, καθώς κατάφερε μόνος του να σημειώσει ακριβώς το 1/3 των συνολικών πόντων της Ούνιξ στον αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Στο No.2 ο Νίκολα (vid)

Στο No.2 ο Νίκολα (vid)

Τη δεύτερη καλύτερη τάπα της 21ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας έκανε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος σταμάτησε στα ίσα τον Ορλάντο Τζόνσον.

«Ιπτάμενος»... Καναδός (vid)

«Ιπτάμενος»... Καναδός (vid)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 90-75 στη Ρωσία την Ούνιξ και στο Νο.3 των καλύτερων φάσεων της 21ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας συμπεριλήφθηκε ένα ωραίο καλάθι του Κεμ Μπιρτς.