Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξενύχτι, λιώμα και... Πασκουάλ!

Ξενύχτι, λιώμα και... Πασκουάλ!
Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 - 15:01

Μερικές φορές προσπαθούμε να... αγιάσουμε και δεν μας αφήνουν. Και αυτό επειδή τα νυχτοπερπατήματα τους όχι απλά δεν σταματούν αλλά πια είναι και πιο προκλητικά και από ποτέ. Δεν έχουν περάσει πάρα μόνο μερικές ώρες από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Δόξα Λευκάδας στο ΟΑΚΑ και οι πράσινοι αποφάσισαν για άλλη μια φορά να το ρίξουν έξω μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Που αλλού λοιπόν από το αγαπημένο τους Κολωνάκι όπου εάν βρεθείς σε μερικά από τα κλασικά στέκια σίγουρα θα τους δεις μέσα. Πρωταγωνιστές τώρα δύο κλασικοί γνώριμοι. Ο Τζέιμς Φελντέιν και ο Μάικ Τζέιμς, οι οποίοι το.. έτσουξαν και με το παραπάνω δύο μέρες πριν τον τελικό κυπέλλου με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα αφού ήπιαν (ή καλύτερα τα παραήπιαν) τα ποτάκια τους θέλησαν να κλείσουν την βραδιά τους, τρώγοντας κάτι σε γνωστό 24ωρο μαγαζί με junk food. Αθλητές σου λένε μετά.

Για να επανέλθουμε όμως στο θέμα μας, αφού λοιπόν οι δύο πράσινοι, ο Τζέιμς και ο Φελντέιν, εισήλθαν... τύφλα στο μαγαζί προσφωνώντας διαρκώς την πωλήτρια ως «Μωρό μου», συνέχισαν απτόητοι το.. σόου τους. Μάλιστα και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κάποιος τους ρώτησε τι κάνει ο Τσάβι Πασκουάλ με έναν από τους δύο να απαντάει κάτι το οποίο δεν μπορεί να γραφτεί και να συνεχίζει το.. πέσιμο στην άμοιρη κοπέλα που προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά της. Και για να μην λέτε πως υπερβάλουμε θα σας πούμε ότι το παραπάνω σκηνικό εξελίχθηκε κατά τις πέντε πάρα τα ξημερώματα. Φοβερά πράγματα κλασικά από τους παίκτες του ΠΑΟ που είναι βέβαια γνωστοί σε όλα τα Βόρεια Προάστια για τις νύχτες αλκοόλ τους.

Διαβάστε επίσης

Η παρακάμερα με Άρη (vid)

Η παρακάμερα με Άρη (vid)

Το OlympiacosBC TV ανάρτησε στο διαδίκτυο όλα αυτά που δεν είδατε μέσω της τηλεόρασης σχετικά με τον αγώνα με τον Άρη.

Να 'τοι οι πρώτοι!

Να 'τοι οι πρώτοι!

Η επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε ένα πάρα πολύ ωραίο θέμα με τους κορυφαίους του συλλόγου, με τον Πρίντεζη να έχει περίοπτη θέση σε πολλούς τομείς.

Σε τουρνουά Ακαδημιών ο Ολυμπιακός (pic)

Σε τουρνουά Ακαδημιών ο Ολυμπιακός (pic)

Στο επίκεντρο του ελληνικού μπάσκετ θα βρεθεί από 18 έως 21 Απριλίου 2017 ο Νέος Σκοπός, καθώς θα διογανωθεί τουρνουά με τη συμμετοχή και του Θρύλου μεταξύ άλλων.