Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πλέον κοιτάζουμε το ματς με την Εφές»

«Πλέον κοιτάζουμε το ματς με την Εφές»
Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 - 18:40

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ρεθύμνου στην Κρήτη με 70-63 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πρωταθλήματος.

Σε δηλώσεις του ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε πως η ομάδα του θα έπρεπε και μπορούσε να κερδίσει με μεγαλύτερη διαφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ωστόσο, όπως ανέφερε οι «ερυθρόλευκοι» πλέον επικεντρώνονται στο επόμενο τους παιχνίδι για την Ευρωλίγκα στην Τουρκία κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για την εμφάνιση του. Στο σημερινό ματς, θέλαμε να είμαστε σοβαροί, να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και είναι σημαντικό πως, εκτός από τη νίκη, θέλουμε να βελτιωνόμαστε μέσα από αυτά τα παιχνίδια και νομίζω κερδίσαμε πράγματα απόψε. Καταφέραμε να ξεφύγουμε στο τέλος, αλλά πιστεύω θα μπορούμε να κερδίσουμε και με μεγαλύτερη διαφορά. Πλέον κοιτάζουμε το ματς με την Αναντολού Εφές».

Διαβάστε επίσης

MVP ο Μπιρτς (pic)

MVP ο Μπιρτς (pic)

Ο Καναδός σέντερ του Θρύλου αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού στην έδρα του Ρεθύμνου για την 23η αγωνιστική της Α1.

Παντού είναι Ολυμπιακός

Παντού είναι Ολυμπιακός

Οι ΓΑΥΡΟΙ δημιούργησαν για ακόμα μια φορά φανταστική ατμόσφαιρα στην Κρήτη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στο Ρέθυμνο για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ενα σοβαρό πεντάλεπτο ήταν αρκετό

Ενα σοβαρό πεντάλεπτο ήταν αρκετό

Ο Ολυμπιακός χωρίς να φορτσάρει πήρε τη νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο στην Κρήτη με 70-63 και παραμένει μόνος πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος, διατηρώντας το απόλυτο πλεονέκτημα ενόψει των πλέι οφ.