Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αφιερώνουμε τη νίκη στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7»

«Αφιερώνουμε τη νίκη στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7»
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017 - 15:38

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του κόντρα στην Δόξα Λευκάδας, την οποία κέρδισε στο ΣΕΦ με 84-60. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την επικράτηση του Θρύλου και αφιέρωσε τη νίκη στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7. Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι η ομάδα ξεκίνησε νωχελικά, ωστόσο, στη συνέχεια βελτιώθηκε και πέτυχε μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το επιμύθιο είναι ότι πήραμε ακόμα μία νίκη. Ξεκινήσαμε νωχελικά. Σταδιακά βελτιωθήκαμε, πήραμε μία νίκη και στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μία συνολικά καλή εμφάνιση. Θέλω να πω ότι τη νίκη αυτή την αφιερώνουμε στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7. Δεν ξεχνάμε αυτή την τραγική μέρα και γι' αυτό τούς αφιερώνουμε αυτή, αλλά και τις επόμενες νίκες».

Για τους τραυματισμούς: «Νομίζω δίνετε παραπάνω σημασία από όση πρέπει στους τραυματισμούς. Είναι μικροτραυματισμοί και θα περάσουν».

Αργότερα ο προπονητής του Θρύλου στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου τόνισε:

«Καλησπέρα και από εμένα. Η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7. Πάντα τέτοιες ημέρες, έχουμε πάντα έναν επιπρόσθετο λόγο να κερδίσουμε, για να αφιερώσουμε τις νίκες μας στα παιδιά αυτά που έχασαν τη ζωή τους για τον Ολυμπιακό. Εκ μέρους όλων από την ομάδα και οι παίκτες και εγώ και το σταφ και όλοι στην ομάδα, αφιερώνουμε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7».

Για το παιχνίδι κόντρα στην Δόξα Λευκάδας:

«Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, ήταν ένα ματς που δεν αρχίσαμε καλά, ήμασταν νωθροί και στην επίθεση και στην άμυνα, με πολλά λάθη, χωρίς συγκέντρωση και όσο περνούσε το παιχνίδι βελτιωνόμασταν. Κερδίσαμε τη δεύτερη περίοδο με μια διαφορά εννιά πόντων και σιγά-σιγά ανεβάζαμε την απόδοση μας, παίζαμε καλύτερα στην άμυνα, τρέξαμε στο ανοιχτό γήπεδο, σκοράραμε 47 πόντους και δεχτήκαμε 31 στο δεύτερο ημίχρονο και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα να επικρατήσουμε. Εύχομαι στη Δόξα Λευκάδας και στον κόουτς Μαρκόπουλο να πετύχει τους στόχους τους».

Για τον Μιλουτίνοφ:

«Ναι, ο Μιλουτίνοφ είναι ένας παίκτης πολύ χρήσιμος, από πέρσι έδειχνε τι μπορεί να κάνει, ήταν πιο μικρός πιο άπειρος, ήταν 20 στα 21 όταν ήρθε να παίξει σε μια ξένη χώρα. Τώρα είναι καλύτερη η απόδοση του, πατάει ακόμη καλύτερα στα πόδια του και για εμένα είναι ακρογωνιαίος λίθος σε άμυνα και επίθεση για εμάς. Μας δίνει πολλά σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να δουλέψει κι άλλο γιατί έχει περιθώρια βελτίωσης. Παρόλο που δεν θέλω να μιλάω ατομικά για κάποιον παίκτη, στην ερώτηση σας έπρεπε να απαντήσω γιατί πραγματικά είναι από τους πιο βελτιωμένους παίκτες μας».

Διαβάστε επίσης

Η ΚΑΕ τιμά τους νεκρούς μας (pic)

Η ΚΑΕ τιμά τους νεκρούς μας (pic)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε μήνυμα στα social media, στο οποίο τιμάει τους νεκρούς αδερφούς μας, που βλέπουν από ψηλά την ομάδα που αγαπούν.

Εύκολο απόγευμα για τον Θρύλο

Εύκολο απόγευμα για τον Θρύλο

Ο Ολυμπιακός αν και παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, έκανε το καθήκον του κόντρα στην Δόξα Λευκάδας και επικράτησε με 84-60.

Χρόνια Πολλά Παναγιώτη (pic)

Χρόνια Πολλά Παναγιώτη (pic)

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος αγωνίστηκε επτά χρόνια στον Ολυμπιακό και επειδή έχει τα γενέθλιά του, η ΚΑΕ του ευχήθηκε τα καλύτερα.

«Παίξαμε όπως έπρεπε στο δεύτερο»

«Παίξαμε όπως έπρεπε στο δεύτερο»

Ο Ντομινίκ Ουότερς αφιέρωσε και εκείνος με τη σειρά του τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Δόξα Λευκάδας στα αδικοχαμένα θύματα της Θύρας 7.