Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το χάρηκαν με την ψυχή τους οι "Παπ"

Το χάρηκαν με την ψυχή τους οι
Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017 - 22:32

Στο Village του Ρέντη, βρέθηκαν οι Κώστας Παπανικοκολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου μαζί με τους Νίκο Παππά και Λευτέρη Μποχωρίδη για να εγκαινιάσουν το Escape Room της Ευρωλίγκα. Αφού κατέκτησαν λοιπόν το… τρόπαιο λύνοντας τον γρίφο, οι παίκτες του Θρύλου κλήθηκαν να μιλήσουν για τη συγκεκριμένη εμπειρία.

Ερωτηθείς αρχικά ο Κώστας Παπανικολάου στο Sport24radio για το αν του άρεσε η εμπειρία, υποστήριξε «θα το ξαναέκανα. Είναι μία όμορφη εμπειρία και σου βγάζει συναισθήματα διαφορετικά από το μπάσκετ. Συνεργασία και σκέψη σε ένα δύσκολο περιθώριο χρόνου. Εξτρα πίεση και είναι πολύ ωραίο. Σου βγάζει την ανδρεναλίνη και με τον Παπαπέτρου λέμε να το ξανακάνουμε».

Για να πάρει την σκυτάλη των δηλώσεων ο Παπαπέτρου και να… πικάρει τον έτερο «Παπ» λέγοντας «τον περίμενα κοσμογυρισμένο και πιο έξυπνο. Για μένα MVP ήταν ο Μποχωρίδης που το πήρε επάνω του. Είναι πολλές οι στιγμές που νιώθεις πιο δύσκολα και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος».
Αναφορικά με το εάν θα τους άρεσε καλύτερα κάποια συστήματα στο μπάσκετ ή να μένουν κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο, ο Παπανικολάου είπε «Ημασταν τυχεροί εδώ γιατί ο καθένας είχε από μία ιδέα και υπήρχε καλή συνεργασία. Για τους αντιπάλους στο μπάσκετ κάτι ξέρεις αν τους παίξεις δεύτερη φορά. Οταν είναι στον πρώτο γύρο είναι δύσκολο».

Διαβάστε επίσης

«Παίξαμε όπως έπρεπε στο δεύτερο»

«Παίξαμε όπως έπρεπε στο δεύτερο»

Ο Ντομινίκ Ουότερς αφιέρωσε και εκείνος με τη σειρά του τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Δόξα Λευκάδας στα αδικοχαμένα θύματα της Θύρας 7.

Χρόνια Πολλά Παναγιώτη (pic)

Χρόνια Πολλά Παναγιώτη (pic)

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος αγωνίστηκε επτά χρόνια στον Ολυμπιακό και επειδή έχει τα γενέθλιά του, η ΚΑΕ του ευχήθηκε τα καλύτερα.

«Μέσα» ο Σπανούλης

«Μέσα» ο Σπανούλης

Ο αρχηγός προπονήθηκε και όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί στο ματς της Παρασκευής με την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ – Την Τετάρτη θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του Παπαπέτρου.