Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάσχα στο παρκέ

Πάσχα στο παρκέ
Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017 - 11:36

Την Τετάρτη του Πάσχα και την Παρασκευή αντιμετωπίζει την Αναντόλου Εφές ο Ολυμπιακός για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Οι Πειραιώτες έχουν το πλεονέκτημα της έδρας και τα δύο πρώτα ματς θα γίνουν στο ΣΕΦ.

Μετά η σειρά μετατίθεται στην Τουρκία και αν κάποια ομάδα δεν φτάσει τις τρεις νίκες, τότε όλα θα κριθούν σε πέμπτη αναμέτρηση στο ΣΕΦ. Λογικά δεν θα τραβήξει τόσο πολύ η σειρά και ο Ολυμπιακός θα τελειώσει την πρόκριση στην Τουρκία.

Αξίζει να τονιστεί πως η ομάδα έκανε Πάσχα στο παρκέ χθες. Βλέπετε, οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και συνεχείς και επειδή τα παιχνίδια αρχίζουν σε μερικές ημέρες, οι παίκτες έδωσαν ραντεβού με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στο ΣΕΦ για να προπονηθούν και να προετοιμαστούν ενόψει Τούρκων.

Διαβάστε επίσης

Πάλι στο ΣΕΦ, πάλι κούπες

Πάλι στο ΣΕΦ, πάλι κούπες

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει στον «ΓΑΥΡΟ» για τα δύο ματς που έχει μέσα στον Πειραιά ο Θρύλος και τη δουλειά που πρέπει να τελειώσει μετά, στην Τουρκία.

Θέλει προσοχή, αλλά ο Θρύλος έχει τον τρόπο

Θέλει προσοχή, αλλά ο Θρύλος έχει τον τρόπο

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κόψει το ρυθμό της Εφές, αλλά και να… αφοπλίσει τα επιθετικά της όπλα, προκειμένου να πάρει τις νίκες που χρειάζεται και την πρόκριση στο final 4 της Ευρωλίγκας.